AnnaA Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 Jest już 250 zł mies.deklaracji. Kto się jeszcze troszeczkę dołoży? No i gdzie ten hotelik? Quote
megii1 Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 Dogo07 napisał(a):Megii, weź pod uwagę że Szureczka nie jest mała :). Wziełam pod uwagę , ze jest wielkości owczarka niemieckiego. Za takiego psiaka bierzemy zwykle 13-14 zł za dzień z wyżywieniem ale ponieważ na wątku jest Leyla więc jest zniżka;) Quote
Sylwia K Posted October 19, 2009 Author Posted October 19, 2009 uzupełniłam 1 post o wszystkie deklaracje Szurka, już niedługo szczęście i do ciebie się uśmiechnie:multi: Quote
Leyla Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 megii1 napisał(a):Wziełam pod uwagę , ze jest wielkości owczarka niemieckiego. Za takiego psiaka bierzemy zwykle 13-14 zł za dzień z wyżywieniem ale ponieważ na wątku jest Leyla więc jest zniżka;) ...ajlowju megii :loveu: Quote
AnnaA Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 Prosimy o dalsze deklaracje na hotelik dla Szurli. PROSIMY! Quote
Leyla Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 prosimy prosimy prosimy:modla::modla::modla::modla::modla::modla::modla::modla: Quote
gonia66 Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 "Zawołała" mnie tu Sabinka...więc jestem:p...na kiedy bedzie miejsce dla Szurki????Widzialam juz ze troszke deklaracji brakuje..kurcze...teraz przed zima to normalnie "padaczka" jest...trzeba pukac gdzie sie da...to juz nie sa wielkie braki.ile ma kosztowac miesieczny pobyt???? Quote
Leyla Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 gonia66 napisał(a):"Zawołała" mnie tu Sabinka...więc jestem:p...na kiedy bedzie miejsce dla Szurki????Widzialam juz ze troszke deklaracji brakuje..kurcze...teraz przed zima to normalnie "padaczka" jest...trzeba pukac gdzie sie da...to juz nie sa wielkie braki.ile ma kosztowac miesieczny pobyt???? gonia66 ,miło Cię widzieć u Szurki:p Miesięczny pobyt to 360 zł, mamy 250. Miejsce jest ,bo vertera wieziemy w piątek do domku i Floydzik znalazł dom, więc nie przyjedzie:p Quote
gonia66 Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 Leyla napisał(a):gonia66 ,miło Cię widzieć u Szurki:p Miesięczny pobyt to 360 zł, mamy 250. Miejsce jest ,bo vertera wieziemy w piątek do domku i Floydzik znalazł dom, więc nie przyjedzie:p Jeju..no to cudnie naprawde....teraz tylko jeszcze "parę groszy" i sunia będzie grzala doopeczke....to taka śliczna dziewczynka...troche więcej miłości dla Niej i "wyjdzie na ludzi"...(hmmm...sama nie wiem czy dobrze to brzmi:mad:) Quote
agata51 Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 Od kilku dni mam problemy z wejściem na większość wątków - tylko przez panel użytkownika. Dajcie znać na PW, jak kaska będzie już zbierana. Szureczko, będzie dobrze. :loveu: Quote
lilk_a Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 widzę że kończy się allegro dla Szurki napisałam taki tekst ...może przyda się do nowego .... [FONT=Palatino Linotype]Smutna .... to słowo które ciśnie się na usta... zrezygnowana .... to słowo które kołacze w głowie Opuszczona i samotna.... Jak jeszcze można określić Szurkę ? Można inaczej .... piękna ,wdzięczna , kochana... Ale tylko wtedy gdy odnajdą się na swojej drodze dwie istoty pies i jego człowiek , człowiek i jego pies.... to tak mało i tak dużo To cały świat dla Szurki ... świat którego nigdy nie poznała a na który zasłużyła Nie przechodź obojętnie , spójrz w jej mądre , kochane ślepia i odkryj dla niej świat którego nie zna... Smutny Duszek czeka na Ciebie[/FONT] Quote
Leyla Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 agata51 napisał(a):Od kilku dni mam problemy z wejściem na większość wątków - tylko przez panel użytkownika. Dajcie znać na PW, jak kaska będzie już zbierana. Szureczko, będzie dobrze. :loveu: Zbieramy deklaracje, narazie Szurka nie ma swojego konta....czekamy na resztę pieniędzy żeby mogła wreszcie wyjechać ze schroniska:placz: Quote
obraczus87 Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 Bardzo bardzo prosimy o pomoc...:roll: Quote
Sylwia K Posted October 22, 2009 Author Posted October 22, 2009 Leyla a czy zgodziłabyś się, aby pieniążki były zbierane na Twoje konto? Quote
AnnaA Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 Szureczka potrzebuje więcej cioteczek! A ja chyba coś pokręciłam ze stałymi dekleracjami. Do swojej deklaracji dokładam 10 zł. Obym miała tzw."dobrą rękę' i udało się uzbierac na hotelik dla Szureczki. Quote
Mantis Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 lilk_a, dziękuję za piękny tekst. Allegrowo i e-zwierzakowo biorę Szurkę pod swoje skrzydła. Quote
gonia66 Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 Niech ktos zrobi zestawienie deklaracji pliiiss, bo dzis przybylo nam "troszkę " grosza...i to wcale niemalo- bo aż 40 zł:loveu::loveu:..bardzo dziękujemy cioteczkom Sylwija i AnnaA:lol: Quote
lilk_a Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 e tam .... nie ma za co :) oby szybko znalazła dom , bo widać że naprawdę bardzo jej źle :shake: Quote
agata51 Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 Wytrzymaj, Szureczko. Już niedługo :loveu: Quote
sylwija Posted October 24, 2009 Posted October 24, 2009 ile jeszcze brakuje, aby Szurka mogła zostać przeniesiona do hoteliku? Quote
Recommended Posts