Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witam!

Allegro robiła ladySwallow.

Jak wrócę dziś z zajęć późnym wieczorem, wezmę się za jej allegro. Więc będzie albo dziś, albo jutro wczesnym rankiem.

Pozdrawiam!

Posted

ona jest młoda jeszcze, ma coś ok 2-3 lata

nie umiem za dużo o niej powiedzieć, gdyż mieszka w schronie a tu nie ma warunków do zapoznania dobrze psa...
poza tym ja tylko czasem przyjeżdżam do schroniska...

Posted

do ludzi lękliwa, podejdzie czasem jak się ja kusi smakołykami, podchodzi tez sama jak się stoi tyłem do niej ale jak się odkręci przodem to ucieka. W domu nabrałaby pewności siebie.
Nie wykazuje żadnej agresji.
nie awanturuje się z psami, nawet o jedzenie. Ona ma zdecydowanie uległy charakter a przynajmniej taki prezentuje w schronisku.

Posted

Dziewczyny, ja bardzo proszę, nie marnujcie energii na "dziękuję", lepiej ją spożytkujcie na "kciukuję" :eviltong:

Szurka mocno mi w serducho zapadła. Cuuudna jest :loveu:

Posted

Przydałyby sie lepsze zdjecia, i takie z bliska pycholka też. Pisałam już o tym.
Na tych dwóch kiedy sunia jest ubłocona, naprawde nie widać jaka jest z niej ładna psinka, i poza tym takie zdjecia moga odstraszać ewentualnych chętnych.
Ja wiem ze teraz moze być już trudno, bo pogoda sie robi jesienna, i psiaki pewnie już takie brudne i mokre będą, ale moze jakoś się uda.

Posted

Co Wy na to, żeby Szurkę ustawić do Megii hotekiku w kolejce?? Tam by odżyła, zostałaby uprana i wyczesana.... Przyjeżdżają tam ludzie z ogłoszeń odbierac psy...może komuś wpadnie w oko:cool3: Tam jest nasz Miszka na zawsze, to jego teren:p Jeżdżę tam często i wiem jaka jest opieka. Niedługo jakaś pani zabiera suczkę..