sonikowa Posted September 15, 2009 Author Posted September 15, 2009 waldi481 napisał(a):Zaglądamy do Ciebie Orgyziu-i co będzie?Niedobrze:razz: E/W Będzie dobrze :-) Dwa dni zbierania i mamy połowę sumę :-) Nie martw się Waldi, Ogryzkowi na pewno się uda. Jeszcze kilak dni zostało, a ja zaraz kilka ciotek pomolestuję. Może nam coś skapnie też od Tadzia u mariamc... I megabazarek szykujemy Z SBD. A, jest bannerek Ogryzka na pierwszej stronie. Wklejajcie i agitujcie :-) Quote
sonikowa Posted September 15, 2009 Author Posted September 15, 2009 Jasza napisał(a):Mogę dorzucić fanty na bazarek... Jaszko kochana, dziękuję bardzo. Własnie szukam kogoś kto ten bazarek móglby zrobić :-) Odezwe się na pw. Quote
irenaka Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 Sonikowa:loveu: Ty wiesz, że ja Cię kocham. Ale Ty mnie chyba nie:evil_lol:. Dzwonisz o transport i tak mimochodem wspominasz o Ogryzku!! Wchodzę na wątek, żadne zdjęcie mi się nie wyświetla:evil_lol:. Pomyślałam, że wprawdzie Ogryzka nie widzę, ale jak wpłacę 50,00 jednorazowo, to może choć Twój uśmiech wirtualny zobaczę:evil_lol:. Co Ty na to? Ja chcieć:p kupić:p Twój uśmiech za 50,00?:evil_lol: Quote
sonikowa Posted September 15, 2009 Author Posted September 15, 2009 irenaka napisał(a): Ja chcieć:p kupić:p Twój uśmiech za 50,00?:evil_lol: Irenka, ja już się śmieję jak głupia :lol::lol::lol: I jeszcze tak :multi::multi::multi: I może tak spokojniej :-) I jeszcze tak : :loveu::loveu::loveu: Myślę, że to i tak za mało za 50 zl, ale jakoś postaram sie jeszcze coś wymyślić :-) Irenka, ty też masz swoje psy na głowie i Krzyczki i w ogóle. Żebranie u ciebie byłoby nieprzyzwoite ;-) Ale dziękuję ci bardzo, bardzo! Dam sygnał do przelewu :-) A propos transportu Ogryzka, to chłopak pojechałby 21 września. Za tydzień :-) Quote
Poker Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 wpłacę jednorazowo 40 zł, dajcie numer konta :evil_lol: Quote
irenaka Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 Pati:loveu: To nie było żadne żebractwo, masz zbyt dużo na głowie i dlatego moment zwątpienia, czy uda się z Ogryzkiem. Uda Ci się Pati, na 100% Może pomyślisz o jakimś bazarku z uśmiechami?;) Czekam na konto i całuję. Przeczytam swoim zwyczajem cały wątek, ale jak będę miała więcej czasu:shake:. Quote
sonikowa Posted September 15, 2009 Author Posted September 15, 2009 Poker napisał(a):wpłacę jednorazowo 40 zł, dajcie numer konta :evil_lol: Poker, a ty też za uśmiech czy za darmo?:cool3: I tak się jednak pouśmiecham. :-) Bardzo dziękuję, cioteczko. Konto prześlę na dniach, jak sprawa wyjazdu Ogryzka zostanie klepnięta. A, i uśmiechy: :loveu::multi::lol: Quote
sonikowa Posted September 15, 2009 Author Posted September 15, 2009 irenaka napisał(a): Uda Ci się Pati, na 100% Może pomyślisz o jakimś bazarku z uśmiechami?;) Dzięki za wsparcie :-) Bazarek będzie, z SBD zrobimy, i Jasza też ma fanty, tylko kogoś musze jeszzce do techniczej pracy znaleźć ;-) Quote
Jasza Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 Jak tylko dacie znać to wyślę zdjęcia na PW lub na maila. Quote
zakonna Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 Ja mogę wpłacić jednorazowo 20 zł a potem 10 zł regularnie, raz w miesiącu, ale dopiero od 1 października. Może być? ja to nowa tutaj jestem ale myślę, że dobry ze mnie materiał na ciotkę... Quote
sonikowa Posted September 15, 2009 Author Posted September 15, 2009 zakonna napisał(a):Ja mogę wpłacić jednorazowo 20 zł a potem 10 zł regularnie, raz w miesiącu, ale dopiero od 1 października. Może być? ja to nowa tutaj jestem ale myślę, że dobry ze mnie materiał na ciotkę... Witaj zakonna :-) Widzę, że jesteś znakomitym materiałem na ciotkę :-) tylko uważaj, żebyś już na początku z torbami nie poszła :cool3: Bardzo dziękuję w imieniu Ogryzka :loveu::loveu::loveu: , ma chłopak szczęście. Quote
sleepingbyday Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 dokładnie. najpierw się człodwiek zapędza z wpłatami, deklaracjami, a potem nie stać go nawet na głupia cebulę i dostaje szkorbutu w XXI wieku :diabloti:. dziewczyny, foty tych fantów, co do mnie nie jadą, opisy i propozycje wywoławczych proszę na mejla, zaraz sonikowa dostanie na pw adres to wam roześle, bo tu już się cała spółdzielnia - samopomoc robi z tego bazarku :loveu: i bardzo prosze o pospiech, bo na necie jestem do poniedziałku do 16.00, bazarek do tego czasu chcę zdążyć odpalić. potem nie będzie mnie do 28go, więc poproszę was o podnoszenie i prowadzenie chwilowo. Quote
Poker Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 sonikowa napisał(a):Poker, a ty też za uśmiech czy za darmo?:cool3: I tak się jednak pouśmiecham. :-) Bardzo dziękuję, cioteczko. Konto prześlę na dniach, jak sprawa wyjazdu Ogryzka zostanie klepnięta. A, i uśmiechy: :loveu::multi::lol: ja tam chcę 3 uśmiechy i jeszcze buziaka od Ogryzka.:evil_lol: Jak iść , to na całość :eviltong: Quote
sonikowa Posted September 15, 2009 Author Posted September 15, 2009 Poker napisał(a):ja tam chcę 3 uśmiechy i jeszcze buziaka od Ogryzka.:evil_lol: Jak iść , to na całość :eviltong: No dobra, to 3 usmiechy w 3 rodzajach: :loveu::loveu::loveu: :lol::lol::lol: :multi::multi::multi: Ogryzek też nie zawiedzie, jak ciotkę zobaczy :-) Quote
sleepingbyday Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 tu się jakies dwuznaczne rzeczy dzieją.... :roll: Quote
margot1504 Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 ale sie ciesze!!!!:multi: dajcie tylko znac kiedy mozna wplacic kasiorke. buziaki dla Ogryzka prosto w nochala!!! Quote
Jasza Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 To ja czekam na adres pod który mam wysłać zdjęcia rzeczy na bazarek. Postaram się je wysłać jutro, najpóźniej pojutrze.. Quote
zakonna Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 No właśnie, gdzie numer konta? A ja nawet psa na zdjęciach nie widziałam. Urzekło mnie jego imię i dlatego chce mu troszkę pomóc :lol: Quote
sonikowa Posted September 15, 2009 Author Posted September 15, 2009 Kochane, NUMER KONTA wyślę jutro, pojutrze jak już będę miała pewność, że Ogryzek jedzie. Ja myślę, że pojedzie, ale jeszcze zbieram deklaracje... Dzięki za gotowość. Konto rozeslę na PW, o nikim nie zapomnę :-) Dziękuję, że jesteście! Quote
sonikowa Posted September 15, 2009 Author Posted September 15, 2009 zakonna napisał(a):A ja nawet psa na zdjęciach nie widziałam. Urzekło mnie jego imię i dlatego chce mu troszkę pomóc :lol: Nie otwietają ci się zdjęcia?:shake: Coś dogo kiepsko działa... Pies jest wielki, chudy, niepodobny do żadnej rasy. Krótki włos, biały w brązowe i czarne łaty. Jedyny w swoim rodzaju ;-) Quote
Ciencienia Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 Witam serdecznie, jutro postaram się zrobić jakis mały przelewik, chociaż 20 zł - pozdrawiam :) Quote
kaa Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 Wygląda na to, że nasz kochany Ogryzek vel Globus pojedzie:lol: , strasznie się cieszę jesteście wielcy:multi:. Quote
sonikowa Posted September 15, 2009 Author Posted September 15, 2009 Ciencienia napisał(a):Witam serdecznie, jutro postaram się zrobić jakis mały przelewik, chociaż 20 zł - pozdrawiam :) Kochana/y, bardzo dziekujemy!! To wpisuje jednorazową (?) wpłatę i prześlę konto :-) Quote
Recommended Posts