Mysia_ Posted September 13, 2009 Author Posted September 13, 2009 kochane :loveu: podbierajcie podbierajcie ten banerek :razz: niech jak najwięcej osób zobaczy tą prawdziwą przyjaźń! może ktoś pomoże? :oops: Quote
Mysia_ Posted September 15, 2009 Author Posted September 15, 2009 coś puściutko u chłopaków, ma ktoś jakiś pomysł co możemy dla nich zrobić? :cool3: Quote
niteczka Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 Wyróżnić! :lol: Mam już kody, tylko do Sabinki muszę napisać. Zrobię to późniejszym wieczorkiem. Quote
maarit Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 Czy chłopaki mają gdzies ogłoszenia- nie jestem zbyt na bieżąco:oops: Postaram się w najbliższych dniach gdzies ich dodać. Quote
Mysia_ Posted September 15, 2009 Author Posted September 15, 2009 Gonia13 napisał(a):Czy chłopaki mają gdzies ogłoszenia- nie jestem zbyt na bieżąco:oops: Postaram się w najbliższych dniach gdzies ich dodać. z tymi ogłoszeniami to się w końcu zawiele nie dowiedziałam :oops::oops::oops: Quote
niteczka Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 Nie wiem, czy ciocia Sabinka dołożyła Dina do kajtusiowej alegratki. Quote
maarit Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 Mysia_ napisał(a):z tymi ogłoszeniami to się w końcu zawiele nie dowiedziałam :oops::oops::oops: Mysia to mało ważne -najwyżej admin odrzuci jak się powtórzy jakieś, tylko tego czasu wciąż mi brakuje...:shake: Quote
Mysia_ Posted September 16, 2009 Author Posted September 16, 2009 niestety z czasem to i ja mam wiecznie problem :shake: Czekamy na wieści od Sabinki czy dodała Dinusia do ogłoszeń Kajtusia :cool3: Quote
maarit Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 ...... i jeszcze raz na dobranoc.... Quote
Asia_Klero Posted September 19, 2009 Posted September 19, 2009 trzebaby jeszcze porozsylac watek:roll::roll: Quote
maarit Posted September 19, 2009 Posted September 19, 2009 [quote name='Mysia_']PROSIMY O OGŁOSZENIA :razz: Cioteczko ale wrzuć parę fotek Kajtula bo jego prawie nie widać a przeciez to ładny psiak - Dino ma kilka, a jego brak. Chciałabym jutro siąść do ogłoszeń ale plizzzzzz wrzuć fotencje Kajtka (na jego stary wątek nie mogę się dostać:angryy: - odmawia mi dostępu). I jutro siadam. Quote
marysia55 Posted September 20, 2009 Posted September 20, 2009 Pewnie juz sobie śpią przytulając sie do siebie :loveu: Quote
Mysia_ Posted September 21, 2009 Author Posted September 21, 2009 Gonia13 napisał(a):Cioteczko ale wrzuć parę fotek Kajtula bo jego prawie nie widać a przeciez to ładny psiak - Dino ma kilka, a jego brak. Chciałabym jutro siąść do ogłoszeń ale plizzzzzz wrzuć fotencje Kajtka (na jego stary wątek nie mogę się dostać:angryy: - odmawia mi dostępu). I jutro siadam. Kajtuś jest niestety bardziej wycofany i trudno mu się robi fotki :-( Teraz już wychodze, ale jak wrócę to zerknę co z tym jego wątkiem... Quote
maarit Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 Mysia_ napisał(a):Kajtuś jest niestety bardziej wycofany i trudno mu się robi fotki :-( Teraz już wychodze, ale jak wrócę to zerknę co z tym jego wątkiem... Dzięki... jakies jego nawet wcześniejsze foty - wiem, że były... Quote
maarit Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 Dzięki Bjuta ale pewnie dziś niewiele zdążę zrobić:roll: Quote
maarit Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 Coś mi net odmawia posłuszeństwa:angryy: Zrobiłam tylko 3. Podam jakie jak będą zaakceptowane. Chłopaki głowa do góry.... Quote
niteczka Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 Ciociu Sabinko, cieszymy się, że wróciłaś. Masz pw:razz: Quote
Recommended Posts