Jump to content
Dogomania

10 lat w schronisku! Kajtuś odszedł po 2 latach :-( a Dinuś dalej w hoteliku.

Recommended Posts

Posted

Może chociaż płatny dom tymczasowy...
znacie kogoś, kto wziąłby ich?
Mam osoby, które deklarują pomoc finansową, sama też dołożę i pewnie więcej nas się znajdzie...
Kajtuś słabnie, Dinuś smutny, zima idzie...:placz::placz::placz:

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Gonia13 napisał(a):
Popieram....

przez Twoje kasłanie i psikanie w monitor normalnie mnie zaraziłaś :evil_lol: a prosiłam do wyrka idź kobieto , teraz ja złapałam od Ciebie grypę :mad:

Posted

marysia55 napisał(a):
przez Twoje kasłanie i psikanie w monitor normalnie mnie zaraziłaś :evil_lol: a prosiłam do wyrka idź kobieto , teraz ja złapałam od Ciebie grypę :mad:

a mi już nawet przeszła :loveu::diabloti: chociaż ja to jestem chora conajmniej raz w miesiącu :eviltong:

Posted

Super!!!
Tam jest napisane, że cafeanimal jest aktualne przez miesiąc. Co to znaczy? No bo potem też przecież są widoczne te ogłoszenia. Czy to np. znaczy, że tylko przez miesiąc psiak ma szansę trafić do Metra? :roll:

Posted

agata51 napisał(a):
A babci Agaty wirusy się nie imają. Młodzieży, zdrówka życzę.

Bo wege chorują dużo rzadziej :eviltong:
Co osobiście też potwierdzam - ja mogę siedzieć w "zagrypionym" pokoju kilka godzin i nic! :multi:

A w sprawie psiaczków nie śmiałam proponować płatnego domku lub hoteliku, bo wiadomo, ile każdy ma już deklaracji.. ale może coś jednak wspólnymi siłami dałoby się uzbierać i dla naszych kochanych staruszków. Zwłaszcza dla nich... Zima może być okropna :shake:

Posted

Bjuta napisał(a):
Super!!!
Tam jest napisane, że cafeanimal jest aktualne przez miesiąc. Co to znaczy? No bo potem też przecież są widoczne te ogłoszenia. Czy to np. znaczy, że tylko przez miesiąc psiak ma szansę trafić do Metra? :roll:

psiaki do Metra trafiają z reguły zaraz po dodaniu ogłoszeniu jak już ;) A ogłoszonka dlatego na 30 dni, bo po tych 30 dniach trzeba je odnowić :cool3:

Posted

Chciałam sprawdzić hoteliki, ale od kilku dni nie mogę wejść na większość wątków na dogo. Podejrzewam, że wszędzie kolejki. Eh...
Może Niemcy? Ale to też może potrwać...

Chłopaki, trzymajcie się! Razem! :loveu:

Posted

Bjuta napisał(a):
Może Dino i Kajtuś też kiedyś wylądują w Metrze? :roll:

...a potem w domu... ech marzenia... ale trzeba wierzyć...
W końcu się dostałam bo już 3 dni tu nie mogłam wejść...:roll:

Posted

Gonia13 napisał(a):
...a potem w domu... ech marzenia... ale trzeba wierzyć...
W końcu się dostałam bo już 3 dni tu nie mogłam wejść...:roll:

no proszę .... wlazła ...... a ja uwierzyłam, że nie może :mad:

Posted

agata51 napisał(a):
Chciałam sprawdzić hoteliki, ale od kilku dni nie mogę wejść na większość wątków na dogo. Podejrzewam, że wszędzie kolejki. Eh...
Może Niemcy? Ale to też może potrwać...

Chłopaki, trzymajcie się! Razem! :loveu:

Niedaleko ode mnie jest taki niedrogi hotelik, ale i "ubogi" nieco, choć właściciel sympatyczny bardzo.
Ja wciąż myślę o zabraniu ich do siebie, ale przy mojej szóstce przekonanie do tego pomysłu reszty rodziny jest niezwykle trudne, zwłaszcza, jak Misiek "koncert" zacznie:shake::evil_lol: a Charlie biegunki stresowej dostanie:evil_lol: ( mnie to się trafiły same "felerne" egzemplarze - a to padaczka, a to alergik, a to stary ślepaczek, a to nerwus hałaśliwy (adhd pewnikiem ma Misiek:evil_lol:)
Ale przez to są jeszcze bardziej kochane!:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: