Jump to content
Dogomania

Nowy Rok Ogryzek przywita w nowym DOMU! Już nie Ogryzek, a Joker. Udało się!

Recommended Posts

Guest Elżbieta481
Posted

Daj znać jak tam Ogryzio..Mam nadzieję,że nikt nikogo nie zjadł...
E

• Replies 407
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ogryzek spróbowal zjeść jedną kaukazkę, ale na szczęście szyba go zatrzymała :evil_lol:
Rozmawiałam z Biafrą, własnie dojechali. Ogryzio zniósł podróż bardzo dobrze, wychodził na siusiu, sam wskakiwal do samochodu, jest dość cywilizowany, wie co to smycz i obroża. Jest natomiats takim wielkim głuptaskiem, co to na niczym sie nie skoncentruje, tylko dwadzieścia pomysłow ma na sekundę i plącze się pod nogami :lol: Na razie jest też oczywiście zdezorientowany, nie wie gdzie jest ani co się dzieje. Pójdzie na spacerek, wyciszy się w nocy, i jutro zobaczymy ;-)

Guest Elżbieta481
Posted

A która to z kaukazich dam wpadła Ogryziowi w oko?Casanowa jeden...
Nie pamiętam on jest wykastrowany?
Dobrze,że chociaz tobie psino się udało,bo ogólnie dzień jest do chrzanu.Trevor odszedł,w stoczni gdyńskiej tragedia kotów-500 kotów pozostawionych sobie na smutek i pociechę,ech..
E/W

Posted

waldi481 napisał(a):
A która to z kaukazich dam wpadła Ogryziowi w oko?Casanowa jeden...
Nie pamiętam on jest wykastrowany?
E/W

Granda ;-) Chlopak jest wykastrowany i moze dlatego szacunku dla dam nie ma :evil_lol:

Guest Elżbieta481
Posted

Niech żyje Ogryzio i niech mu się wiedzie u Biafry!!!Niech odpoczywa,dużo je i niech nie rozrabia...:lol:
E/W

Posted

sonikowa napisał(a):
Granda ;-) Chlopak jest wykastrowany i moze dlatego szacunku dla dam nie ma :evil_lol:

Jeżeli to Granda, to ona sama go tego szacunku nauczy;).
Cieszę się, że Ogryzek już u Biafry:loveu:.

Posted

Jeszzce ostatnie noce wieści od Ogryzka. Nie jest źle, chłopak obwąchał się z całym stadem i zachował rozsądnie i w zgodzie z psimi standardami - czyli uspokajająco sie odwracał i starał nie prowokować ;-) Nikogo nie zaatakował. Nawet biorąc pod uwagę, że czuje się po prostu niepewnie, a potem się rozkręci, to jednak to pokazuje, że nie jest kompletnym świrem, tylko psem który myśli. A to znaczy, że wszystko jest możliwe :-)

Guest Elżbieta481
Posted

Cześć żabeczko!
jesteś już u Biafry-super,tylko nie rozrabiaj...Nareszcie widzę zdjęcia z pierwszej strony wątku-myślałam,że jesteś większy,a na zdjęciach taki okruszek..
E

Posted

waldi481 napisał(a):
Cześć żabeczko!
jesteś już u Biafry-super,tylko nie rozrabiaj...Nareszcie widzę zdjęcia z pierwszej strony wątku-myślałam,że jesteś większy,a na zdjęciach taki okruszek..
E

Biafra też nie chciała wierzyć, że on jest duży,, Ale zdjęcia przeklamują, i Ogryzek jets naprawdę wielgachny. Tyle, że bardzo smukly i nogi ma długie. Nie ma takiej sylwetki jak kaukazy, bardziej jak Brutus, tyle, ze jest krótkowłosy. Dla mnie to on taki mix ogara, doga i czegoś jeszcze ;-)

Posted

sonikowa napisał(a):
Dla mnie to on taki mix ogara, doga i czegoś jeszcze ;-)

:roflt::roflt::roflt:

Sonikowa jest zakochana w Ogryzku :loveu:
Ogryzek jest smukły, wątły, ma długi pysk i wąską czaszkę.
Faktycznie jest dużo większy niż na zdjęciach, sama byłam w szoku.
Sięga mi w kłębie ponad kolano.

Strasznie ciągnie na smyczy.
Jeszcze nikogo nie zjadł ale czuje się bardzo zdezorientowany.
Nie je i nie pije.
Chętnie spaceruje.

Pliss, pliss wymyslcie mu jakieś imię na dwie sylaby, bo nie mam za nim jak wołać. Na ogryzka i tak nie reaguje a jak go puszę na łąkę i sobie poleci :loveu:
to przy o-gry-zek płucka mi pękną :evil_lol:

Posted

Wcale się nie zakochałam ;-) nawet na żywca go nigdy nie widziałam, choć coraz większą mam ochotę by zabrac Biafrze 20 minut i zajrzeć do niej zobaczyć Siwa, Dakotę, Freda, Bacę no i tego Ogryzia..
Co do imienia - mamy dwie propozycje King, Globus, pomyślcie jeszcze, wieczorem zadecydujemy :-) Mnie by coś takiego charakternego pasowało....

Posted

A mi sie Grom podoba, taki cienki jak blyskawica, a charakterny podobno jest :-)
I King tez fajne :-)
Tiaa, Sonikowa...ja tez kombinuje jak by tu znalezc powod zeby do Krakowa pojechac..Tylko mnie to Biafra by uwiazac musiala, bo czasami bezmyslnie leze do psow jak do swoich..a pozniej bylby placz i szukanie palcow po wybiegu ;-)
Miewam wiecej szczescia, niz rozumu ))

Biafro, SLonce, wiesz co od Ciebie baaardzo potrzebuje..te papierzyska itd.