Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

pojedzie do hoteliku u Megi:multi:
pojedzie może już w poniedziałek:cool3:

wagowo to ona coś ok 30 kg chyba waży -ale to tak na moje mało profesjonalne oko:oops:

wzrost to mniej więcej jak onek nieprzerośnięty

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Po wizycie u fryzjera myślę, że ze 2 kg mniej będzie :cool1:

prosze o info czy ja mam zbierać kasę (jesli tak to zacznę już zbierać) czy ktoś inny (poproszę o numer konta to wpłace już swoje skromne 10zł) :)

Posted

[quote name='sylwija']niech Szurka juz jedzie do tego hoteliku.. podajcie nr konta, ja dodatkowo jednorazowo przeleje 50 PLN[/QUOTE]

o super, to wtedy te 50 zł pójdzie na odrobaczenie i Fiprex :)
Ale konieczna jest kasa na weterynarza.

Sylwia, mnie się wydawało, że stała cena za miesiąc pobytu Szurki u Megii1 to 360zł, bez względu na to czy miesiac ma 30 czy 31 dni. :)

Posted

Wiatam wszystkich na tym wątku.wyptrzyłam tą pięknotke w czyimś podpisie.Jest niesamowicie piękna.Dziewczyny jak wygląda jej ogon ? Bo ona cała wygląda jak WILCZARZ IRLANDZKI szczególnie na tym zdjęciu z bazarku.Nie zgadza się tylko wzrost bo wilczarze są ogromne.A Szurka z tego co piszecie nie jest za wielka.Może by napisać do miłośników tej rasy.Czasami kogoś nie stać na psa z hodowli i nie zależy mu żeby był rasowy.Może znają kogoś takiego.Z jej pyszczka bije jakaś wyjątkowość.

Posted

a jaki ma ogon? bo na każdym zdjęciu ma podkulony i tak nie widać.Porównajcie zdjęcia.Mnie się wydaje że jest bardzo podobna i można byłoby dodać w ogłoszeniu że jest w typie IRISH WOLFHOUND czyli wilczarz.

Posted

[quote name='sylwija']niech Szurka juz jedzie do tego hoteliku.. podajcie nr konta, ja dodatkowo jednorazowo przeleje 50 PLN[/QUOTE]

He he ,Ciotka ,Ty się nie martw, Szurka w poniedziałek już jedzie po lepsze życie:cool3: Dziękuję za wsparcie, bo potrzebuje na fryzjera żeby obciąć mokre dredy , robaczki i pchełki musimy wygonić:loveu:

Posted

Dziewczyny juz wiem ze sunia nie ma w sobie wilczarzych przodkow:oops:
zapytałam specjalisty :lol:
to Anna. , która chce pomóc suni - podeslac zdjęcie suni do fundacji

moze to akurat ogromna szansa??

proszę skontaktujcie się z dziewczyną o nicku Anna.
potrzebne są informacje jak z psami, kotami, ile jest już w schronisku, jaki ma temperament, ile lat.

rozmowa z Anną toczylą się na watku Ravenki podanym przeze mnie wczesniej

do dziela Dziewczyny :lol:

Posted

od poniedziałku możemy się o niej coraz więcej dowiadywać. Teraz jest w schronie i nie ma z nią żadnego kontaktu, bo ona jest bardzo spokojna i smutna . Wołana spuszcza głowę i raczej nie reaguje. Chyba już się poddała ,nie liczy na nic dobrego.... To sie nam Maleńka zdziwi:razz: