Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

sylwija napisał(a):
ile jeszcze brakuje, aby Szurka mogła zostać przeniesiona do hoteliku?

NO właśnie tego nie wiemy a nie chce mi sie przekopywac calego watku..poczekamy zaraz nam ktos pewnie napisze, "kto się na tym zna":lol::lol:

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Sylwia K napisał(a):
Leyla a czy zgodziłabyś się, aby pieniążki były zbierane na Twoje konto?

Mam wspólne konto z mężem ,a tam dziennie duuużo się dzieje. Boję się że zrobię bałagan. Ale pogadam z Megii, może bezpośrednio na hotel....

Posted

jek już ją zabierzemy ze schroniska, pójdę z nią do fryzjera. Wykąpią i ostrzygą dziewczynkę:p ale będzie piękna!!:loveu: domek się znajdzie na to cudeńko:cool3:

Posted

Deklaracje stałe: AnnaA - 50, Leyla - 60, Sabina02 - 50, agata51 - 20, sylwija - 30 /brak określenia stała czy jednorazowa/. Ponadto Leyla zadeklarowała 80 zł bez wyraznego określenia wpłaty. Na dzisiaj wobec tego mamy wyraznie zadeklarowanych 180 zl oraz 80 i 30 do wyjaśnienia. Może też byc, że ja czegoś tam nie doczytałam ale jeszcze trochę brakuje.

Posted

AnnaA napisał(a):
Deklaracje stałe: AnnaA - 50, Leyla - 60, Sabina02 - 50, agata51 - 20, sylwija - 30 /brak określenia stała czy jednorazowa/. Ponadto Leyla zadeklarowała 80 zł bez wyraznego określenia wpłaty. Na dzisiaj wobec tego mamy wyraznie zadeklarowanych 180 zl oraz 80 i 30 do wyjaśnienia. Może też byc, że ja czegoś tam nie doczytałam ale jeszcze trochę brakuje.

To stała wpłata ma być...to by było 260 zeta!!:cool3:

Posted

Leyla napisał(a):
hehe...nieeeeeeeee ,łącznie 140 zł deklaruję:p

Ile?????Leyla...gdzie nie wejde tam Aniołów widze jakichś...to juz kurcze ja w niebie jestem czy o co chodzi?????::loveu::loveu::loveu:

Posted

gonia66 napisał(a):
Ile?????Leyla...gdzie nie wejde tam Aniołów widze jakichś...to juz kurcze ja w niebie jestem czy o co chodzi?????::loveu::loveu::loveu:

...albo tego syropu na kaszel za dużo wypłaś:evil_lol: jakoś to przeżyję ,najwyżej rzucę palenie:razz:

Posted

Leyla napisał(a):
...albo tego syropu na kaszel za dużo wypłaś:evil_lol: jakoś to przeżyję ,najwyżej rzucę palenie:razz:

HHmmm...musze pomyśleć...syropu nie piłam...trawki nie palilam.....amfy nie wciagalam...hmmmmm..nie...no kurna...w niebie jestem jak nic...a jeszcze jak Anioły palenie rzucaja- to na pewno to niebo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

gonia66 napisał(a):
A nie mowilam ze to niebo????:loveu::loveu::multi::multi::multi:

mówiłaś mówiłaś...gonia ,daj namiar na tego dealera, dobry jest:eviltong::cool3:

Posted

Leyla napisał(a):
mówiłaś mówiłaś...gonia ,daj namiar na tego dealera, dobry jest:eviltong::cool3:

KUrde....ale ON jest ogólnodostępny..i nie trzeba nawet specjalnie z domu wychodzic(Poza niektorymi dniami)...tylko jedno trzeba zrobić...."kolana"....wtedy.."mówisz- i masz"...serio:loveu::loveu::loveu::loveu:To wypraktykowany sposób...Anioły same z nieba spadają...ot...choćby tu....

Posted

obraczus87 napisał(a):
na razie mogę dać 10 zł stałej :)

Obraczuś, dzięki:multi: czyli mamy już 300 :razz:

edytowałam bo mi zamiast 0 wyskoczyło 9

Posted

AnnaA napisał(a):
Mamy 300 - dzie ten hotelik?

hotelik w Serocku u megii. Jestem tam często, teraz są same sunie i będzie jeden pies, więc chodzą sobie luzem i boksy mają otwarte. W każdej chwili wychodzą sobie na wybieg;)

Byłam dziś w Celestynowie i widziałam Szurkę. Jadła sobie mamałygę z miski. Jaka ona jest zarośnięta , brudna i polepiona:roll: Powiedziałam jej ,że ma już 300 zł a ona takie oczy:crazyeye: że ktoś jednak o niej myśli:loveu:

Posted

Sylwia K napisał(a):
mi z mych obliczeń wyszło 290 zł:oops: chyba przeoczyłam jakąś deklarację:oops:

było 290 i obraczuś dodała 10 zł.
ja się wcześniej pomyliłam i zamiast 300 wpisałam 399 zero z dżiewiątką mi się pomyliło:oops:

Posted

jeśli to przyspieszy sprawę, to ja dorzucam jesczze 10 PLN do swojej stałej deklaracji. Bardzo bym chciała, żeby Szurka trafiła do hoteliku, to na pewno polepszy jej samopoczucie :) ale tez przyspieszy, myślę, szanse na adopcje