mari23 Posted October 18, 2009 Posted October 18, 2009 Może chociaż płatny dom tymczasowy... znacie kogoś, kto wziąłby ich? Mam osoby, które deklarują pomoc finansową, sama też dołożę i pewnie więcej nas się znajdzie... Kajtuś słabnie, Dinuś smutny, zima idzie...:placz::placz::placz: Quote
maarit Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 Też sie dorzucę - jakby coś było organizowane... Tylko gdzie???:placz: Wszdzie kolejki.... Quote
marysia55 Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 Gonia13 napisał(a):Popieram.... przez Twoje kasłanie i psikanie w monitor normalnie mnie zaraziłaś :evil_lol: a prosiłam do wyrka idź kobieto , teraz ja złapałam od Ciebie grypę :mad: Quote
Mysia_ Posted October 19, 2009 Author Posted October 19, 2009 marysia55 napisał(a):przez Twoje kasłanie i psikanie w monitor normalnie mnie zaraziłaś :evil_lol: a prosiłam do wyrka idź kobieto , teraz ja złapałam od Ciebie grypę :mad: a mi już nawet przeszła :loveu::diabloti: chociaż ja to jestem chora conajmniej raz w miesiącu :eviltong: Quote
agata51 Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 A babci Agaty wirusy się nie imają. Młodzieży, zdrówka życzę. Quote
Marinka Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 Odnowiony cafeanimal dla Kajtka :loveu:i Dino :loveu: dwóch Przyjaciół :lol:: http://www.cafeanimal.pl/ogloszenia/oddam-zwierzaka-do-adopcji/psy/Kajtek-i-Dino-dwa-ogromne-serduszka-tkwiace-za-kratami,3046 Quote
Bjuta Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 Super!!! Tam jest napisane, że cafeanimal jest aktualne przez miesiąc. Co to znaczy? No bo potem też przecież są widoczne te ogłoszenia. Czy to np. znaczy, że tylko przez miesiąc psiak ma szansę trafić do Metra? :roll: Quote
agat21 Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 agata51 napisał(a):A babci Agaty wirusy się nie imają. Młodzieży, zdrówka życzę. Bo wege chorują dużo rzadziej :eviltong: Co osobiście też potwierdzam - ja mogę siedzieć w "zagrypionym" pokoju kilka godzin i nic! :multi: A w sprawie psiaczków nie śmiałam proponować płatnego domku lub hoteliku, bo wiadomo, ile każdy ma już deklaracji.. ale może coś jednak wspólnymi siłami dałoby się uzbierać i dla naszych kochanych staruszków. Zwłaszcza dla nich... Zima może być okropna :shake: Quote
Bjuta Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 Na dwójkę to by z 700 stów trzeba było zebrać :oops: Quote
Marinka Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 czy w tym kraju adopcja dwóch psiaków do jednego domu jest niemożliwa :shake:... nie wierzę :placz: Quote
Mysia_ Posted October 21, 2009 Author Posted October 21, 2009 Bjuta napisał(a):Super!!! Tam jest napisane, że cafeanimal jest aktualne przez miesiąc. Co to znaczy? No bo potem też przecież są widoczne te ogłoszenia. Czy to np. znaczy, że tylko przez miesiąc psiak ma szansę trafić do Metra? :roll: psiaki do Metra trafiają z reguły zaraz po dodaniu ogłoszeniu jak już ;) A ogłoszonka dlatego na 30 dni, bo po tych 30 dniach trzeba je odnowić :cool3: Quote
Bjuta Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 A jakiemuś naszemu się to kiedyś przytrafiło? Quote
Mysia_ Posted October 21, 2009 Author Posted October 21, 2009 Bjuta napisał(a):A jakiemuś naszemu się to kiedyś przytrafiło? np. wczoraj były dwa psiaki - Emil i Blondi :cool3: Quote
agata51 Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 Chciałam sprawdzić hoteliki, ale od kilku dni nie mogę wejść na większość wątków na dogo. Podejrzewam, że wszędzie kolejki. Eh... Może Niemcy? Ale to też może potrwać... Chłopaki, trzymajcie się! Razem! :loveu: Quote
Bjuta Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 Mysia_ napisał(a):np. wczoraj były dwa psiaki - Emil i Blondi :cool3: Coś takiego!!! To trzymam kciuki! Quote
Marinka Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 Mojej podopiecznej Mari też się udało trafić do Metro (odnawiałam co 14 dni)...odzew był ogromny...dziś jest już w swoim domu :lol: Quote
Cantadorra Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 Trzeba byc dobrej mysli i nie poddawac sie. Trzymajcie sie chlopaki. Quote
Bjuta Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 Może Dino i Kajtuś też kiedyś wylądują w Metrze? :roll: Quote
maarit Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 Bjuta napisał(a):Może Dino i Kajtuś też kiedyś wylądują w Metrze? :roll: ...a potem w domu... ech marzenia... ale trzeba wierzyć... W końcu się dostałam bo już 3 dni tu nie mogłam wejść...:roll: Quote
marysia55 Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 Gonia13 napisał(a):...a potem w domu... ech marzenia... ale trzeba wierzyć... W końcu się dostałam bo już 3 dni tu nie mogłam wejść...:roll: no proszę .... wlazła ...... a ja uwierzyłam, że nie może :mad: Quote
mari23 Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 agata51 napisał(a):Chciałam sprawdzić hoteliki, ale od kilku dni nie mogę wejść na większość wątków na dogo. Podejrzewam, że wszędzie kolejki. Eh... Może Niemcy? Ale to też może potrwać... Chłopaki, trzymajcie się! Razem! :loveu: Niedaleko ode mnie jest taki niedrogi hotelik, ale i "ubogi" nieco, choć właściciel sympatyczny bardzo. Ja wciąż myślę o zabraniu ich do siebie, ale przy mojej szóstce przekonanie do tego pomysłu reszty rodziny jest niezwykle trudne, zwłaszcza, jak Misiek "koncert" zacznie:shake::evil_lol: a Charlie biegunki stresowej dostanie:evil_lol: ( mnie to się trafiły same "felerne" egzemplarze - a to padaczka, a to alergik, a to stary ślepaczek, a to nerwus hałaśliwy (adhd pewnikiem ma Misiek:evil_lol:) Ale przez to są jeszcze bardziej kochane!:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
mari23 Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 marysia55 napisał(a):no proszę .... wlazła ...... a ja uwierzyłam, że nie może :mad: ja też nie mogłam i dopiero teraz wlazłam :evil_lol: Quote
Cantadorra Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 Chlopaki z rana na pierwszą poproszę! Quote
agat21 Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 jak mordki nasze kochane znoszą jesień? .. noce już takie zimne :shake: Quote
Recommended Posts