Jump to content
Dogomania

NOWE FILMY Z GENIUSZEM.O psie,ktory wyrzuca piłki przez kraty.Dąbrówka.ZAADOPTOWANY

Recommended Posts

Posted

Niewiele mogę dodać. Pinkmoon opisała już dzisiejsze wyczyny Sznurka. Pies jest przefantastyczny. Kiedy spróbowałam wydać komendę "waruj", nie spodziewałam się zbyt wiele. A tu - Sznurek spojrzał na mnie i w mig właściwie zrozumiał, czego od niego oczekuję... Pies jest cudowny. Jeśli ktoś chce psa, którego będzie szkolił i z którym się będzie bawił - to najlepszy wybór. Cudo, a nie pies:loveu:

• Replies 184
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

pinkmoon napisał(a):
Brązowa wrzuci nowe filmiki, to wtedy dopiero się wszystkie ciotki zakochają w brzydalu Sznurku :)

Jak tak można pisać?! Przecież ten psiur nawet nie stał koło brzydala!!! On jest taki słodki...tak brzydki, że aż śliczny. Cudowny... Sama sobie się dziwię, że tak piszę, ale... on po prostu coś w sobie ma...:loveu:

Posted

Nie doczytałam, czy przeoczyłam? W jakim jest wieku??? Boshe, mogłabym mu dac dt, ale mam obawy... mam sunię "w pełni sprawną" i "cnotliwą" , a poza tym nie wiem jak z resztą rodziny.... Ale on jest taki cudowny...........

Posted

Będzie miał domek jak ta lala.
Filmiki nowe się szykują :knuje:

Drugi filmik z pierwszej strony wątku ma ponad 900 odsłon!!!
Na allegro 2 obserwatorów....
Ja go dam nawet do telewizji, żeby tylko DOBRY domek znalazł.

Posted

[quote name='magdola']Nie doczytałam, czy przeoczyłam? W jakim jest wieku??? Boshe, mogłabym mu dac dt, ale mam obawy... mam sunię "w pełni sprawną" i "cnotliwą" , a poza tym nie wiem jak z resztą rodziny.... Ale on jest taki cudowny...........

Magdola, a może po kastracji ? ;)
Piesek jest boski, naprawdę:loveu:.

Posted

Oj, nie jedna osoba może pozazdrościć takiej koncentarcji na człowieku jaką wykazuje sznurek , mnie też zauroczył. Fajnie by było gdyby adoptowała go osoba aktywna, która by z nim pracowała, szkoda takiego talentu. Ten pies się rwie do pracy, ja go na agility widzę :p ma porobione jakieś ogłoszenia ?

Posted

[quote name='dana']Magdola, a może po kastracji ? ;)
Piesek jest boski, naprawdę:loveu:.
Hmmmm.... Ja bym już go wzięła, tylko pozostaje reszta rodzinki... Zacznę rozmowy, ale nie wiem co z tego będzie.... :cool3:

Posted

Sznurek zasługuje na najlepszy dom i do tego na właściciela, który będzie miał świadomość jaki skarb mu się trafił. Nie każdy ma szczęście mieć takiego niezwykłego psa, z takimi umiejętnościami.

Posted

[quote name='magdola']Hmmmm.... Ja bym już go wzięła, tylko pozostaje reszta rodzinki... Zacznę rozmowy, ale nie wiem co z tego będzie.... :cool3:

Magdola, przygotuj się do rozmów tak psychologicznie;).
Psiak jest boski i wzruszający. On tak bardzo łaknie zainteresowania człowieka. Jest tak niesamowicie skupiony na tym, co człowiek robi i mówi, będzie cudownym przyjacielem , jeśli tylko będzie miał szansę.... Jestem zauroczona tym pieskiem. :loveu: