Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dogo07 napisał(a):
Megii, weź pod uwagę że Szureczka nie jest mała :).

Wziełam pod uwagę , ze jest wielkości owczarka niemieckiego. Za takiego psiaka bierzemy zwykle 13-14 zł za dzień z wyżywieniem ale ponieważ na wątku jest Leyla więc jest zniżka;)

Posted

megii1 napisał(a):
Wziełam pod uwagę , ze jest wielkości owczarka niemieckiego. Za takiego psiaka bierzemy zwykle 13-14 zł za dzień z wyżywieniem ale ponieważ na wątku jest Leyla więc jest zniżka;)

...ajlowju megii :loveu:

Posted

"Zawołała" mnie tu Sabinka...więc jestem:p...na kiedy bedzie miejsce dla Szurki????Widzialam juz ze troszke deklaracji brakuje..kurcze...teraz przed zima to normalnie "padaczka" jest...trzeba pukac gdzie sie da...to juz nie sa wielkie braki.ile ma kosztowac miesieczny pobyt????

Posted

gonia66 napisał(a):
"Zawołała" mnie tu Sabinka...więc jestem:p...na kiedy bedzie miejsce dla Szurki????Widzialam juz ze troszke deklaracji brakuje..kurcze...teraz przed zima to normalnie "padaczka" jest...trzeba pukac gdzie sie da...to juz nie sa wielkie braki.ile ma kosztowac miesieczny pobyt????

gonia66 ,miło Cię widzieć u Szurki:p Miesięczny pobyt to 360 zł, mamy 250. Miejsce jest ,bo vertera wieziemy w piątek do domku i Floydzik znalazł dom, więc nie przyjedzie:p

Posted

Leyla napisał(a):
gonia66 ,miło Cię widzieć u Szurki:p Miesięczny pobyt to 360 zł, mamy 250. Miejsce jest ,bo vertera wieziemy w piątek do domku i Floydzik znalazł dom, więc nie przyjedzie:p

Jeju..no to cudnie naprawde....teraz tylko jeszcze "parę groszy" i sunia będzie grzala doopeczke....to taka śliczna dziewczynka...troche więcej miłości dla Niej i "wyjdzie na ludzi"...(hmmm...sama nie wiem czy dobrze to brzmi:mad:)

Posted

Od kilku dni mam problemy z wejściem na większość wątków - tylko przez panel użytkownika. Dajcie znać na PW, jak kaska będzie już zbierana.
Szureczko, będzie dobrze. :loveu:

Posted

widzę że kończy się allegro dla Szurki
napisałam taki tekst ...może przyda się do nowego ....

[FONT=Palatino Linotype]Smutna .... to słowo które ciśnie się na usta...
zrezygnowana .... to słowo które kołacze w głowie
Opuszczona i samotna....

Jak jeszcze można określić Szurkę ?
Można inaczej ....
piękna ,wdzięczna , kochana...

Ale tylko wtedy gdy odnajdą się na swojej drodze dwie istoty
pies i jego człowiek ,
człowiek i jego pies....
to tak mało i tak dużo
To cały świat dla Szurki ...
świat którego nigdy nie poznała a na który zasłużyła

Nie przechodź obojętnie , spójrz w jej mądre , kochane ślepia i odkryj dla niej świat którego nie zna...

Smutny Duszek czeka na Ciebie
[/FONT]

Posted

agata51 napisał(a):
Od kilku dni mam problemy z wejściem na większość wątków - tylko przez panel użytkownika. Dajcie znać na PW, jak kaska będzie już zbierana.
Szureczko, będzie dobrze. :loveu:

Zbieramy deklaracje, narazie Szurka nie ma swojego konta....czekamy na resztę pieniędzy żeby mogła wreszcie wyjechać ze schroniska:placz:

Posted

Szureczka potrzebuje więcej cioteczek! A ja chyba coś pokręciłam ze stałymi dekleracjami. Do swojej deklaracji dokładam 10 zł. Obym miała tzw."dobrą rękę' i udało się uzbierac na hotelik dla Szureczki.

Posted

Niech ktos zrobi zestawienie deklaracji pliiiss, bo dzis przybylo nam "troszkę " grosza...i to wcale niemalo- bo aż 40 zł:loveu::loveu:..bardzo dziękujemy cioteczkom Sylwija i AnnaA:lol: