pinkmoon Posted September 23, 2009 Posted September 23, 2009 A Sznurkowi chcą jajka wyciąć :-( :diabloti: Quote
Litterka Posted September 23, 2009 Posted September 23, 2009 [quote name='Fiks']:placz::placz::placz: Może jutro ?[/quote] Mam taką nadzieję, że jutro... :placz::placz::placz: A może ok. 21:30 też jest panorama i wtedy pokażą Sznurusia? [B]Pinkmoon[/B], co do jajek, to może niech nie wycinają... A jeśli właśnie tam jest cała jego inteligencja? :diabloti: Quote
pinkmoon Posted September 23, 2009 Posted September 23, 2009 Właśnie o to się z Brązową obawiamy, że się Sznurek zepsuje po kastracji :evil_lol: Quote
brazowa1 Posted September 23, 2009 Author Posted September 23, 2009 Dzis tez jest panorama,okolo 22. Quote
pinkmoon Posted September 23, 2009 Posted September 23, 2009 Będę oglądać, a nuż Sznurowadło pokażą. Quote
zenobiusz flores Posted September 23, 2009 Posted September 23, 2009 Chce Sznurka, chce Sznurka ! Jak w koncu cos ciekawego mozna by zobaczyc w telewizji i inteligentnego na dodatek to nie mozna sie doczekac ! Dawac Sznurka ! :comp26: Quote
pinkmoon Posted September 23, 2009 Posted September 23, 2009 E tam, dla ciotek z dogo mamy specjalne filmiki na wątku ;) szansa była że w tv wypatrzy go ktoś, kto jeszcze nie zna Sznurka i jego geniuszu :) Quote
zenobiusz flores Posted September 23, 2009 Posted September 23, 2009 [quote name='pinkmoon']Nie wiem czemu, pan zapewniał nas że dzisiaj to puści :roll:[/quote] Moze panu cos obcieto ? :crazyeye: Quote
zenobiusz flores Posted September 23, 2009 Posted September 23, 2009 [quote name='pinkmoon']E tam, dla ciotek z dogo mamy specjalne filmiki na wątku ;) szansa była że w tv wypatrzy go ktoś, kto jeszcze nie zna Sznurka i jego geniuszu :)[/quote] Ale ja chce ogladac telewizje inteligentna !:comp26: Quote
Dana i Muszkieterowie Posted September 23, 2009 Posted September 23, 2009 [quote name='malawaszka'] a filmik niby wesoły a ja sieznowu uryczałam :placz:[/quote] Bo kochany [B] Sznurek[/B] tak działa, po prostu ;). To Jego skupienie na człowieku jest niesamowite. Jestem fanką Sznurka ! :loveu: Quote
Fiks Posted September 24, 2009 Posted September 24, 2009 W Panoramie o 21.45 była Dąbrówka, ale nie było Sznurka. Quote
brazowa1 Posted September 24, 2009 Author Posted September 24, 2009 kolezance posłalam fotki i filmy z geniuszem.Z uwaga,aby zwrócila uwage na jego jedyna ladna cześc ciala-na głowe.Odpowiedz: [COLOR=#002060]Głowa najważniejsza![/COLOR] [COLOR=#002060]Jak trochę schudnie, nabierze masy mięśniowej to będzie w porządku. Zad może mu się trochę podniesie, jak się stawy i mięśnie wzmocnią. Ogon zawsze można obciąć. Szkoda, że mu za Kątnej nic go nie odgryzło. Byłby terier jak w mordę strzelił.[/COLOR] Quote
magdola Posted September 24, 2009 Posted September 24, 2009 [quote name='brazowa1'][COLOR=#002060]Ogon zawsze można obciąć. Szkoda, że mu za Kątnej nic go nie odgryzło. Byłby terier jak w mordę strzelił.[/COLOR][/quote] Nie spodziewałam sie tego po Tobie...:diabloti: Quote
zenobiusz flores Posted September 24, 2009 Posted September 24, 2009 To jest terrier z ogonem ....o co chodzi......poza tym piekno jest w oczach patrzacego........Bambarylek nie byl modelka a jaki fajny domek znalazl..:errrr: Quote
brazowa1 Posted September 24, 2009 Author Posted September 24, 2009 zenobiuszu,to byla probka humoru psiarskiego :) troszke czarnego :) Sznurek brzydki jest az drze po plecach,ale gdy sie patrzy na jego zabawe piłka,wszystko staje sie niewazne. Quote
zenobiusz flores Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 Sama jestes brzydka ! :mad: Jak noc ! Brazowa , to taka probka humoru ( ludzkiego ) . :loveu: N i e ma b r z y d k i c h psow !:boom: Quote
brazowa1 Posted September 25, 2009 Author Posted September 25, 2009 hihihihihihihih:evil_lol: są,są brzydkie.Kiedys tez uważalam,ze nie ma,ale jak wyłączylam myslenie,ze to niemilo myslec o psie,ze jest brzydki,to dostrzegłam,ze psy bywaja z wyglądu okrutnie brzydkie :) np moja suka jest paskudna. Quote
pinkmoon Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 Są brzydkie psy. Ale nie ma psów, które nikomu się nie podobają :razz: ot, taka różnica. Ja Sznurka uwielbiam, i z wyglądu jest bardzo... no, sympatyczny :evil_lol: ale też mi przez gardło nie przejdzie że jest ładny. Ktoś wziął mu przydział na urodę i wpakował w charakter. No i co z tego, brzydkiego psa też się kocha. Quote
Litterka Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 Ok, może są brzydkie psy, ale dla mnie Sznurek do takich nie należy. Ma taką sympatyczną, szorstką mordę :) Tylko jest duży i tu jest jego problem. On nie tylko po charakter stanął dwa razy - po wzrost też się załapał ;) Jak ja bym chciała mieć go u siebie... :( Ale, niestety, nie te warunki lokalowe :( Quote
zenobiusz flores Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 Ja tam wole inteligentnego i moze nie najpiekniejszego, niz pieknego a glupiego ! :razz: Z inteligentnym to sobie czlowiek pogada, posmieje sie ........ a z pieknym i glupim sama nuda . ;) Wiem, bo przerabialam .......:splat: Sznurek, biegaj po domek.........i co z ta Panorama ? Quote
zenobiusz flores Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 No i co ? No i co ? Nikt sie nie interesuje Sznureczkiem ? Quote
Fiks Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 [quote name='zenobiusz flores']No i co ? No i co ? Nikt sie nie interesuje Sznureczkiem ?[/quote] Jak to nikt? A MY? To co? Na pierwszym allegro mial 3 gapiow. Teraz wznowilam drugie i juz sie jeden gap doczepil. Sznurek czeka na NAJLEPSZY domek. A nie pierwszy lepszy 8-) Quote
zenobiusz flores Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 Oczywiscie ! Nie mozna go oddac w przypadkowe rece ! :mad::diabloti: Quote
figbast Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 Sznureczek po domek, szybciutko:Dog_run: Quote
Recommended Posts