Mysia_ Posted September 21, 2009 Author Posted September 21, 2009 Bjutka jak zawsze była szybsza :evil_lol: dzięki :loveu: Quote
Mysia_ Posted September 22, 2009 Author Posted September 22, 2009 wrzuciłam chłopaków wspólnie na cafeanimal (w końcu mi wszystko tam działa:razz:) chociaż jakoś dziwnie :eviltong: Kajtuś i Dinuś - psy - oddam zwierzaka do adopcji - Ogłoszenia - Zwierzaki na CafeAnimal.pl Quote
maarit Posted September 23, 2009 Posted September 23, 2009 U mnie mają: adopcje.org przygarnijzwierzaka.pl e-gratka.info Quote
Mysia_ Posted September 24, 2009 Author Posted September 24, 2009 może ktoś jeszcze dorzuci jakieś ogłoszonko? :cool3: Quote
niteczka Posted September 24, 2009 Posted September 24, 2009 Ciociu Sabinko! Wysłałam!:eviltong: Quote
Mysia_ Posted September 24, 2009 Author Posted September 24, 2009 a tak w ogóle to gdzie się Sabinka podziewa? :cool3: Quote
maarit Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 ja im jeszcze coś dorzuce jak znajdę czas... może w niedzielę...:roll: Quote
marysia55 Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 [quote name='Gonia13']ja im jeszcze coś dorzuce jak znajdę czas... może w niedzielę...:roll: znajduj, znajduj ...... ino szybko :lol: Quote
maarit Posted September 26, 2009 Posted September 26, 2009 [quote name='marysia55']znajduj, znajduj ...... ino szybko :lol:[/quote] Ciotka ja tu jeszcze ze świeżo malowanymi szponami siedzę na forum:user: a za 3 godzinki jadę na wesele. Jakbyś widziała jak wyglądam to byś padła:diabloti:. To trzeba być mną żeby nie wytrzymac i jeszcze włączyć kompa zamiast się stroićjak niektóre dziewczyny... Jeszcze w dresach siedzę:evil_lol: Quote
niteczka Posted September 26, 2009 Posted September 26, 2009 [quote name='Gonia13']Ciotka ja tu jeszcze ze świeżo malowanymi szponami siedzę na forum:user: a za 3 godzinki jadę na wesele. Jakbyś widziała jak wyglądam to byś padła:diabloti:. To trzeba być mną żeby nie wytrzymac i jeszcze włączyć kompa zamiast się stroićjak niektóre dziewczyny... Jeszcze w dresach siedzę:evil_lol:[/quote] A np. laptopa można zabrać ze sobą na wesele i w przerwach w tańcach, hop na Dogo, aby być na bieżąco, oczywiście:eviltong: Quote
Sabina02 Posted September 26, 2009 Posted September 26, 2009 [quote name='Mysia_']a tak w ogóle to gdzie się Sabinka podziewa? :cool3: Juz jestem... :lol: Dzieki cioci Niteczce Kajtus ma znowu wyroznione ogloszonko w Alegratka: :loveu: Alegratka Cioteczki, czy chcecie zebym zmienila to ogloszonko na wspolne z Dinusiem? Quote
maarit Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 [quote name='niteczka']A np. laptopa można zabrać ze sobą na wesele i w przerwach w tańcach, hop na Dogo, aby być na bieżąco, oczywiście:eviltong:[/quote] Problem w tym, że takiego nie mam... Musiałam jakoś wytrzymać... teraz wpadłam przegladnąć i idę spać. Quote
Bjuta Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 [quote name='Sabina02']Juz jestem... :lol: Dzieki cioci Niteczce Kajtus ma znowu wyroznione ogloszonko w Alegratka: :loveu: Alegratka Cioteczki, czy chcecie zebym zmienila to ogloszonko na wspolne z Dinusiem? Byłoby super! :loveu::loveu: Quote
mari23 Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 [quote name='Gonia13']Ciotka ja tu jeszcze ze świeżo malowanymi szponami siedzę na forum:user: a za 3 godzinki jadę na wesele. Jakbyś widziała jak wyglądam to byś padła:diabloti:. To trzeba być mną żeby nie wytrzymac i jeszcze włączyć kompa zamiast się stroićjak niektóre dziewczyny... Jeszcze w dresach siedzę:evil_lol:[/quote] Bo te śliczne to się stroić za bardzo nie potrzebują, Goniu!!!:loveu: a ja ostatnio chodzę wokół domu i "kombinuję" jak to zrobić, żeby miejsce dla tych dwóch biedaków zrobić...:shake: właśnie chwilowo siódmy biedak zawitał... zamieszanie takie, że chyba dotarło do mnie jedno - w tych warunkach nie da się mieć więcej psów:shake: Quote
marysia55 Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 [quote name='mari23']a ja ostatnio chodzę wokół domu i "kombinuję" jak to zrobić, żeby miejsce dla tych dwóch biedaków zrobić...:shake: właśnie chwilowo siódmy biedak zawitał... zamieszanie takie, że chyba dotarło do mnie jedno - w tych warunkach nie da się mieć więcej psów:shake: ciotuchna :loveu: ty lepiej dalej kombinuj, dobrze Ci idzie :p:p:p (tylko nie zmieniaj kierunku toku myslenia :evil_lol:) Quote
niteczka Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 Popieram przedmówczynię. Kombinuj cioteczko, kombinuj:evil_lol: Quote
Mysia_ Posted September 27, 2009 Author Posted September 27, 2009 kombinuj kombinuj! :cool3: ja gdybym tylko miała warunki nawet chwilki bym się nie zastanawiała :roll: Quote
niteczka Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 O tak. U mnie warunki są, ale dom zapchany. Czasami nie ma gdzie usiąść. Kanapowce w akcji:evil_lol: Quote
Mysia_ Posted September 28, 2009 Author Posted September 28, 2009 ja jakby się uprzeć warunki bym miała na większe stadko :roll: ale rodzinka jest innego zdania :eviltong: Chociaż w sumie największy problem jest z jedną moich suczek, bo ona nie toleruje innych psiaków :roll: Quote
maarit Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 mari23 - potrafisz pocieszyć:evil_lol: ale niestety ja ni należę do tych ślicznych:eviltong: - sama widziałaś. Wiem, że Ty gdybyś mogła to już miałabyś w domu "naszych" chłopaków i Cygana i pewnie cały dział PwP - bez podziału na województwa. I za to Cię podziwiam. Quote
Sabina02 Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 Zamienilam Alegratke Kajtusia na wspolna z Dinusiem: :p Alegratka Quote
niteczka Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 [quote name='Sabina02']Zamienilam Alegratke Kajtusia na wspolna z Dinusiem: :p Alegratka Całuski dla cioci Sabinki - cmok, cmok...:lol: Quote
mari23 Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 [quote name='Gonia13']mari23 - potrafisz pocieszyć:evil_lol: ale niestety ja ni należę do tych ślicznych:eviltong: - sama widziałaś. Wiem, że Ty gdybyś mogła to już miałabyś w domu "naszych" chłopaków i Cygana i pewnie cały dział PwP - bez podziału na województwa. I za to Cię podziwiam.[/quote] Należysz, należysz, widziałam !!!:cool3::loveu: A podziwiać to mnie nie ma za co, niewiele mogę niestety...:-( ... sześcioro biedaków uzbierałam, a za ścianą siódmy - właśnie żałośnie jęczy bialutki foksik - potwornie chudy - 2 miesiące przy trasie koczował, potem na obrzeżach naszej miejscowosci - z ulicy go zabrałam, teraz już po kąpieli, odpchleniu, obcięciu straszliwych kołtunów (a także jajek:evil_lol:), szczepiony, czipowany - czyli pełny serwis na koszt Fundacji For Animals - mieli dziś po niego przyjść chętni... no i wieczór już... a białasek płacze zamknięty - ale musiałam - zamęcza mi chore na padaczkę biedactwo, reszta też już zmyka na jego widok, Charlie groźnie warczy pokazując nędzne resztki zębów, a jemu tylko harce w głowie (szkielecik taki chudziutki, a tryska energią)... prześliczny jest! ale zostać nie może:shake: "Kombinuję" :evil_lol:...jakby tu zamienić się z kimś na dom na wsi - daleko od ludzi, z dużą działką... tam by dużo piesków mogło mieszkać - tu nie bardzo:shake::-( Quote
Mysia_ Posted September 28, 2009 Author Posted September 28, 2009 [quote name='Sabina02']Zamienilam Alegratke Kajtusia na wspolna z Dinusiem: :p Alegratka dziękujemy :loveu: Quote
Recommended Posts