BasiaD Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 Ależ to są słodziaki.. Jakby było wspaniale gdyby razem trafiły do domku..Należy im się..Podnoszę do góry... Quote
maarit Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 marysia55 napisał(a):no proszę .... wlazła ...... a ja uwierzyłam, że nie może :mad: A no wlazła bo się nie mogła już doczekać co u chłopaków słychać... Quote
Mysia_ Posted October 23, 2009 Author Posted October 23, 2009 też w końcu do chłopaków dotarłam, dogo mnie ostatnio doprowadza do nerwicy :angryy: Quote
agata51 Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 agat21 napisał(a):jak mordki nasze kochane znoszą jesień? .. noce już takie zimne :shake: We dwóch zawsze cieplej! :lol: Quote
marysia55 Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 agata51 napisał(a):We dwóch zawsze cieplej! :lol: plus pan , którego wpuszczą do swojego łóżka :evil_lol: Quote
Mysia_ Posted October 24, 2009 Author Posted October 24, 2009 agat21 napisał(a):jak mordki nasze kochane znoszą jesień? .. noce już takie zimne :shake: jakoś sobie radzą, jak dobrze, że mają siebie :roll: Jak bardzo bym chciała, żeby mieszkali sobie gdzies razem w ciepełku.... Quote
maarit Posted October 24, 2009 Posted October 24, 2009 Mysia_ napisał(a):jakoś sobie radzą, jak dobrze, że mają siebie :roll: Jak bardzo bym chciała, żeby mieszkali sobie gdzies razem w ciepełku.... Ech.... ja też..........:roll: Quote
Mysia_ Posted October 24, 2009 Author Posted October 24, 2009 chłopaki przypominajcie się ciotką :cool3: Quote
marysia55 Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 chłopaki szukają ciepłego łozka , może być z ich panem w środku :p:p:p Quote
mari23 Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 Ja to już się w nocy się budzę i patrzę za okno, czy zimno bardzo - myślę o nich cały czas... nie tylko myślę - pytam proszę, proponuję... ech, czemu oni wszyscy tak dziwnie na mnie patrzą???:placz: Quote
Cantadorra Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 Bjuta napisał(a):Kajtuś nam słabnie :shake: Najlepiej oczywiscie razem ich zabrac stamtad, ale jak Kajtus slabnie, to moze chociaz jego. Sama nie wiem, jak to z psią przyjaźnia jest :crazyeye: Quote
Bjuta Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 To nie wchodzi w grę :shake: I to równie ze względu na Dino, który by został, jak i dla Kajtka, dla którego taka zmiana byłaby zbyt potężnym stresem. Oni muszą się wyprowadzić razem... Quote
Cantadorra Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 Bjuta napisał(a):To nie wchodzi w grę :shake: I to równie ze względu na Dino, który by został, jak i dla Kajtka, dla którego taka zmiana byłaby zbyt potężnym stresem. Oni muszą się wyprowadzić razem... To trzeba szukac dla obu przyjaciol domu tymczasowego lub stalego. Chlopak, trzymajcie sie, nie slabnijcie! Quote
Mysia_ Posted October 25, 2009 Author Posted October 25, 2009 i jeden i drugi mają po kilkanaście lat, a w tym 10 lat swojej przyjaźni... Quote
maarit Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 Mysia_ napisał(a):i jeden i drugi mają po kilkanaście lat, a w tym 10 lat swojej przyjaźni... Na N-K też nic nowego-ludzie polecają zdjęcia ale propozycji żadnej. Jeszcze jakieś dziecko do nie napisało że jej kolega (i rodzice) ma 10 psów i są głodzone. Podała mi dane do jego profilu. Chodzi o rasę husky. Nie wiem co zrobić i myśleć przede wszystkim. Nie znam nikogo z Białej Podlaskiej:-(, za krótko tu jestem, żeby mieć jakieś szersze znajomości... Może macie kogoś stamtąd... Quote
maarit Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 Jakaś sasiadka je dokarmia. To 3 duże psy i 7 szczeniaków a pod zdjęciem jednego napisany komentarz "to on jeszcze żyje? jak żyje to napisz" :-( nie wiem co mysłeć ale spokoju mi to nie daje... Quote
ketunia Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 Cioteczki trzeba zacząć działać i wyciągać chłopaków. Moja siostra Asia i ja dajemy 100 zł miesięcznie na Kajtusia i Dinusia. No i oczywiście zrobię bazarek:) Quote
Bjuta Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 O Matko! Ale Ketunia dała ostry sygnał!! To co Ciotki? Spinamy tyłki? Ja już nie mam nic w portfelu. Nic a nic. Dorzucę dwie dychy. Mysia... Zapytaj Murkę, co...? 100 zł Ketunia z siostrą 20 zł Bjuta Quote
ketunia Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 Bjuta napisał(a):O Matko! Ale Ketunia dała ostry sygnał!! To co Ciotki? Spinamy tyłki? Ja już nie mam nic w portfelu. Nic a nic. Dorzucę dwie dychy. Mysia... Zapytaj Murkę, co...? 100 zł Ketunia z siostrą 20 zł Bjuta Tak trzymać Bjutka:) zaraz zbierzemy deklaracje. Musi nam się udać!! Cioteczki kto wspomoże grosikiem takich kochanych i fajnych chłopaków?? Quote
Mysia_ Posted October 25, 2009 Author Posted October 25, 2009 ja niestety zupełnie nie dam rady finansowo :-( Ciotki, ale ja tu myślę o jakiś domowych warunkach, bo w innym razie to nie wiem czy miało by to sens :roll: Wyciąganie ich z kojca do kojca, napewno opieka byłaby większa, ale przy tym też strata na dzien dzisiejszy najważniejszej dla nich osoby - Marty (wolontariuszki, która od kilku lata wychodzi z nimi na spacery). Czyli jesli czegoś szukamy to czegoś z prawdziwego zdarzenia, żeby chłopaki jak najlżej znieśli te zmiany... Napewno razem i tak będzie im łatwiej. Pamiętajmy, że to ponad 10 lat w schronisku, czyli pewnie po część traktowanie tego miejsca jaka swoje miejsce na Świecie :shake: Quote
Bjuta Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 Racja! Szukamy domowego. No pewnie, że tak!!! Kto zna? Kto ma jakieś pomysły? Zbieramy bardzo wstępnie deklaracje i szukamy portu! 100 - Ketunia + Asia 20 - Bjuta Quote
Recommended Posts