Jump to content
Dogomania

10 lat w schronisku! Kajtuś odszedł po 2 latach :-( a Dinuś dalej w hoteliku.

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

troche mnie martwi ilosc zabrzanskich psiakow na hotelach:oops:mam nadzieje,ze nie trafi przynajmniej w najblizszym czasie jakis beznadziejny przypadek,ktory bedzie musial pojechac do hotelu bo bedzie ciezko..:oops::oops:w kazdym razie podnosze chłopaków;)

Posted

Oj tak! Dziękujemy bardzo za zaangażowanie!!

Dziękujemy! :loveu:

100 - Ketunia + Asia
20 - Bjuta
20 - Czarna1977
20 - Beata19
30 - mari23
20 - Agata51
10 - Agata (koleżanka Bjuty)
20 - Agat21
30 - BasiaD (zadeklarowała na PW)
10 - Gonia13

czyli 280

Przypominam, że mamy szanse na domowy hotelik. Za oba psy 600 zł.

Posted

Bjuta dziękuję - dopiero ten drugi się otworzył - choc to ten sam pewnie. Nie wiem co się dzieje-nie mogę się nigdzie dostać:placz: to już z tydzień trwa:angryy:

Posted

Bjuta napisał(a):
Dzięki!!!:loveu: Zedytowane!
Próbuj przez panel użytkownika - (w górę z lewej na granatowym pasku) w sumie tylko to działa normalnie...

Tak własnie robię ale ilez można...:mad:
To jak będzie jakies konto to poproszę - hurtem się wybiorę i powpłacam deklaracje.

Posted

Sabina02 napisał(a):
Ja deklaruje 25 miesiecznie.

Sorki, ze tylko tyle, ale mam tez juz sporo innych deklaracji. :oops:

Jakie tam sorki!!! Dzięki temu przekraczamy połowę!!! :loveu::loveu::loveu::loveu:

Dziękujemy! :loveu:

100 - Ketunia + Asia
20 - Bjuta
20 - Czarna1977
20 - Beata19
30 - mari23
20 - Agata51
10 - Agata (koleżanka Bjuty)
20 - Agat21
30 - BasiaD (zadeklarowała na PW)
10 - Gonia13
25 - Sabina02
10 - Gonia66

czyli 315 - NA JEDNEGO JUŻ MAMY!!! :multi:

Przypominam, że mamy szanse na domowy hotelik. Za oba psy 600 zł.

Posted

Nie znam się może, ale jednak cegiełkowe to jest jakaś sytuacja awaryjna - raz robiliśmy na operację Kurusia (miał zapaść tchawicy), ale na hotelik, to chyba by nie przeszło na allegro. Czy ktoś ma doświadczenie w takich sprawach?

Posted

Ja myślę, że cegiełkowe też się przyda - skoro Kajtuś słabnie - może mu badania zrobić? Może coś mu dolega?
No i na początek na hotelik byłoby z czego dopłacić, jakby deklaracji było mało (dwie osoby z naszej-klasy deklarowały pomoc dla nich - zaptam,czy nie mogłyby to być stałe deklaracje.

Posted

No to zrobimy cegiełkowe, jeśli fundacja się zgodzi udostępnić konto.

Ale - słuchajcie, nie wyjmiemy ich ze schronu :shake: bez stałych deklaracji na 600. To byłoby zupełnie nieodpowiedzialne... Nikt nie jest w stanie dołożyć takiej kasy miesiąc w miesiąc. A jak raz ich się wyjmie ze schroniska, to one naprawdę nie mogą tam wrócić! To by była wielka krzywda dla psiaków z naszych "dobrych intencji".
Zbierzemy 600, to pojadą, a jak nie, to nie możemy dopychać 2 x z allegro i bazarków i czekać na cud. :shake: One na cud czekają 10 lat! I teraz im się właśnie zdarza! My mamy ten cud w naszych łapkach! Przecież każdy z nas zna kogoś, kto może piątala czy dychę na miesiąc na takich fajnych chłopaków wyłożyć! :loveu: Popytajmy znajomych, o coś stałego, ale drobnego - wiecie jak ktoś 5 zł miesięcznie zadeklaruje i naprawdę będzie wpłacał, to jest o wiele większa pomoc niż jednorazowo 50. ;)