Jump to content
Dogomania

NOWE FILMY Z GENIUSZEM.O psie,ktory wyrzuca piłki przez kraty.Dąbrówka.ZAADOPTOWANY

Recommended Posts

• Replies 184
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Fiks']:placz::placz::placz: Może jutro ?[/quote]
Mam taką nadzieję, że jutro... :placz::placz::placz: A może ok. 21:30 też jest panorama i wtedy pokażą Sznurusia?

[B]Pinkmoon[/B], co do jajek, to może niech nie wycinają... A jeśli właśnie tam jest cała jego inteligencja? :diabloti:

Posted

kolezance posłalam fotki i filmy z geniuszem.Z uwaga,aby zwrócila uwage na jego jedyna ladna cześc ciala-na głowe.Odpowiedz:
[COLOR=#002060]Głowa najważniejsza![/COLOR]
[COLOR=#002060]Jak trochę schudnie, nabierze masy mięśniowej to będzie w porządku. Zad może mu się trochę podniesie, jak się stawy i mięśnie wzmocnią. Ogon zawsze można obciąć. Szkoda, że mu za Kątnej nic go nie odgryzło. Byłby terier jak w mordę strzelił.[/COLOR]

Posted

[quote name='brazowa1'][COLOR=#002060]Ogon zawsze można obciąć. Szkoda, że mu za Kątnej nic go nie odgryzło. Byłby terier jak w mordę strzelił.[/COLOR][/quote]
Nie spodziewałam sie tego po Tobie...:diabloti:

Posted

hihihihihihihih:evil_lol:
są,są brzydkie.Kiedys tez uważalam,ze nie ma,ale jak wyłączylam myslenie,ze to niemilo myslec o psie,ze jest brzydki,to dostrzegłam,ze psy bywaja z wyglądu okrutnie brzydkie :)
np moja suka jest paskudna.

Posted

Są brzydkie psy. Ale nie ma psów, które nikomu się nie podobają :razz: ot, taka różnica. Ja Sznurka uwielbiam, i z wyglądu jest bardzo... no, sympatyczny :evil_lol: ale też mi przez gardło nie przejdzie że jest ładny. Ktoś wziął mu przydział na urodę i wpakował w charakter. No i co z tego, brzydkiego psa też się kocha.

Posted

Ok, może są brzydkie psy, ale dla mnie Sznurek do takich nie należy. Ma taką sympatyczną, szorstką mordę :) Tylko jest duży i tu jest jego problem. On nie tylko po charakter stanął dwa razy - po wzrost też się załapał ;) Jak ja bym chciała mieć go u siebie... :( Ale, niestety, nie te warunki lokalowe :(

Posted

Ja tam wole inteligentnego i moze nie najpiekniejszego, niz pieknego a glupiego ! :razz:

Z inteligentnym to sobie czlowiek pogada, posmieje sie ........ a z pieknym i glupim sama nuda . ;)

Wiem, bo przerabialam .......:splat:

Sznurek, biegaj po domek.........i co z ta Panorama ?

Posted

[quote name='zenobiusz flores']No i co ? No i co ?

Nikt sie nie interesuje Sznureczkiem ?[/quote]

Jak to nikt? A MY? To co?
Na pierwszym allegro mial 3 gapiow. Teraz wznowilam drugie i juz sie jeden gap doczepil.
Sznurek czeka na NAJLEPSZY domek. A nie pierwszy lepszy 8-)