sonikowa Posted September 17, 2009 Author Posted September 17, 2009 Nikus napisał(a):i pojedzie ze mną.. i z Pianką... ....:multi::multi::multi::multi::multi:a potem... E, to ty nie na bieżąco jesteś ;-) Biafra po niego przyjeżdża :-) Tak przynajmniej było dziś koło południa ;-) Quote
Nikus Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 [quote name='sonikowa']E, to ty nie na bieżąco jesteś ;-) Biafra po niego przyjeżdża :-) Tak przynajmniej było dziś koło południa ;-)[/quotdo No to chyba do tyłu faktycznie jestem...Pianka pisała ,że transportujemy go do Katowic.... Quote
sonikowa Posted September 17, 2009 Author Posted September 17, 2009 Nikus napisał(a): No to chyba do tyłu faktycznie jestem...Pianka pisała ,że transportujemy go do Katowic.... Masz rację, tak było, ale Biafra nie może czekac aż do popołudnia, i dlatego sama po niego przyjedzie. Nie martw się, na pewno jeszcze jakiś psiak będzie potrzebował transportu :-) Quote
Nikus Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 sonikowa napisał(a):Masz rację, tak było, ale Biafra nie może czekac aż do popołudnia, i dlatego sama po niego przyjedzie. Nie martw się, na pewno jeszcze jakiś psiak będzie potrzebował transportu :-) tak....martwic sie trzeba brakiem transportu a nie jego nadmiarem...:evil_lol:...i super że psiak ma GDZIE pojechać...dzięki Tobie...:klacz: Quote
sonikowa Posted September 17, 2009 Author Posted September 17, 2009 Nikus napisał(a):tak....martwic sie trzeba brakiem transportu a nie jego nadmiarem...:evil_lol:...i super że psiak ma GDZIE pojechać...dzięki Tobie...:klacz: I Biafrze, i ciotkom, i wam, bo to wy go zauważyliście :-) Chciałabym, żeby już był na miejscu... Quote
Nikus Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 jedzie piesio do ..nie ważne jak i z kim ale..ma od mnie 10 zł..stałe...no i tyle:loveu: wpisuj mnie na listę walcz tak o następne pieski...:eviltong: Quote
sonikowa Posted September 17, 2009 Author Posted September 17, 2009 Nikus napisał(a):jedzie piesio do ..nie ważne jak i z kim ale..ma od mnie 10 zł..stałe...no i tyle:loveu: wpisuj mnie na listę walcz tak o następne pieski...:eviltong: Dziekujemy, dziekujemy, ogonkiem merdamy :-) Quote
Bjuta Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 Cóż za ekspresowa akcja! Sonikowa, jak będzie dziurka w budżecie do zasypania, to przypomnij mi o Ogryzku! ;) Quote
sonikowa Posted September 17, 2009 Author Posted September 17, 2009 Bjuta napisał(a):Cóż za ekspresowa akcja! Sonikowa, jak będzie dziurka w budżecie do zasypania, to przypomnij mi o Ogryzku! ;) Dobrze kochana, dzięki, że zajrzałaś :-) Na razie na 2 miesiące mamy, jak się zaczną kłopoty, to będę prosić o pomoc.. Wiem, że też masz trochę psiaków... A poza tym wierzę święcie, że zanim te dwa miesiące miną Ogryzek będzie grzał doopsko na kanapie :-) Quote
Jasza Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 To trzymamy kciuki za poniedziałkową podróż Ogryzka! Oby bez przygód! Quote
sleepingbyday Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 jasza, wejdź na bazarek i napisz, ile ta łososiowa bluzeczka ma długości od tasiemki pod biustem - do dołu. to juz w poniedziałek? byczo! Quote
maarit Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 W przyszłości jakby niewiele Ogryziowi (Romeczkowatemu:evil_lol:) brakowało to można mnie wezwać:cool3: Quote
Jasza Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 Jak rozumiem jeszcze dwa dni i Ogryzek jedzie? Quote
sonikowa Posted September 18, 2009 Author Posted September 18, 2009 Jasza napisał(a):Jak rozumiem jeszcze dwa dni i Ogryzek jedzie? Dokładnie tak. Ale wiecie co - nerwy mnie zżerają. Teraz prosze już nie o pieniadze, bo na dobry start mamy, ale o wsparcie, że tak powiem, moralne. Tak się boje, że Ogryzek nie znajdzie domu, ze sie nie zaaklimatyzuje u Biafry itd. A plan mam taki - dwa tygodnie obserwacji U Biafry, ktora nam oceni jakos w nieschroniskowych warunkach,i potem ostra akcja ogloszeniowa. I tu tez bede potrzebowala pomocy.. On nie moze ugrzeznac w hoteliku na jakies miesiace,.. Quote
sonikowa Posted September 19, 2009 Author Posted September 19, 2009 Oj, Ogryzku, nikt cie dzis nie odwiedzil, a tu zbliza sie twój wielki dzień. Bądź grzeczny, proszę, daj sobie pomóc przystojniaku ze śpiochami w oczach ;-) Ciotki, bądźcie z Ogryzkiem, Biafrą i ze mną.. bo inaczej to,, smutno. Quote
Anna_33 Posted September 19, 2009 Posted September 19, 2009 Ja zagladam, tylko nie zawsze pisze. ))I trzymam kciuki bardzo mocno Widzialas jakiegos psa, ktory by nie zaaklimatyzowal sie u Biafry ?:lol: Quote
sonikowa Posted September 19, 2009 Author Posted September 19, 2009 Anna_33 napisał(a): Widzialas jakiegos psa, ktory by nie zaaklimatyzowal sie u Biafry ?:lol: Niestety, sa takie co sie tak zaaklimatyzowaly, ze az zapuscily korzenie :mad: A Ogryzek ma znalezc dom :angryy: Quote
Randa Posted September 20, 2009 Posted September 20, 2009 sonikowa napisał(a):Niestety, sa takie co sie tak zaaklimatyzowaly, ze az zapuscily korzenie :mad: A Ogryzek ma znalezc dom :angryy: Znajdzie ,znajdzie, tak się nie denerwuj, bo wszystko na dobrej drodze. Quote
kaa Posted September 20, 2009 Posted September 20, 2009 sonikowa napisał(a):Dokładnie tak. Ale wiecie co - nerwy mnie zżerają. Teraz prosze już nie o pieniadze, bo na dobry start mamy, ale o wsparcie, że tak powiem, moralne. Tak się boje, że Ogryzek nie znajdzie domu, ze sie nie zaaklimatyzuje u Biafry itd. A plan mam taki - dwa tygodnie obserwacji U Biafry, ktora nam oceni jakos w nieschroniskowych warunkach,i potem ostra akcja ogloszeniowa. I tu tez bede potrzebowala pomocy.. On nie moze ugrzeznac w hoteliku na jakies miesiace,.. Z ogłoszeniami nie ma problemu, robiłam mu i będe robić nadal , jedynie z Allegro ,będzie kłopot bo nie mam konta ,ale całą resztę ma jak w banku, tylko dajcie znać kiedy zaczynać. Najpierw faktycznie dobrze by było żeby go ktoś poobserwował dał mu czas do przyzwyczajenia do nowych warunków i wypowiedział się na jego temat. A potem go ogłaszamy. ;) Quote
Jasza Posted September 20, 2009 Posted September 20, 2009 Podniesiemy Ogryzka niedzielnie.. Trzymamy kciuki cały czas.. Quote
magenka1 Posted September 20, 2009 Posted September 20, 2009 Kochane cioteczki ja mogę tylko dołożyć co miesiąc 10 zł (jak na razie tylko bo mam trochę wydatków) Ogryzek jest podobny do Kamyka na którego też coś podrzucam. Miłej niedzieli!!! Tylko poproszę o nr konta chyba, że sama gdzieś znajdę pozdrawiam Quote
sonikowa Posted September 20, 2009 Author Posted September 20, 2009 [quote name='magenka1']Kochane cioteczki ja mogę tylko dołożyć co miesiąc 10 zł (jak na razie tylko bo mam trochę wydatków) Ogryzek jest podobny do Kamyka na którego też coś podrzucam. Miłej niedzieli!!! Tylko poproszę o nr konta chyba, że sama gdzieś znajdę pozdrawiam Dziekuje kochana! To bardzo duzo :-) Kamyka tez znam, czadowy gość :-) I dziękuje również Adilol za deklarację pomocy :-) Jutro wielki dzień Ogryzka :loveu: Quote
sleepingbyday Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 ja chwilowo wsparcia moralnego nie udziele, bo wyjeżdżam na delegacje. ale po powrocie - mogę nawet spowiadać :evil_lol: zajrzyjcie no kobity tutaj. fakt, kasa potzrebna i fakt kryzysowo jest. ale nasz ratuje każde 5 zł. a poza tym - moze ktos z transportem karmy pomoże? no i w ogóle wpadajcie - pogadać: W-wa Tramp Psiak z przystanku ma hotelik ,potrzebne deklaracje Quote
sonikowa Posted September 21, 2009 Author Posted September 21, 2009 Ogryzek jest w drodze do swojego kojca :-) Wieczorem zadzwonię i może będę wiedziala coś więcej, np. czy na początek zjadł kaukazy :evil_lol: A tak na serio, to jak się nie będzie umiał zachowac w przyzwoitym hotelu, to osobiście pojadę i mu w tę jego łaciatą doopkę dam klapa ;-) (choć wierzę w szkolenie pozytywne). Quote
Recommended Posts