Jump to content
Dogomania

10 lat w schronisku! Kajtuś odszedł po 2 latach :-( a Dinuś dalej w hoteliku.

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mysia_ napisał(a):
i ja ma korzenie na wschodzie ;) Dziadek ze Zbaraża, a babcia z miasteczka pod Zbarażem :razz:

Byłam w Zbarażu. Moje wspomnienia stamtąd są rozdzierające - starsza pani, Polka bez środków do życia, samotna. Zostawiliśmy tyle pieniędzy ile mogliśmy:-(

Posted

[quote name='niteczka']Widzę, że możemy założyć Wirtualny Klub Kresowiaków, w skrócie WKK:evil_lol:
[quote name='Mysia_']albo Dogomaniacki Klub Kresowiaków :evil_lol: DKK :cool3:
jestem ZA :p, jak to wystarczy niewinny :evil_lol: temat poruszyć i zaraz sie okazuje, że my rodzina z dziada-pradziada :diabloti:
ogłoszeń robić się 'nienaumiała':shake: (chociaż dawno temu obiecywała :cool3:)

Posted

marysia55 napisał(a):
ogłoszeń robić się 'nienaumiała':shake: (chociaż dawno temu obiecywała :cool3:)

To by się cioteczka naumiała i po nocach robiła:eviltong:
Ja o chłopakach pamietam i jeszczecoś dorzucę - tylko ten czas:shake: Jeszcze mam bociana na głowie... Nie odleciał na zimę i muszę po jakiś ornitologach pisać... Jakbym miała za mało na głowie.:roll:

Posted

[quote name='Gonia13']To by się cioteczka naumiała i po nocach robiła:eviltong:
Ja o chłopakach pamietam i jeszczecoś dorzucę - tylko ten czas:shake: Jeszcze mam bociana na głowie... Nie odleciał na zimę i muszę po jakiś ornitologach pisać... Jakbym miała za mało na głowie.:roll:
o matko, ale ja czasami muszę sie chwilę przespać. Gonia, Ty myslisz że kiedy niby ja te teksty dla psiurków piszę .... właśnie nocami :p:p:p

Posted

marysia55 napisał(a):
o matko, ale ja czasami muszę sie chwilę przespać. Gonia, Ty myslisz że kiedy niby ja te teksty dla psiurków piszę .... właśnie nocami :p:p:p

A no za te teksty to Cię cioteczko rozgrzeszam:evil_lol:

Posted

Gonia13 napisał(a):
To by się cioteczka naumiała i po nocach robiła:eviltong:

Goniu, Ty uważaj, bo wiesz, co bociany najlepiej potrafią...:evil_lol:

Posted

Mysia_ napisał(a):
nie ma co się dziwić :evil_lol: daj znać nam co z tym boćkiem :evil_lol:

Ornitolodzy sie nie odezwali:shake: a tego biedaka mi żal... On dzieciaków nie roznosi bo to nielot...:evil_lol:

Posted

Wzruszająca jest ta psia przyjazn tych obu psów-Kajtka i Dino....
Tak bardzo potrzebny jest im jak najprędzej dobry ,wspólny dom i szlachetni ludzie .:loveu::loveu::loveu:

Posted

Gonia13 napisał(a):
Ornitolodzy sie nie odezwali:shake: a tego biedaka mi żal... On dzieciaków nie roznosi bo to nielot...:evil_lol:

czyli jest i zła wiadomość :-( i dobra :eviltong:

Moze ktoś ogłosi chlopaków? Zbliża się zima czyli bardzo ciężki czas dla staruszków, a Kajtuś już jest bardzo kiepski :-(:-(:-(:-(

Posted

[quote name='Gonia13']Ornitolodzy sie nie odezwali:shake: a tego biedaka mi żal... On dzieciaków nie roznosi bo to nielot...:evil_lol:
Gonia :loveu: duża dziewczynka z Ciebie i nie wiesz, że do tego skrzydeł nie potrzeba :diabloti:

Posted

zaraz po założeniu wątku rozesłam PW z prośbą o ogłoszenia i jakiś plan działania dla naszych chłopaków :roll: no ale poki co zgłosiła się tu chyba prawie tylko nasza stała ekipa :razz: a gdzie sie cioteczka Sabinka podziewa, moze by pomogła z tymi ogłoszeniami ruszyć? :loveu:

Posted

Kurcze chłopakom to by się przydało wyróżnione allegro i alegratka. Dałam ich teraz na warszawskie gumtree. Niestety brakuje mi czasu na ogłaszanie nawet moich starszych psiaków z Psiego Anioła. :(