Mysia_ Posted October 5, 2009 Author Posted October 5, 2009 i ja ma korzenie na wschodzie ;) Dziadek ze Zbaraża, a babcia z miasteczka pod Zbarażem :razz: Quote
niteczka Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 Mysia_ napisał(a):i ja ma korzenie na wschodzie ;) Dziadek ze Zbaraża, a babcia z miasteczka pod Zbarażem :razz: Byłam w Zbarażu. Moje wspomnienia stamtąd są rozdzierające - starsza pani, Polka bez środków do życia, samotna. Zostawiliśmy tyle pieniędzy ile mogliśmy:-( Quote
2010 Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 CZESC :loveu:psiaki i Reszcie Towarzystwa:lol: Quote
agat21 Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 Moja piękna babacia była tatarską Ukrainką :razz: Quote
Cantadorra Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 Przepraszam za offa :oops:. Zapraszamy serdecznie na bazarek. Wiem, ze Szarik, to tylko jeden z wielu potrzebujacych. Zajrzyjcie jednak cioteczki. http://www.dogomania.pl/forum/f99/bizuteria-perfumy-ksiazki-bazarek-dla-mlodego-szarika-z-lancucha-do-dnia-08-10-a-147715/ Quote
maarit Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 Ale macie fajne pochodzenie i "mocne" geny:cool3: (czytaj- głowy:diabloti:) Quote
niteczka Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 Widzę, że możemy założyć Wirtualny Klub Kresowiaków, w skrócie WKK:evil_lol: Quote
Mysia_ Posted October 6, 2009 Author Posted October 6, 2009 albo Dogomaniacki Klub Kresowiaków :evil_lol: DKK :cool3: a może tak przy okazji jakies ogloszonka dla chłopaków by ktoś zrobił? :roll: Quote
marysia55 Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 [quote name='niteczka']Widzę, że możemy założyć Wirtualny Klub Kresowiaków, w skrócie WKK:evil_lol: [quote name='Mysia_']albo Dogomaniacki Klub Kresowiaków :evil_lol: DKK :cool3: jestem ZA :p, jak to wystarczy niewinny :evil_lol: temat poruszyć i zaraz sie okazuje, że my rodzina z dziada-pradziada :diabloti: ogłoszeń robić się 'nienaumiała':shake: (chociaż dawno temu obiecywała :cool3:) Quote
maarit Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 marysia55 napisał(a):ogłoszeń robić się 'nienaumiała':shake: (chociaż dawno temu obiecywała :cool3:) To by się cioteczka naumiała i po nocach robiła:eviltong: Ja o chłopakach pamietam i jeszczecoś dorzucę - tylko ten czas:shake: Jeszcze mam bociana na głowie... Nie odleciał na zimę i muszę po jakiś ornitologach pisać... Jakbym miała za mało na głowie.:roll: Quote
marysia55 Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 [quote name='Gonia13']To by się cioteczka naumiała i po nocach robiła:eviltong: Ja o chłopakach pamietam i jeszczecoś dorzucę - tylko ten czas:shake: Jeszcze mam bociana na głowie... Nie odleciał na zimę i muszę po jakiś ornitologach pisać... Jakbym miała za mało na głowie.:roll: o matko, ale ja czasami muszę sie chwilę przespać. Gonia, Ty myslisz że kiedy niby ja te teksty dla psiurków piszę .... właśnie nocami :p:p:p Quote
maarit Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 marysia55 napisał(a):o matko, ale ja czasami muszę sie chwilę przespać. Gonia, Ty myslisz że kiedy niby ja te teksty dla psiurków piszę .... właśnie nocami :p:p:p A no za te teksty to Cię cioteczko rozgrzeszam:evil_lol: Quote
mari23 Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 Gonia13 napisał(a):To by się cioteczka naumiała i po nocach robiła:eviltong: Ja o chłopakach pamietam i jeszczecoś dorzucę - tylko ten czas:shake: Jeszcze mam bociana na głowie... Nie odleciał na zimę i muszę po jakiś ornitologach pisać... Jakbym miała za mało na głowie.:roll: Goniu, Ty uważaj, bo wiesz, co bociany najlepiej potrafią...:evil_lol: Quote
marysia55 Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 mari23 napisał(a):Goniu, Ty uważaj, bo wiesz, co bociany najlepiej potrafią...:evil_lol: dlatego Gonia chce sie ich pozbyć :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Mysia_ Posted October 9, 2009 Author Posted October 9, 2009 nie ma co się dziwić :evil_lol: daj znać nam co z tym boćkiem :evil_lol: Quote
niteczka Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 Straciłam na jeden dzień czujność, a tu nowe zwierzątko. A te bociany, to tylko na wiosnę, czy cały rok?:evil_lol: Quote
maarit Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 Mysia_ napisał(a):nie ma co się dziwić :evil_lol: daj znać nam co z tym boćkiem :evil_lol: Ornitolodzy sie nie odezwali:shake: a tego biedaka mi żal... On dzieciaków nie roznosi bo to nielot...:evil_lol: Quote
Olga7 Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 Wzruszająca jest ta psia przyjazn tych obu psów-Kajtka i Dino.... Tak bardzo potrzebny jest im jak najprędzej dobry ,wspólny dom i szlachetni ludzie .:loveu::loveu::loveu: Quote
Mysia_ Posted October 10, 2009 Author Posted October 10, 2009 Gonia13 napisał(a):Ornitolodzy sie nie odezwali:shake: a tego biedaka mi żal... On dzieciaków nie roznosi bo to nielot...:evil_lol: czyli jest i zła wiadomość :-( i dobra :eviltong: Moze ktoś ogłosi chlopaków? Zbliża się zima czyli bardzo ciężki czas dla staruszków, a Kajtuś już jest bardzo kiepski :-(:-(:-(:-( Quote
marysia55 Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 [quote name='Gonia13']Ornitolodzy sie nie odezwali:shake: a tego biedaka mi żal... On dzieciaków nie roznosi bo to nielot...:evil_lol: Gonia :loveu: duża dziewczynka z Ciebie i nie wiesz, że do tego skrzydeł nie potrzeba :diabloti: Quote
agata51 Posted October 11, 2009 Posted October 11, 2009 Poprosić kogoś o ogłoszenia czy znajdzie się chętny na wątku? Quote
Asia_Klero Posted October 11, 2009 Posted October 11, 2009 moze warto napisac pw do cioteczek ktore robia ogloszenia?:roll: Quote
Mysia_ Posted October 11, 2009 Author Posted October 11, 2009 zaraz po założeniu wątku rozesłam PW z prośbą o ogłoszenia i jakiś plan działania dla naszych chłopaków :roll: no ale poki co zgłosiła się tu chyba prawie tylko nasza stała ekipa :razz: a gdzie sie cioteczka Sabinka podziewa, moze by pomogła z tymi ogłoszeniami ruszyć? :loveu: Quote
siekowa Posted October 11, 2009 Posted October 11, 2009 Kurcze chłopakom to by się przydało wyróżnione allegro i alegratka. Dałam ich teraz na warszawskie gumtree. Niestety brakuje mi czasu na ogłaszanie nawet moich starszych psiaków z Psiego Anioła. :( Quote
Recommended Posts