Jump to content
Dogomania

Nowy Rok Ogryzek przywita w nowym DOMU! Już nie Ogryzek, a Joker. Udało się!

Recommended Posts

Posted

Nikus napisał(a):
i pojedzie ze mną.. i z Pianką... ....:multi::multi::multi::multi::multi:a potem...

E, to ty nie na bieżąco jesteś ;-) Biafra po niego przyjeżdża :-) Tak przynajmniej było dziś koło południa ;-)

• Replies 407
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='sonikowa']E, to ty nie na bieżąco jesteś ;-) Biafra po niego przyjeżdża :-) Tak przynajmniej było dziś koło południa ;-)[/quotdo

No to chyba do tyłu faktycznie jestem...Pianka pisała ,że transportujemy go do Katowic....

Posted

Nikus napisał(a):
No to chyba do tyłu faktycznie jestem...Pianka pisała ,że transportujemy go do Katowic....

Masz rację, tak było, ale Biafra nie może czekac aż do popołudnia, i dlatego sama po niego przyjedzie. Nie martw się, na pewno jeszcze jakiś psiak będzie potrzebował transportu :-)

Posted

sonikowa napisał(a):
Masz rację, tak było, ale Biafra nie może czekac aż do popołudnia, i dlatego sama po niego przyjedzie. Nie martw się, na pewno jeszcze jakiś psiak będzie potrzebował transportu :-)

tak....martwic sie trzeba brakiem transportu a nie jego nadmiarem...:evil_lol:...i super że psiak ma GDZIE pojechać...dzięki Tobie...:klacz:

Posted

Nikus napisał(a):
tak....martwic sie trzeba brakiem transportu a nie jego nadmiarem...:evil_lol:...i super że psiak ma GDZIE pojechać...dzięki Tobie...:klacz:

I Biafrze, i ciotkom, i wam, bo to wy go zauważyliście :-)
Chciałabym, żeby już był na miejscu...

Posted

Nikus napisał(a):
jedzie piesio do ..nie ważne jak i z kim ale..ma od mnie 10 zł..stałe...no i tyle:loveu: wpisuj mnie na listę walcz tak o następne pieski...:eviltong:

Dziekujemy, dziekujemy, ogonkiem merdamy :-)

Posted

Bjuta napisał(a):
Cóż za ekspresowa akcja! Sonikowa, jak będzie dziurka w budżecie do zasypania, to przypomnij mi o Ogryzku! ;)

Dobrze kochana, dzięki, że zajrzałaś :-) Na razie na 2 miesiące mamy, jak się zaczną kłopoty, to będę prosić o pomoc.. Wiem, że też masz trochę psiaków...
A poza tym wierzę święcie, że zanim te dwa miesiące miną Ogryzek będzie grzał doopsko na kanapie :-)

Posted

Jasza napisał(a):
Jak rozumiem jeszcze dwa dni i Ogryzek jedzie?

Dokładnie tak. Ale wiecie co - nerwy mnie zżerają. Teraz prosze już nie o pieniadze, bo na dobry start mamy, ale o wsparcie, że tak powiem, moralne. Tak się boje, że Ogryzek nie znajdzie domu, ze sie nie zaaklimatyzuje u Biafry itd.
A plan mam taki - dwa tygodnie obserwacji U Biafry, ktora nam oceni jakos w nieschroniskowych warunkach,i potem ostra akcja ogloszeniowa. I tu tez bede potrzebowala pomocy..
On nie moze ugrzeznac w hoteliku na jakies miesiace,..

Posted

Oj, Ogryzku, nikt cie dzis nie odwiedzil, a tu zbliza sie twój wielki dzień. Bądź grzeczny, proszę, daj sobie pomóc przystojniaku ze śpiochami w oczach ;-)

Ciotki, bądźcie z Ogryzkiem, Biafrą i ze mną.. bo inaczej to,, smutno.

Posted

Anna_33 napisał(a):
Widzialas jakiegos psa, ktory by nie zaaklimatyzowal sie u Biafry ?:lol:

Niestety, sa takie co sie tak zaaklimatyzowaly, ze az zapuscily korzenie :mad:
A Ogryzek ma znalezc dom :angryy:

Posted

sonikowa napisał(a):
Niestety, sa takie co sie tak zaaklimatyzowaly, ze az zapuscily korzenie :mad:
A Ogryzek ma znalezc dom :angryy:

Znajdzie ,znajdzie, tak się nie denerwuj, bo wszystko na dobrej drodze.

Posted

sonikowa napisał(a):
Dokładnie tak. Ale wiecie co - nerwy mnie zżerają. Teraz prosze już nie o pieniadze, bo na dobry start mamy, ale o wsparcie, że tak powiem, moralne. Tak się boje, że Ogryzek nie znajdzie domu, ze sie nie zaaklimatyzuje u Biafry itd.
A plan mam taki - dwa tygodnie obserwacji U Biafry, ktora nam oceni jakos w nieschroniskowych warunkach,i potem ostra akcja ogloszeniowa. I tu tez bede potrzebowala pomocy..
On nie moze ugrzeznac w hoteliku na jakies miesiace,..

Z ogłoszeniami nie ma problemu, robiłam mu i będe robić nadal , jedynie z Allegro ,będzie kłopot bo nie mam konta ,ale całą resztę ma jak w banku, tylko dajcie znać kiedy zaczynać. Najpierw faktycznie dobrze by było żeby go ktoś poobserwował dał mu czas do przyzwyczajenia do nowych warunków i wypowiedział się na jego temat. A potem go ogłaszamy. ;)

Posted

Kochane cioteczki ja mogę tylko dołożyć co miesiąc 10 zł (jak na razie tylko bo mam trochę wydatków) Ogryzek jest podobny do Kamyka na którego też coś podrzucam.
Miłej niedzieli!!!
Tylko poproszę o nr konta chyba, że sama gdzieś znajdę
pozdrawiam

Posted

[quote name='magenka1']Kochane cioteczki ja mogę tylko dołożyć co miesiąc 10 zł (jak na razie tylko bo mam trochę wydatków) Ogryzek jest podobny do Kamyka na którego też coś podrzucam.
Miłej niedzieli!!!
Tylko poproszę o nr konta chyba, że sama gdzieś znajdę
pozdrawiam

Dziekuje kochana! To bardzo duzo :-) Kamyka tez znam, czadowy gość :-)

I dziękuje również Adilol za deklarację pomocy :-)

Jutro wielki dzień Ogryzka :loveu:

Posted

Ogryzek jest w drodze do swojego kojca :-) Wieczorem zadzwonię i może będę wiedziala coś więcej, np. czy na początek zjadł kaukazy :evil_lol: A tak na serio, to jak się nie będzie umiał zachowac w przyzwoitym hotelu, to osobiście pojadę i mu w tę jego łaciatą doopkę dam klapa ;-) (choć wierzę w szkolenie pozytywne).