Jump to content
Dogomania

Nowy Rok Ogryzek przywita w nowym DOMU! Już nie Ogryzek, a Joker. Udało się!

Recommended Posts

Posted

waldi481 napisał(a):
Zaglądamy do Ciebie Orgyziu-i co będzie?Niedobrze:razz:
E/W

Będzie dobrze :-) Dwa dni zbierania i mamy połowę sumę :-) Nie martw się Waldi, Ogryzkowi na pewno się uda. Jeszcze kilak dni zostało, a ja zaraz kilka ciotek pomolestuję. Może nam coś skapnie też od Tadzia u mariamc...
I megabazarek szykujemy Z SBD.

A, jest bannerek Ogryzka na pierwszej stronie. Wklejajcie i agitujcie :-)

• Replies 407
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Sonikowa:loveu: Ty wiesz, że ja Cię kocham.
Ale Ty mnie chyba nie:evil_lol:. Dzwonisz o transport i tak mimochodem wspominasz o Ogryzku!!
Wchodzę na wątek, żadne zdjęcie mi się nie wyświetla:evil_lol:.
Pomyślałam, że wprawdzie Ogryzka nie widzę, ale jak wpłacę 50,00 jednorazowo, to może choć Twój uśmiech wirtualny zobaczę:evil_lol:.
Co Ty na to?
Ja chcieć:p kupić:p Twój uśmiech za 50,00?:evil_lol:

Posted

irenaka napisał(a):
Ja chcieć:p kupić:p Twój uśmiech za 50,00?:evil_lol:

Irenka, ja już się śmieję jak głupia :lol::lol::lol:
I jeszcze tak :multi::multi::multi:
I może tak spokojniej :-)
I jeszcze tak : :loveu::loveu::loveu:

Myślę, że to i tak za mało za 50 zl, ale jakoś postaram sie jeszcze coś wymyślić :-)
Irenka, ty też masz swoje psy na głowie i Krzyczki i w ogóle. Żebranie u ciebie byłoby nieprzyzwoite ;-) Ale dziękuję ci bardzo, bardzo!
Dam sygnał do przelewu :-)

A propos transportu Ogryzka, to chłopak pojechałby 21 września. Za tydzień :-)

Posted

Pati:loveu:
To nie było żadne żebractwo, masz zbyt dużo na głowie i dlatego moment zwątpienia, czy uda się z Ogryzkiem.
Uda Ci się Pati, na 100%
Może pomyślisz o jakimś bazarku z uśmiechami?;)
Czekam na konto i całuję. Przeczytam swoim zwyczajem cały wątek, ale jak będę miała więcej czasu:shake:.

Posted

Poker napisał(a):
wpłacę jednorazowo 40 zł, dajcie numer konta :evil_lol:

Poker, a ty też za uśmiech czy za darmo?:cool3:

I tak się jednak pouśmiecham. :-) Bardzo dziękuję, cioteczko.
Konto prześlę na dniach, jak sprawa wyjazdu Ogryzka zostanie klepnięta.

A, i uśmiechy: :loveu::multi::lol:

Posted

irenaka napisał(a):
Uda Ci się Pati, na 100%
Może pomyślisz o jakimś bazarku z uśmiechami?;)

Dzięki za wsparcie :-) Bazarek będzie, z SBD zrobimy, i Jasza też ma fanty, tylko kogoś musze jeszzce do techniczej pracy znaleźć ;-)

Posted

Ja mogę wpłacić jednorazowo 20 zł a potem 10 zł regularnie, raz w miesiącu, ale dopiero od 1 października. Może być? ja to nowa tutaj jestem ale myślę, że dobry ze mnie materiał na ciotkę...

Posted

zakonna napisał(a):
Ja mogę wpłacić jednorazowo 20 zł a potem 10 zł regularnie, raz w miesiącu, ale dopiero od 1 października. Może być? ja to nowa tutaj jestem ale myślę, że dobry ze mnie materiał na ciotkę...

Witaj zakonna :-) Widzę, że jesteś znakomitym materiałem na ciotkę :-) tylko uważaj, żebyś już na początku z torbami nie poszła :cool3:

Bardzo dziękuję w imieniu Ogryzka :loveu::loveu::loveu: , ma chłopak szczęście.

Posted

dokładnie. najpierw się człodwiek zapędza z wpłatami, deklaracjami, a potem nie stać go nawet na głupia cebulę i dostaje szkorbutu w XXI wieku :diabloti:.

dziewczyny, foty tych fantów, co do mnie nie jadą, opisy i propozycje wywoławczych proszę na mejla, zaraz sonikowa dostanie na pw adres to wam roześle, bo tu już się cała spółdzielnia - samopomoc robi z tego bazarku :loveu:

i bardzo prosze o pospiech, bo na necie jestem do poniedziałku do 16.00, bazarek do tego czasu chcę zdążyć odpalić. potem nie będzie mnie do 28go, więc poproszę was o podnoszenie i prowadzenie chwilowo.

Posted

sonikowa napisał(a):
Poker, a ty też za uśmiech czy za darmo?:cool3:

I tak się jednak pouśmiecham. :-) Bardzo dziękuję, cioteczko.
Konto prześlę na dniach, jak sprawa wyjazdu Ogryzka zostanie klepnięta.

A, i uśmiechy: :loveu::multi::lol:

ja tam chcę 3 uśmiechy i jeszcze buziaka od Ogryzka.:evil_lol:
Jak iść , to na całość :eviltong:

Posted

Poker napisał(a):
ja tam chcę 3 uśmiechy i jeszcze buziaka od Ogryzka.:evil_lol:
Jak iść , to na całość :eviltong:

No dobra, to 3 usmiechy w 3 rodzajach:

:loveu::loveu::loveu:
:lol::lol::lol: :multi::multi::multi:

Ogryzek też nie zawiedzie, jak ciotkę zobaczy :-)

Posted

Kochane, NUMER KONTA wyślę jutro, pojutrze jak już będę miała pewność, że Ogryzek jedzie. Ja myślę, że pojedzie, ale jeszcze zbieram deklaracje... Dzięki za gotowość. Konto rozeslę na PW, o nikim nie zapomnę :-) Dziękuję, że jesteście!

Posted

zakonna napisał(a):
A ja nawet psa na zdjęciach nie widziałam. Urzekło mnie jego imię i dlatego chce mu troszkę pomóc :lol:

Nie otwietają ci się zdjęcia?:shake: Coś dogo kiepsko działa... Pies jest wielki, chudy, niepodobny do żadnej rasy. Krótki włos, biały w brązowe i czarne łaty. Jedyny w swoim rodzaju ;-)

Posted

Ciencienia napisał(a):
Witam serdecznie, jutro postaram się zrobić jakis mały przelewik, chociaż 20 zł - pozdrawiam :)

Kochana/y, bardzo dziekujemy!! To wpisuje jednorazową (?) wpłatę i prześlę konto :-)