pinkmoon Posted September 26, 2009 Posted September 26, 2009 W ramach akcji "pokaż Sznurka światu" :razz: - kompendium wiedzy o naszym geniuszu, w pigułce: http://pokazywarka.pl/g3zen8/ Zajrzyjcie też proszę do Tajfuna... http://www.dogomania.pl/forum/f1165/tajfun-burza-radosci-gdynia-147446/ Quote
brazowa1 Posted September 27, 2009 Author Posted September 27, 2009 Sznurek ma dzis gosci,Jak cos wiecej bede wiedziała,dam znać. Quote
Fiks Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 Ale tylko porzadni goscie maja byc! Tacy co beda uwielbiac Sznurka! Quote
Litterka Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 Fiks, uprzedziłaś mnie! :multi: A więc powtórzmy: SZNUREK MA DOM!!! [SIZE=2]:smilecol::Dog_run::smilecol: Quote
Dana i Muszkieterowie Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 [quote name='Fiks']SZNUREK MA DOM!!!!!! :laola: Może coś więcej ..... :mad::eviltong: Cieszę się bardzo i nie dziwię się , sama bym chciała cudnego Sznurka :loveu:. I proszę mi tu więcej się brzydko nie wyrażać o jego urodzie, bo jest cudny, po prostu :loveu::loveu:. No to czekam zniecierpliwością na wieści z domku Sznurka :loveu:. Quote
Fiks Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 Dzwoniła do mnie Pinkmoon z wiadomościami. Więc tylko powtórzę: Sznurka zaadoptowało państwo z Wejherowa. Kierowniczka schroniska była z nich zadowolona. Jest szansa, że zalogują się na Dogomanii i sami będą zdawać relacje z życia Sznurka :p Quote
judita Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 Oby mu się wiodło w nowym domku :loveu::loveu::loveu: Quote
pinkmoon Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 Jezuuuu jak ja się cieszę! Od momentu kiedy Brązowa napisała mi smsa z wiadomością, wielki uśmiech pojawił się na mojej twarzy i już został :loveu: a teraz też wystarczy że pomyślę magiczne słowa "sznurek ma dom" i chce mi się śmiaaać :loveu: no nie mogę po prostu :multi: Dobrze że nowi opiekunowie zostali uprzedzeni że pies cieszy się specjalnymi względami pracowników i wolontariuszy, że bardzo nam na nim zależało, i obiecali utrzymać kontakt żebyśmy mogli śledzić losy Sznureczka :) Nie mogę się doczekać wizyty poadopcyjnej :loveu: Quote
zenobiusz flores Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 :bigcool::laola::bigcool: Ma dom ! Ma dom ! Prosimy o wiecej szczegolow ! A fotki :cool3: beda ? :cool3: Quote
brazowa1 Posted September 28, 2009 Author Posted September 28, 2009 nowy,niepublikowany na Dogo film YouTube - Kanal von pinkmoon4 Quote
pinkmoon Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 Wiolka, te komentarze na youtube są od ludzi z Wykopu, gdzie wrzuciłam Sznurka kiedy jeszcze szukał domu. Wykop.pl - Jestem bezdomny, ale mam talent! Bardzo pozytywny odzew, byłam mile zaskoczona :) Quote
brazowa1 Posted September 28, 2009 Author Posted September 28, 2009 nieważne,każdy kto podwaza ganiusz Sznurka,musi zginąć :mad::mad::ak-shot::grab::snipersm::evil::bad-word::chainsaw::stormy-sad: Quote
wiewiora1 Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 Brazowa tez mi dzis powiedziala o tej nowinie ,,ze Sznurek ma dom,,,Jeszcze raz pokazala mi wszystkie jego filmiki,,,i tez na moje zdanie,,,,no brzydal z niego jak nic ale inteligentna bestia,,,,odpowiedziala,,,ale ja taka bestie chcialabym miec:) Super ,ze mial w boksie dobrego wspollokatora,ktory nie dawal mu wysick za kazda rzucona pileczke,,,a wiemy ze tak czasem bywa i nie mozna sie bawic zawsze z psami na ich posesji ,,bo drugi z zazdrosci potrafi sie zemscic,,, Mlody juz w domku,,,i tam moze sie bawic pileczka do woli:):):multi: Quote
pinkmoon Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 [quote name='brazowa1']nieważne,każdy kto podwaza ganiusz Sznurka,musi zginąć :mad::mad::ak-shot::grab::snipersm::evil::bad-word::chainsaw::stormy-sad:[/quote] haha, nie damy złego słowa o nim powiedzieć , jeszcze czego :evil_lol: kiedy wizyta u Sznurka? :razz: Quote
Dana i Muszkieterowie Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 [quote name='brazowa1']nowy,niepublikowany na Dogo film YouTube - Kanal von pinkmoon4 I kto nie chciał takiego cudownego psa ? :shake:. Dlaczego taki kochany piesek znalazł się w schronisku ? :-( Na pewno Sznurek się nie zgubił sam , jest na to po prostu zbyt inteligentny...... Te filmiki z entuzjastą piłeczki, gwiazdą Sznurkiem w roli głównej, niezmiennie mnie wzruszają i zachwycają, dziękuję, Brązowa :loveu:. Sznurek, wszystkiego dobrego w nowym domku ! :loveu: Quote
lunarmermaid Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 Super wiadomości!!! Taki inteligentny psiak jak Sznurek musi mieć swój domek i już!!! Teraz czekamy na wiadomości o Sznurku z jego nowego domku. A skąd Państwo wiedzieli o Sznurku? Czy ot tak sobie go wybrali ze wszystkich schroniskowych biedaków? Quote
brazowa1 Posted September 28, 2009 Author Posted September 28, 2009 nie,z ogłoszeń.Ot tak nikt by go nie wybrał,tam każdy z psów ładniejszy od Sznurka. Za filmik dziekujemy Pinkmoon :) Jutro zadzwonie do Sznurka i sie dowiem o pierwszym dniu w domu. Quote
pinkmoon Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 Mam nadzieję że się chłopak dobrze sprawuje :loveu: Quote
Glorien Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 Cudowne wieści. Inteligentna z niego bestia wiedział jak się o domek upomnieć. Niby niewinnie bawił się piłeczką a tak na prawdę to on sobie dokładnie to obmyślił że w taki sposób najszybciej ktoś go zauważy :evil_lol: Oby już zawsze miał swoją piłeczkę i pańcie do wspólnych zabaw. A ja tak po cichu zazdroszcze nowym właścicielom takiego przyjaciela :loveu: Quote
brazowa1 Posted September 28, 2009 Author Posted September 28, 2009 ja tez zazdroszcze. wiem,ze panie ze schroniska dzwoniły,bylo OK,tylko ciagnie na spacerze,ale z kazdym spacerem jest coraz lepiej.Jutro dowiem sie wiecej. Quote
Fiks Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 Sznureczek na spacerze z pańciostwem, chciałabym to zobaczyć :loveu::evil_lol: Quote
pinkmoon Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 Ej, dziwnie mi będzie jutro w Dąbrówce bez Sznurka, to już będzie inne miejsce! Kurczę no, teraz będę czekać na wszystkie newsy z nowego domu jak na zbawienie :loveu: Quote
Fiks Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 Pinki to niedaleko nas. Dowiemy się jakie to osiedle, przyczaimy się i bedziemy obserwować jak nasz idol się sprawuje :diabloti: Quote
zenobiusz flores Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 Sznurek, a sprawuj sie tam jako tako ! Nie szarp na smyczy - po co ci to ? Fotki :cool3: bendom ? :cool3: czy nie bendom ? co ? :cool3: Quote
Recommended Posts