Litterka Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 Niewiele mogę dodać. Pinkmoon opisała już dzisiejsze wyczyny Sznurka. Pies jest przefantastyczny. Kiedy spróbowałam wydać komendę "waruj", nie spodziewałam się zbyt wiele. A tu - Sznurek spojrzał na mnie i w mig właściwie zrozumiał, czego od niego oczekuję... Pies jest cudowny. Jeśli ktoś chce psa, którego będzie szkolił i z którym się będzie bawił - to najlepszy wybór. Cudo, a nie pies:loveu: Quote
brazowa1 Posted September 16, 2009 Author Posted September 16, 2009 pinkmoon napisał(a):Umie siadać, dawać łapę, przysiada na dwóch łapkach na "poproś", w kilkanascie minut nauczył się warowania na komendę. Poprawka-to były 2 minuty Quote
magdola Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 pinkmoon napisał(a):Brązowa wrzuci nowe filmiki, to wtedy dopiero się wszystkie ciotki zakochają w brzydalu Sznurku :) Jak tak można pisać?! Przecież ten psiur nawet nie stał koło brzydala!!! On jest taki słodki...tak brzydki, że aż śliczny. Cudowny... Sama sobie się dziwię, że tak piszę, ale... on po prostu coś w sobie ma...:loveu: Quote
magdola Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 Nie doczytałam, czy przeoczyłam? W jakim jest wieku??? Boshe, mogłabym mu dac dt, ale mam obawy... mam sunię "w pełni sprawną" i "cnotliwą" , a poza tym nie wiem jak z resztą rodziny.... Ale on jest taki cudowny........... Quote
brazowa1 Posted September 16, 2009 Author Posted September 16, 2009 Lat 5.Nie ma mozliwosci,aby upilnowac psa i suke w czasie cieczki. Quote
pinkmoon Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 Sznurek to już nie młodziak, dajemy mu tak 5 lat i w górę. Quote
lunarmermaid Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 No i szukamy mu super domku!!! Quote
Fiks Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 Będzie miał domek jak ta lala. Filmiki nowe się szykują :knuje: Drugi filmik z pierwszej strony wątku ma ponad 900 odsłon!!! Na allegro 2 obserwatorów.... Ja go dam nawet do telewizji, żeby tylko DOBRY domek znalazł. Quote
pinkmoon Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 Sznurkiem można się zachwycać bez końca. To skupienie, koncentracja, błyskawiczny refleks... Sznuruś braki w urodzie nadrabia swoim talentem :loveu: Quote
KONICZYNKA 47 Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 Od razu widac w której kolejce i po co stał jako pierwszy. Niestety ciut spóźnił się po urodę, ale liczy się charakter a nie wygląd... Ta zasada ma zastosowanie także w odniesieniu do ludzi. Quote
Fiks Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 Obejrzałam nowe filmy i...:mdleje: padłam z wrażenia. Sznurek jest boski! Quote
figbast Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 Do góry, do góry, on już dość czeka na dom, wierzę że już niedługo:lol: Quote
magdola Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 brazowa1 napisał(a):Nie ma mozliwosci,aby upilnowac psa i suke w czasie cieczki. No właśnie wiem... i to jest najgorsze...:shake: Quote
Dana i Muszkieterowie Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 [quote name='magdola']Nie doczytałam, czy przeoczyłam? W jakim jest wieku??? Boshe, mogłabym mu dac dt, ale mam obawy... mam sunię "w pełni sprawną" i "cnotliwą" , a poza tym nie wiem jak z resztą rodziny.... Ale on jest taki cudowny........... Magdola, a może po kastracji ? ;) Piesek jest boski, naprawdę:loveu:. Quote
yuki Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 Oj, nie jedna osoba może pozazdrościć takiej koncentarcji na człowieku jaką wykazuje sznurek , mnie też zauroczył. Fajnie by było gdyby adoptowała go osoba aktywna, która by z nim pracowała, szkoda takiego talentu. Ten pies się rwie do pracy, ja go na agility widzę :p ma porobione jakieś ogłoszenia ? Quote
magdola Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 [quote name='dana']Magdola, a może po kastracji ? ;) Piesek jest boski, naprawdę:loveu:. Hmmmm.... Ja bym już go wzięła, tylko pozostaje reszta rodzinki... Zacznę rozmowy, ale nie wiem co z tego będzie.... :cool3: Quote
yuki Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 Jakby Sznurek nie miał jajców, to i z suczką nie byłoby problemu :diabloti: Quote
rita60 Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 Cudny jestes psiaczku i do tego masz przepiekne,madre oczka,mam nadzieje,ze ktos cie doceni i pokocha. Quote
Fiks Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 Ma ogłoszenia: allegro, alegratka, gumtree, trojmiejskie i pewnie jeszcze Akucha robiła jakieś. Teraz tylko trzymać kciuki. Quote
pinkmoon Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 Sznurek zasługuje na najlepszy dom i do tego na właściciela, który będzie miał świadomość jaki skarb mu się trafił. Nie każdy ma szczęście mieć takiego niezwykłego psa, z takimi umiejętnościami. Quote
pinkmoon Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 Fiks Ty widziałaś nowe filmiki z wczoraj? One są już gdzieś wrzucone i ja je przegapiłam? :diabloti: Quote
Fiks Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 Ha ha. Przegapiłaś! Już je wczoraj widziałam. I dodałam na allegro :p Pinkmoon będziesz sławna :evil_lol: Quote
pinkmoon Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 A ja nie mogę znaleźć Sznurka na allegro, przynajmniej przez wyszukiwarkę. Rzuć linkiem :cool1: edit - już mam :) Quote
Fiks Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 Filmy są w pierwszym poście wątku Sznurka http://www.dogomania.pl/forum/12909510-post1.html Quote
Dana i Muszkieterowie Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 [quote name='magdola']Hmmmm.... Ja bym już go wzięła, tylko pozostaje reszta rodzinki... Zacznę rozmowy, ale nie wiem co z tego będzie.... :cool3: Magdola, przygotuj się do rozmów tak psychologicznie;). Psiak jest boski i wzruszający. On tak bardzo łaknie zainteresowania człowieka. Jest tak niesamowicie skupiony na tym, co człowiek robi i mówi, będzie cudownym przyjacielem , jeśli tylko będzie miał szansę.... Jestem zauroczona tym pieskiem. :loveu: Quote
Recommended Posts