Jasza Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 Zmień, zmień, tak, żeby cokolwiek się sprzedało.:oops: Quote
sonikowa Posted September 17, 2009 Author Posted September 17, 2009 Ciencienia napisał(a):Witam, zdjecia Ogryzeczka sa super, on taki piekniś, no i do zdjęć ładnie pozuje :), Możesz mnie wstawić na deklarację miesięczną na 20 zł - pozdro Nie mam to jak dobra wiadomość na dzien dobry :-) Ciencienia :loveu: lub Cieniucenia :loveu: Quote
Guest Elżbieta481 Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 Zaglądamy do Ciebie Ogryziu-trzeba przyznać,że przystojny z Ciebie gość!:lol:A jaki uśmiech:lol:Kochasz życie psiaku trzeba tylko,żeby ono Ciebie kochało. Elżbieta Quote
sonikowa Posted September 17, 2009 Author Posted September 17, 2009 waldi481 napisał(a):Zaglądamy do Ciebie Ogryziu-trzeba przyznać,że przystojny z Ciebie gość!:lol:A jaki uśmiech:lol:Kochasz życie psiaku trzeba tylko,żeby ono Ciebie kochało. Elżbieta Myślę, że U Biafry chłopak odżyje. W końcu nie będzie już wśród 400 psów, tylko kilku :-) A ładny jest tak, że na pewno znajdzie domek . Quote
Guest Elżbieta481 Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 Dlatego ja bardzo poważnie i z wielkim szacunkiem wznoszę okrzyk: Niech żyje Biafra i jej wiekie serce!!! Za wszystko co robi,zrobiła i jeszcze w przyszłości zrobi serdecznie dziękujemy.Pragniemy podkreslić,że Biafra i jej fundacja jest jedną z niewielu której ufamy. E/W Quote
Jasza Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 No nareszcie ja też Ogryzka zobaczylam! Piękny, uśmiechnięty pychol, śpiochy w oczach i nos, jakby go do mleka włożył!:evil_lol: Cudo! :loveu: Quote
irenaka Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 waldi481 napisał(a):Dlatego ja bardzo poważnie i z wielkim szacunkiem wznoszę okrzyk: Niech żyje Biafra i jej wiekie serce!!! Za wszystko co robi,zrobiła i jeszcze w przyszłości zrobi serdecznie dziękujemy.Pragniemy podkreslić,że Biafra i jej fundacja jest jedną z niewielu której ufamy. E/W Gdybyście do tego wiedzieli, jak rewelacyjnie się z Biafrą współpracuje!!! Miodzio!! Quote
Poker Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 wpłaciłam na Ogryzka obiecane 40 zł w imieniu pani Anety. A tak naprawdę to od czego on jest Ogryzkiem? od jabłka czy gruszki :crazyeye::evil_lol::loveu: Quote
sonikowa Posted September 17, 2009 Author Posted September 17, 2009 Już mogę napisać, że Biafra przyjedzie po Ogryzka w poniedziałek :-) Nowy tydzień, nowe życie :multi: Quote
sleepingbyday Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 dziewczyny - do roboty: reklamujcie, kupujcie, a w przyszłym tygodniu podnoście, bo mnie nie będzie: http://www.dogomania.pl/forum/f99/bazarek-jak-epoka-lodowcowa-niby-dla-dzieci-do-30-09-20h00-146739/#post12984695 bazarek jest fifty-fifty. połowe dostanie tuptuś Quote
sonikowa Posted September 17, 2009 Author Posted September 17, 2009 Poker napisał(a):wpłaciłam na Ogryzka obiecane 40 zł w imieniu pani Anety. A tak naprawdę to od czego on jest Ogryzkiem? od jabłka czy gruszki :crazyeye::evil_lol::loveu: Za 40 zł to od czego chcesz :cool3: Bardzo dziękuję!! Quote
Poker Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 ale drogi Ogryzek :crazyeye:, to może być od koksy pomarańczowej :evil_lol: Quote
Wiedźma Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 E tam, pewnie z rajskiego jabłuszka :) Poszło 90 zł z bazarku (dziewczyny jak zwykle "wyrównały" wpłaty). BARDZO proszę o potwierdzenie na wątku z mojego podpisu. Quote
sonikowa Posted September 17, 2009 Author Posted September 17, 2009 [quote name='Wiedźma']E tam, pewnie z rajskiego jabłuszka :) Poszło 90 zł z bazarku (dziewczyny jak zwykle "wyrównały" wpłaty). BARDZO proszę o potwierdzenie na wątku z mojego podpisu. Bardzo dziękuję! Powiem Biafrze, żeby sprawdziła konto i potwierdziła! Całuski dla ciotek Tadzika :-) Quote
maarit Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 Sonikowa jestem na zawołanie. Na razie nie mogę się zdeklarować:shake: Mam już kilka deklaracji:shake: Ale zapisuję się do Ogryzia... Quote
sonikowa Posted September 17, 2009 Author Posted September 17, 2009 Gonia13 napisał(a):Sonikowa jestem na zawołanie. Na razie nie mogę się zdeklarować:shake: Mam już kilka deklaracji:shake: Ale zapisuję się do Ogryzia... Dzięki kochana :-) Ogryzek będzie bezpieczny, ale może mu sie przydać wsparcie za jakiś czas... A Ciebie zawsze miło widzieć :-) On taki trochę jak Romeo, tylko młodszy i większy, prawda? Quote
sonikowa Posted September 17, 2009 Author Posted September 17, 2009 Alleluja! pewien anonim zadeklarował dla Łaciatego Ogryzka 50 zł miesięcznie! Kłaniam się i dziękuję, a Ogryzek merda ogonkiem :-) Quote
maarit Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 Sonikowa on jest bardzo "Romeczkowaty":lol: Quote
sonikowa Posted September 17, 2009 Author Posted September 17, 2009 Gonia13 napisał(a):Sonikowa on jest bardzo "Romeczkowaty":lol: Wiedziałam, że ci sie spodoba :-) Quote
ihabe Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 Ja też sie melduje na watku Ogryzeczka i deklaruję na razie 10 zł na miesiąc. poproszę o nr konta:evil_lol: Quote
sonikowa Posted September 17, 2009 Author Posted September 17, 2009 ihabe napisał(a):Ja też sie melduje na watku Ogryzeczka i deklaruję na razie 10 zł na miesiąc. poproszę o nr konta:evil_lol: Konto już mknie na pw a strasznie, ale to strasznie dziękuję! Quote
ihabe Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Nikus Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 tak....niemożliwe....staje się normalne...Sonikowa...wygrałaś...:lol: i Ogryzek.......za to wszystko kocham dogo i ludziów...na nim...:multi: Quote
sonikowa Posted September 17, 2009 Author Posted September 17, 2009 Nikus napisał(a):tak....niemożliwe....staje się normalne...Sonikowa...wygrałaś...:lol: i Ogryzek.......za to wszystko kocham dogo i ludziów...nan nim...:multi: Wiesz, też mi aż trudno uwierzyć, że w ciągu kilku dni się udało.. Myslalam, ze na taki zwykly psi los nie uzbieram, ale jak widac wspaniale ciotki znam :-) I Ogryzek jedzie, i Ogryzek jedzie. JUZ W PONIEDZIALEK!!:multi::multi::multi: Quote
Nikus Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 sonikowa napisał(a):Wiesz, też mi aż trudno uwierzyć, że w ciągu kilku dni się udało.. Myslalam, ze na taki zwykly psi los nie uzbieram, ale jak widac wspaniale ciotki znam :-) I Ogryzek jedzie, i Ogryzek jedzie. JUZ W PONIEDZIALEK!!:multi::multi::multi: i pojedzie ze mną.. i z Pianką... ....:multi::multi::multi::multi::multi:a potem... Quote
Recommended Posts