Jump to content
Dogomania

10 lat w schronisku! Kajtuś odszedł po 2 latach :-( a Dinuś dalej w hoteliku.

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Przepraszam Was, ale brak czasu i umiejętności na ogłoszenia :oops:
Taka bezużyteczna ze mnie baba w tym względzie..
Mogę zasponsorować wyróżnione allegro, jeśli to coś pomoże..

Posted

Pomogę z ogłoszeniami, powiedzcie tylko, jaki tekst (jeżeli ten z pierwszego postu to ja bym troszkę skróciła, bo prawda jest taka, że ludzie nie czytają długich ogłoszeń) i czy dane kontaktowe aktualne. Postaram się najpóźniej w środę, a i w jakim mieście przybywają pieski? Chyba gdzieś na Śląsku, tak?

Posted

tomcug napisał(a):
Pomogę z ogłoszeniami, powiedzcie tylko, jaki tekst (jeżeli ten z pierwszego postu to ja bym troszkę skróciła, bo prawda jest taka, że ludzie nie czytają długich ogłoszeń) i czy dane kontaktowe aktualne. Postaram się najpóźniej w środę, a i w jakim mieście przybywają pieski? Chyba gdzieś na Śląsku, tak?

Są w schronisku w Zabrzu. Tekst skróć koniecznie bo to tylko ich historia jest opisana... Zagalopowałam się totalnie... Ludzie w dobie krótkich wiadomości SMS potrzebują minimum treści a maksimum informacji.

Posted

Gonia13 napisał(a):
Są w schronisku w Zabrzu. Tekst skróć koniecznie bo to tylko ich historia jest opisana... Zagalopowałam się totalnie... Ludzie w dobie krótkich wiadomości SMS potrzebują minimum treści a maksimum informacji.

Gonia13 :cool3: tekst mozna skrócić ale tylko trochę. Nawet nie wiesz ile piesków znalazło domki przy właśnie takich troche dłuższych tekstach. Szukamy domków dla psów po przejściach i juz nie najmłodszych. Trzeba w takich wypadkach trafić do najodleglejszych zakamarków ludzkiej duszy. Ciągle do znudzenia będę powtarzać, że jeżeli komus się nie chce lub nie ma czasu na czytanie historii psów z bagażem przeżyć. To nie wierzę, że będzie mu się chciało lub będzie miał czas dla psa po przejściach. My potrzebujemy wrażliwych domków, pełnych cierpliwości i poświęcenia. Zgadzam się, że do tych pozostałych stron prozwierzęcych trzeba go skrócić (tam często wystepuje limit znaków), ale do allegro wystarczy tylko troszkę obciąć, dobrze poprzecinac tekst wzruszającymi, ciepłymi zdjęciami, które są bardzo ważne na równi z tekstem.
I jeszcze jedno , ludzie w dobie krótkich wiadomości SMS potrzebują minimum treści a maksimum informacji tylko w sprawach biznesowych :p:p:p

Posted

Gapa ze mnie :placz: dopiero teraz zauważyłam, że na str 8 są świetne fotki...jutro pozmieniam w ogłoszeniach (zrobiłam to jedynie w cafeanimalu)...teraz już padam na twarz :sleep2:

Posted

Dziewczyny, mi nie ma za co dziękować...oby te ogłoszenia przyniosły szczęście Kajtkowi :loveu: i Dino :loveu:
Alegratka wyróżniona dzięki agata51
Taka wybrakowana jestem :oops:... nie potrafię robić ogłoszeń na allegro, ale może zuzlikowa by się zgodziła...ona robi super wypasione :eviltong:

Posted

A ja "mam" osobę, która deklaruje pomoc finansową na dobry początek, jesli domek sie znajdzie - to cudowna dziewczyna, o wielkim sercu, pomogła już wielu psiakom.

Zaglądam tu kilka razy dziennie, po nocach spać nie mogę... sama bym ich najchętniej wzięła, ale naprawdę nie mogę mieć 8 psów...:-(
...ja to nawet mogę i 10...ale sama nie mieszkam...:shake:

Posted

Chłopaki mają dwie alegratki. Nie wiem, czy tomcugową też teraz wyróżnić czy trochę odczekać.

Co z allegro? Mam kogoś ubłagać czy już załatwione?

Poprosiłam zuzlkową o allegro. Mam nadzieję, że się zgodzi.

Posted

agata51 napisał(a):
Chłopaki mają dwie alegratki. Nie wiem, czy tomcugową też teraz wyróżnić czy trochę odczekać.

Co z allegro? Mam kogoś ubłagać czy już załatwione?

Poprosiłam zuzlkową o allegro. Mam nadzieję, że się zgodzi.

Chętnie zrobię allegro tym ślicznym psiakom...ale dajcie mi z dwa dni...jeszcze muszę się wyrobić.
Znalazłam już fotki na 8stronie...a może mi ktoś jeszcze wrzucić gdzie są inne?

Piękna przyjaźń...życzyć nam wszystkim takiej!