Jump to content
Dogomania

10 lat w schronisku! Kajtuś odszedł po 2 latach :-( a Dinuś dalej w hoteliku.

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Gonia13 napisał(a):
Czy chłopaki mają gdzies ogłoszenia- nie jestem zbyt na bieżąco:oops: Postaram się w najbliższych dniach gdzies ich dodać.

z tymi ogłoszeniami to się w końcu zawiele nie dowiedziałam :oops::oops::oops:

Posted

Mysia_ napisał(a):
z tymi ogłoszeniami to się w końcu zawiele nie dowiedziałam :oops::oops::oops:

Mysia to mało ważne -najwyżej admin odrzuci jak się powtórzy jakieś, tylko tego czasu wciąż mi brakuje...:shake:

Posted

[quote name='Mysia_']PROSIMY O OGŁOSZENIA :razz:

Cioteczko ale wrzuć parę fotek Kajtula bo jego prawie nie widać a przeciez to ładny psiak - Dino ma kilka, a jego brak. Chciałabym jutro siąść do ogłoszeń ale plizzzzzz wrzuć fotencje Kajtka (na jego stary wątek nie mogę się dostać:angryy: - odmawia mi dostępu).
I jutro siadam.

Posted

Gonia13 napisał(a):
Cioteczko ale wrzuć parę fotek Kajtula bo jego prawie nie widać a przeciez to ładny psiak - Dino ma kilka, a jego brak. Chciałabym jutro siąść do ogłoszeń ale plizzzzzz wrzuć fotencje Kajtka (na jego stary wątek nie mogę się dostać:angryy: - odmawia mi dostępu).
I jutro siadam.

Kajtuś jest niestety bardziej wycofany i trudno mu się robi fotki :-( Teraz już wychodze, ale jak wrócę to zerknę co z tym jego wątkiem...

Posted

Mysia_ napisał(a):
Kajtuś jest niestety bardziej wycofany i trudno mu się robi fotki :-( Teraz już wychodze, ale jak wrócę to zerknę co z tym jego wątkiem...

Dzięki... jakies jego nawet wcześniejsze foty - wiem, że były...