lunarmermaid Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 Ja też jestem zszokowana...:-o Jedna piłeczka dla Sznurka??? Stanowczo za mało... Quote
malawaszka Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 brazowa1 napisał(a):witaj po nocy Malawaszko :) Mamy też gorsza wiadomośc-coś pomiedzy sznaucerem średnim,a olbrzymem,tez niestety zagościło w schronisku.Dziś był na odkołtunianiu u fryzjera.Fotki w sobote. czy ten pies to SznAST? czy jeszcze jeden? rany gubie się :placz: a w ogóle to zapomniałam, że Sznurek ma dom, wchodzę tu dziś i jak się ucieszyłam :evil_lol::evil_lol::evil_lol: a potem patrzę, ze już wczesniej się cieszyłam :oops: :splat: Quote
brazowa1 Posted October 13, 2009 Author Posted October 13, 2009 tak ,to SznAst,widzialam przed odkołtunieniem,wydawal sie wiekszy. Quote
zenobiusz flores Posted October 18, 2009 Posted October 18, 2009 A jak sie miewa Sznurek ? Moze w koncu te fotki ........ :cool3: Quote
Dana i Muszkieterowie Posted October 24, 2009 Posted October 24, 2009 zenobiusz flores napisał(a):A jak sie miewa Sznurek ? Moze w koncu te fotki ........ :cool3: Też czekam na te fotki i na info o tym, że utalentowany Sznurek ma więcej fajnych, kolorowych piłeczek :lol::lol: Quote
brazowa1 Posted October 24, 2009 Author Posted October 24, 2009 Fotek nadal niet,ale pan łukasz,opiekun psów w przytulisku spotkal Sznurka na spacerze,mówił,ze pies wygląda bardzo ładnie. Quote
Dana i Muszkieterowie Posted December 9, 2009 Posted December 9, 2009 [quote name='brazowa1']Fotek nadal niet,ale pan łukasz,opiekun psów w przytulisku spotkal Sznurka na spacerze,mówił,ze pies wygląda bardzo ładnie. Jakieś wieści, please... Sznurek, kochanie, mam nadzieję, ze jesteś szczęśliwy. Quote
pinkmoon Posted December 9, 2009 Posted December 9, 2009 Będziemy w schronisku w piątek, to poprosimy panią kierownik może o kontakt do nowej rodziny Sznurka :) Quote
Dana i Muszkieterowie Posted December 10, 2009 Posted December 10, 2009 [quote name='pinkmoon']Będziemy w schronisku w piątek, to poprosimy panią kierownik może o kontakt do nowej rodziny Sznurka :)[/QUOTE] Dziekuję, bardzo chciałabym wiedzieć, że geniusz Sznurek jest tak szczęśliwy, jak na to zasługuje. Jakieś fajne fotki byłyby mile widziane.... Quote
Recommended Posts