sonikowa Posted September 25, 2009 Author Posted September 25, 2009 [quote name='Jasza']To może by podmienić imię w tytule wątku? Jak Goran lubi porządek, to niech ma porządek...;) Niech on Goran będzie dla świata :-) a dla nas ogryzek swojski ;-) Zatrzymamy jego dogomaniackie imię w tajemnicy :cool3: Wpływy do 24.09.09 Finetta 400 zł Madcat1981 5 zł Ciencienia 30 zł Anna33 20 zł Zakonna 20 zł Poker 40 zl Irenaka 50 zł Wiedźma (bazarek) 90 zł Ihabe 10 zł Nikuś 10 zł Waldi481 15 zł Randa 20 zł Adilol 30 zł Kaa 15 zł Margot 101 zł Suma 851 zł Quote
Guest Elżbieta481 Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 Czyli Ogryzio jest na bieżąco z opłatami?Pisze Ogryzio-bo to imie było cudowne,posowało do tego psa.Takie zawadiackie imię i ten pies zawadiacki idla mnie zawsze będzie Ogryziem:evil_lol:.. E Quote
sonikowa Posted September 25, 2009 Author Posted September 25, 2009 Dla mnie też waldi, Ogryzek będzie Ogryziem ;-) Nawet jak pisałam tekst do ogłoszeń, to musiałam sie pilnować, żeby nie napisać Ogryzek.. Słuchajcie, a może jednak zostawić to imię? Zwraca uwagę .. Tu jest tekst do ogłoszeń. Proszę o uwagi i uzupelnienia. Jets krótki, ale ja wychodze z założenia, że ludzie mają kłopot z czytanie długich tekstow w necie.. Goran nie miał szczęścia w swoim dwuletnim życiu. Na początku wszystko zapowiadało się dobrze – był takim wielkim, śmiesznym szczeniaczkiem w duże łaty i z lekko opadającymi uszami. Potykał się o własne łapy, a kiedy się najadł, brzuszek miał okrągły jak piłeczka. Niestety, Goran urósł i wtedy przestał interesować swoich właścicieli. Oddano go do schroniska. Goran wyrósł na niezwykłego psa – nie ma drugiego podobnego. Jest wysoki, pięknie zbudowany, ma piękne wesołe oczy. Ciągle jest w nim wiele radości, chciałby chodzić na spacery, przytulać się do człowieka, tarzać w trawie i zdyszany przybiegać na wezwanie: „Goran, do mnie!”. Tak bardzo chciałby dostać szansę mieszkania w prawdziwym domu z kochającym opiekunem. Dzięki ludziom dobrej woli Goran został zabrany ze schroniska i umieszczony w hotelu dla psów, gdzie można mu poświęcić więcej uwagi. Z dotychczasowych obserwacji wynika, że jest psem łagodnym, bardzo radosnym i kontaktowym. Potrzebuje dużo ruchu, a ze względu na wielkość Gorana jego właściciel powinien mieć doświadczenie w zajmowaniu się psami. Osoby zainteresowane adopcją Gorana proszone są o kontakt z Fundacją "Zwierzę nie jest rzeczą" tel. 0692 334 433 lub e-mail: [email protected]. Quote
kaa Posted September 26, 2009 Posted September 26, 2009 Tekst jest bardzo dobry, nic dodać nic ująć ,przedstawiony cały nasz Ogryzek w wielu pozytywach. ;) Quote
Jasza Posted September 26, 2009 Posted September 26, 2009 Tekst jest fajnisty.:loveu: Imię Ogryzek też mi się podoba, ale fakt faktem, że krótsze, dwusylabowe, łatwiej się kojarzy psu i łatwiej go nauczyć że to o nim mowa. Imię przecież jest dla niego a nie dla ludzi..;) Mój futrzak ma na imie Reks ( TZ wymyślił, a ja się tak cieszyłam, że się zgodził, żeby maluch u nas został, że bez mrugnięcia okiem przystałam na to i nic już nawet nie proponowałam) ale ja do niego, lub o nim, mówię baaardzo różnie..Upsa, Reksiewisz, Myszka, Stary, Grubas (chociaż gruby nie jest :cool3:)...Pan Łapka, itd. Wiadomo... Więc może rzeczywiście niech będzie Goranem, a na wątku Ogryzkiem. To drugie imię ma swój urok, oj ma.. Quote
mgie Posted September 26, 2009 Posted September 26, 2009 Ogłoszenia Gorana[FONT=Verdana] www.offer.pl[/FONT] http://owi.pl www.drobne.centrumofert.pl www.olx.pl www.przygarnijzwierzaka.pl www.kokosy.pl http://ale.gratka.pl www.pineska.pl www.neeon.pl telezoo.pl www.adopcjapsa.pl www.eoferty.com.pl www.kupiepsa.pl www.ojoj.pl Zwierzęta | i-Bazar.pl www.rozglos.net www.sogl.pl [FONT=Verdana]http://twojeanonse.com[/FONT] [FONT=Verdana]www.ogloszenia.aleokazja.pl[/FONT] [FONT=Verdana]www.nasipupile.pl[/FONT] [FONT=Verdana]www.hodowcy.com.pl[/FONT] [FONT=Verdana]www.offer.pl[/FONT] [FONT=Verdana]www.najpewniej.pl[/FONT] [FONT=Verdana]http://wa.stacja.biz[/FONT] [FONT=Verdana]http://www.petworld.pl[/FONT] [FONT=Verdana]www.kupsprzedaj.pl/zwierzeta[/FONT] [FONT=Verdana]www.oglosili.pl[/FONT] [FONT=Verdana]http://www.petsy.pl[/FONT] [FONT=Verdana]http://gablota.com[/FONT] [FONT=Verdana]www.bazarek.biz[/FONT] [FONT=Verdana]www.nalepka.info[/FONT] [FONT=Verdana]www.darmobranie.pl[/FONT] [FONT=Verdana]www.sprzedasz.pl[/FONT] [FONT=Verdana]www.ogloszenia.interpress.net.pl[/FONT] [FONT=Verdana]www.bardzi.pl[/FONT] [FONT=Verdana]www.psiamania.pl[/FONT] [FONT=Verdana]www.cafeanimal.pl[/FONT] [FONT=Verdana][FONT=Verdana]www.zwierzeta.pilne.net[/FONT][/FONT] [SIZE=2]aukcjezwierzat.pl warszawa gumtree.pl lodz gumtree.pl katowice gumtree.pl kraków gumtree.pl animalsmarket.com marketzwierzat.pl sprzedam-psa.pl psy-koty.info Pięknie zbudowany,wiecznie uśmiechnięty młody Gora - Ogłoszenia drobne w Internecie - darmowe ogloszenia praca motoryzacja zwierzęta anonse Quote
Jasza Posted September 26, 2009 Posted September 26, 2009 No proszę, Mgie Gorana-Ogryzka na Gordona przerobiła!:diabloti: Quote
Jasza Posted September 26, 2009 Posted September 26, 2009 Ale ilość ogłoszeń powalajaca. Trzeba przyznać. Quote
mgie Posted September 26, 2009 Posted September 26, 2009 haha:eviltong: a,bo już mi się wszystko pomerdało Quote
sonikowa Posted September 26, 2009 Author Posted September 26, 2009 Mgie kochana, masz u mnie flaszkę wina :-) To teraz Biafra musi dobrze naladowac telefon, bo jak zacznie dzwonić... :cool3: Quote
mgie Posted September 26, 2009 Posted September 26, 2009 [quote name='sonikowa']Mgie kochana, masz u mnie flaszkę wina :-) To teraz Biafra musi dobrze naladowac telefon, bo jak zacznie dzwonić... :cool3:[/quote] Ale to dopiero po szczęśliwie zakończonej adopcji. :bigcool: Quote
Jasza Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 Kawał dobrej roboty, jakby nie było, Mgie..:loveu: Quote
Guest Elżbieta481 Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 Pozwolisz Ogryzieńku,że sobie przycupnę u Ciebie?Oj psineczko żebyś Ty wiedział jak jeden wątek mnie wkurzył:shake:Sama już nie wiem-śmiać się czy płakać:shake:Dobrze,że jesteś psinko. Trzymaj się skarbeńku. Ela i Waldi Quote
LadyS Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 Allegro: Goran, piękny, duży pies szuka kochającego domu (757468972) - Aukcje internetowe Allegro Quote
sonikowa Posted September 29, 2009 Author Posted September 29, 2009 [quote name='ladySwallow']Allegro: Goran, piękny, duży pies szuka kochającego domu (757468972) - Aukcje internetowe Allegro Dzieki, dzieki!!! Przepiekne allegro ! sama bym go adoptowała :-) Quote
Biafra Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 [quote name='sonikowa']Dzieki, dzieki!!! Przepiekne allegro ! sama bym go adoptowała :-) Allegro piękne, ale ta paszcza jaka piękna :loveu: Quote
ihabe Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 Hej pięknoto:loveu: Przelew za X właśnie wyszedł do Ciebie kochaniutki:loveu::loveu: Quote
magenka1 Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 Czy od cioci magenki przyszły pieniądze dla Ogryzka? Quote
Biafra Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 kaa napisał(a):Był jakiś odzew z ogłoszeń? :roll: :shake: Ani pół telefonu. Straszny zastój z adopcjami. Po ostatnim programie "Kundel Bury" też żaden pies nie znalazł domu :-( Quote
Recommended Posts