Jump to content
Dogomania

NOWE FILMY Z GENIUSZEM.O psie,ktory wyrzuca piłki przez kraty.Dąbrówka.ZAADOPTOWANY

Recommended Posts

• Replies 184
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Fiks']

SZNUREK MA DOM!!!!!!

:laola:

Może coś więcej ..... :mad::eviltong:
Cieszę się bardzo i nie dziwię się , sama bym chciała cudnego Sznurka :loveu:.
I proszę mi tu więcej się brzydko nie wyrażać o jego urodzie, bo jest cudny, po prostu :loveu::loveu:.
No to czekam zniecierpliwością na wieści z domku Sznurka :loveu:.

Posted

Dzwoniła do mnie Pinkmoon z wiadomościami.
Więc tylko powtórzę: Sznurka zaadoptowało państwo z Wejherowa.
Kierowniczka schroniska była z nich zadowolona. Jest szansa, że zalogują się na Dogomanii i sami będą zdawać relacje z życia Sznurka :p

Posted

Jezuuuu jak ja się cieszę! Od momentu kiedy Brązowa napisała mi smsa z wiadomością, wielki uśmiech pojawił się na mojej twarzy i już został :loveu: a teraz też wystarczy że pomyślę magiczne słowa "sznurek ma dom" i chce mi się śmiaaać :loveu: no nie mogę po prostu :multi: Dobrze że nowi opiekunowie zostali uprzedzeni że pies cieszy się specjalnymi względami pracowników i wolontariuszy, że bardzo nam na nim zależało, i obiecali utrzymać kontakt żebyśmy mogli śledzić losy Sznureczka :)

Nie mogę się doczekać wizyty poadopcyjnej :loveu:

Posted

Brazowa tez mi dzis powiedziala o tej nowinie ,,ze Sznurek ma dom,,,Jeszcze raz pokazala mi wszystkie jego filmiki,,,i tez na moje zdanie,,,,no brzydal z niego jak nic ale inteligentna bestia,,,,odpowiedziala,,,ale ja taka bestie chcialabym miec:)
Super ,ze mial w boksie dobrego wspollokatora,ktory nie dawal mu wysick za kazda rzucona pileczke,,,a wiemy ze tak czasem bywa i nie mozna sie bawic zawsze z psami na ich posesji ,,bo drugi z zazdrosci potrafi sie zemscic,,,
Mlody juz w domku,,,i tam moze sie bawic pileczka do woli:):):multi:

Posted

[quote name='brazowa1']nieważne,każdy kto podwaza ganiusz Sznurka,musi zginąć :mad::mad::ak-shot::grab::snipersm::evil::bad-word::chainsaw::stormy-sad:[/quote]

haha, nie damy złego słowa o nim powiedzieć , jeszcze czego :evil_lol:

kiedy wizyta u Sznurka? :razz:

Posted

[quote name='brazowa1']nowy,niepublikowany na Dogo film
YouTube - Kanal von pinkmoon4

I kto nie chciał takiego cudownego psa ? :shake:.
Dlaczego taki kochany piesek znalazł się w schronisku ? :-(
Na pewno Sznurek się nie zgubił sam , jest na to po prostu zbyt inteligentny......
Te filmiki z entuzjastą piłeczki, gwiazdą Sznurkiem w roli głównej, niezmiennie mnie wzruszają i zachwycają, dziękuję, Brązowa :loveu:.
Sznurek, wszystkiego dobrego w nowym domku ! :loveu:

Posted

Super wiadomości!!!
Taki inteligentny psiak jak Sznurek musi mieć swój domek i już!!!

Teraz czekamy na wiadomości o Sznurku z jego nowego domku.

A skąd Państwo wiedzieli o Sznurku? Czy ot tak sobie go wybrali ze wszystkich schroniskowych biedaków?

Posted

nie,z ogłoszeń.Ot tak nikt by go nie wybrał,tam każdy z psów ładniejszy od Sznurka.
Za filmik dziekujemy Pinkmoon :)
Jutro zadzwonie do Sznurka i sie dowiem o pierwszym dniu w domu.

Posted

Cudowne wieści. Inteligentna z niego bestia wiedział jak się o domek upomnieć. Niby niewinnie bawił się piłeczką a tak na prawdę to on sobie dokładnie to obmyślił że w taki sposób najszybciej ktoś go zauważy :evil_lol:
Oby już zawsze miał swoją piłeczkę i pańcie do wspólnych zabaw. A ja tak po cichu zazdroszcze nowym właścicielom takiego przyjaciela :loveu: