sonikowa Posted September 14, 2009 Author Posted September 14, 2009 madcat1981 napisał(a):Ktoś tu serca dla starej umęczonej madcatowej ni ma:mad::diabloti: Jestem, a jakże. Obiecuję, że przeczytam bo ten Ogryzkowy jęzor już mnie łaskocze w pięty;):lol: Wiesz, na razie watek czyta się jeszzve miło. Jak się chłopka pożre z pozostałymi na wybiegu, to będzie mniej przyjemnie :roll: Ale bardzo. bardzo dziekuje za wizyte. Tak mi tu pustawo trochę.. Quote
Guest Elżbieta481 Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 Cześć Ogryziu! Czytamy,że wybierasz się łaciaty przyjacielu do Biafry:lol:10 zł miesięcznie. To samo konto co dla Bacuni-rybuni maleńkiej?:lol: Elżbieta Quote
sonikowa Posted September 14, 2009 Author Posted September 14, 2009 waldi481 napisał(a): Czytamy,że wybierasz się łaciaty przyjacielu do Biafry:lol:10 zł miesięcznie. To samo konto co dla Bacuni-rybuni maleńkiej?:lol: Elżbieta Pani Elzbieto, baaardzo dziękuję!!! Tylko na razie proszę nic nie wpłacać, bo nie wiem czy Ogryzek na pewno pojedzie :shake: Dam znac w ciagu tygodnia, i wtedy konto to samo, tylko dopisek inny :-) Quote
Finetta Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 Pytanie:dlaczego nie wiadomo czy Ogryzek pojedzie? Quote
sonikowa Posted September 14, 2009 Author Posted September 14, 2009 Finetta napisał(a):Pytanie:dlaczego nie wiadomo czy Ogryzek pojedzie? Nie wiadomo czy pojedzie, bo nie mam deklaracji. Na razie mam zadeklarowane 110 zł, a DT to 400 zł miesiecznie. Nie moge Biafrze wcisnac psa, na ktorego utrzymanie nie bedzie pieniedzy. Jesli beda kolejne deklaracje, Ogryzek moze jechac 20 wrzesnia. Natomiast jesli nie pojedzie, to nie wiadomo co z nim zrobic - jego obecosc z innymi psami to powazne zagrozenie i dla niego i dla tyhc pozostalych psow. Zamknac go nie ma gdzie :shake: Quote
sonikowa Posted September 14, 2009 Author Posted September 14, 2009 madcat1981 napisał(a): edit. Dokładam na początek 5 zł miesięcznie dla tego agresora:diabloti:. Symbolicznie:oops: Wcale nie symbolicznie, ale w naszej twarcej walucie :-) Super, bardzo dziękuję!!! Quote
Guest Elżbieta481 Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 Zawsze w takiej sytuacji tj.poszukiwania deklaracji żałuję,że nie udziela sie od jakiegoś czasu na dogo Zmysł-on zawsze pomógł.Zresztą teraz po tej historii wszystkim znanej trudno bedzie znależć sponsorów.. E Quote
sonikowa Posted September 14, 2009 Author Posted September 14, 2009 waldi481 napisał(a):Zawsze w takiej sytuacji tj.poszukiwania deklaracji żałuję,że nie udziela sie od jakiegoś czasu na dogo Zmysł-on zawsze pomógł.Zresztą teraz po tej historii wszystkim znanej trudno bedzie znależć sponsorów.. E Dokladnie :shake: A poza tym wszyscy strasznie juz obciazeni deklaracjami. Az mi wstyd prosic znajome ciotki z dogo :oops: Mamy jednak kilka dni. Te kilka dni naleza sie Ogryzkowi, zeby o niego powalczyc. Quote
sleepingbyday Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 no to szybko ten bazarek trzeba trzasnąć. z jakims krótkim terminem najlepiej... Quote
Anna_33 Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 Stalych deklaracji niestety nie moge obecnie zglosic. Przez dwa miesiace moge wplacac po 20 zł. Pozniej po prostu nie wiem, czy dam rade( Jak juz sie wyklaruje poprosze konto na pw. Quote
sonikowa Posted September 14, 2009 Author Posted September 14, 2009 Anna_33 napisał(a):Stalych deklaracji niestety nie moge obecnie zglosic. Przez dwa miesiace moge wplacac po 20 zł. Pozniej po prostu nie wiem, czy dam rade( Jak juz sie wyklaruje poprosze konto na pw. Ania, no dzięki bardzo.. Nawet do ciebie nie pisałam, bo wiem, że masz całe Boguszyce na głowie.. Bardzo dziękujemy :-) Quote
Guest Elżbieta481 Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 My ,,urywamy,,:evil_lol:jeszcze te 5 zł,czyli od nas 15 zł. E/W Quote
sonikowa Posted September 14, 2009 Author Posted September 14, 2009 waldi481 napisał(a):My ,,urywamy,,:evil_lol:jeszcze te 5 zł,czyli od nas 15 zł. E/W Waldi, na pewno? matko, czuję się jak zdzierca ;-) Quote
Guest Elżbieta481 Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 Napewno-Baca 15 to i ten wesołek 15.Osiągneliśmy górny pułap naszych deklaracji. E/W Quote
Randa Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 Ogryzek, musisz lepiej się postarać z żebractwem:cool3: Quote
sonikowa Posted September 14, 2009 Author Posted September 14, 2009 waldi481 napisał(a):Napewno-Baca 15 to i ten wesołek 15.Osiągneliśmy górny pułap naszych deklaracji. E/W Dzięki :loveu::loveu::loveu: Wesołek :-) Tak ładnie o nim mowicie, to może byście go wzięli?:cool3: Quote
sonikowa Posted September 14, 2009 Author Posted September 14, 2009 Randa napisał(a):Ogryzek, musisz lepiej się postarać z żebractwem:cool3: Jutro od świtu znów ruszamy w rundę po dogo... Moze ktoś choć 5 zł dorzuci? Chłopak zasługuje na szansę.. Inaczej będziemy zbierać na weta dla niego i kolegów :shake: Jest mlody, piekny, znajdzie dom - to nie sa deklaracje na dożywocie. Ciotki, pomóżcie, zostało kilka dni.. Quote
Guest Elżbieta481 Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 W nazwie,,wesołek,,nie ma nic perioratywnego.Widać,że Ogryzio jest psem wesołym,pełnym życia.Dobranoc Ogryziu-jutro zajrzę na temat. E/W Quote
sonikowa Posted September 14, 2009 Author Posted September 14, 2009 waldi481 napisał(a):W nazwie,,wesołek,,nie ma nic perioratywnego.Widać,że Ogryzio jest psem wesołym,pełnym życia.Dobranoc Ogryziu-jutro zajrzę na temat. E/W No własnie :) Tak to sympatycznie zabrzmiało. Dokladnie to miałam na myśli :-) Wesoły, łaciaty piesio prosi o 5 zł ! Quote
Jasza Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 Zaglądam, ale już nie mam pieniędzy.. Mogłabym podarować fanty na bazarek jeżeli to by coś pomogło... Quote
sleepingbyday Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 ja mam totalna kiche finansową, a jeszcze zeba złamałam fuj, ale do bazarku cos dorzucę i oby się sprzedało. Quote
Guest Elżbieta481 Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 Zaglądamy do Ciebie Orgyziu-i co będzie?Niedobrze:razz: E/W Quote
kaa Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 Ogryzek prosi o pomoc dla niego to duża szansa. :roll: Quote
Recommended Posts