Jump to content
Dogomania

NOWE FILMY Z GENIUSZEM.O psie,ktory wyrzuca piłki przez kraty.Dąbrówka.ZAADOPTOWANY

Recommended Posts

• Replies 184
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='brazowa1']
a teraz zobaczcie to i postarajcie sie nie płakać

nie udało mi się brazowa... kurcze siedzę i wyję.... niby nic - nie jest połamany, pobity, skopany... ale jest tak niesamowicie wdzięczny że siedzę i wyję... :-(:oops:

Posted

malawaszka napisał(a):
nie udało mi się brazowa... kurcze siedzę i wyję.... niby nic - nie jest połamany, pobity, skopany... ale jest tak niesamowicie wdzięczny że siedzę i wyję... :-(:oops:

A teraz wyobraź sobie że stoisz przed jego wybiegiem i masz mnóstwo rzeczy do zrobienia w schronie, fotki, spacery, zaraz trzeba jechać, ale po raz dziesiąty rzucasz Sznurkowi piłeczkę mówiąc sobie że to już ostatni raz... i po raz dziesiąty nie masz serca odejść od niego bo widzisz, ile to dla niego znaczy :-(

Posted

Czy sznurek nadaje się do mieszkania na działce? Oczywiście nie sam :evil_lol:
Mam dla niego idealny domek, tylko chyba by się nie zgodził raczej, ale zapytać można...... Ciepłe mieszkanko, a jakieś 300 m dalej działka z murowanym domkiem i ogrzewaniem...mmm... raj na ziemi... może tylko na dt by się zgodził chociaż... i co wtedy z transportem? Chyba ciężko by było????

Posted

[quote name='malawaszka']nie udało mi się brazowa... kurcze siedzę i wyję.... niby nic - nie jest połamany, pobity, skopany... ale jest tak niesamowicie wdzięczny że siedzę i wyję... :-(:oops:

Nie jesteś osamotniona, Malawaszko:oops:.

[quote name='pinkmoon']A teraz wyobraź sobie że stoisz przed jego wybiegiem i masz mnóstwo rzeczy do zrobienia w schronie, fotki, spacery, zaraz trzeba jechać, ale po raz dziesiąty rzucasz Sznurkowi piłeczkę mówiąc sobie że to już ostatni raz... i po raz dziesiąty nie masz serca odejść od niego bo widzisz, ile to dla niego znaczy :-(

I najstraszniejsze jest to, że ktoś takie cudo kochane porzucił....:-(

Posted

widzialam duzo psów,duzo psow szkolonych na fascynacje piłeczka.Ale psa,ktory jest tak nakrecony na zabawe,w taki piekny sposob (on nie pilnuje piłki),ktory do tego,po 3 próbach zaczał wykonywac waruj,a potem,gdy zorientowal sie,ze stawanie slupka wzbudza nasz entuzjazm,wiec wykonywal go raz po raz-nie widzialam.Ten pies spedzil lata w schronie,moglby sie zamknac w sobie i "zapomniec".

Wysiadam z samochodu,patrze w strone boksu Sznurka,jakies 15 metrow od nas, wokól ogromny szczek psów,wiadomo-przyjechałysmy,psy pobudzone,nie slychac wlasnych mysli.Mówie do kolezanki,normalnym tonem,ze Sznurka dzis bym chciala wziąć. A Sznurek poprzez ten harmider usłyszal swoje imie,przekrecił glowe,zeby lepiej nasłuchiwac."Sznurek,a gdzie zabawka?" (wszystko na duzej odległosci).Pies zachwycony zeskoczyl z budy,wzial piłeczke i w pozycji gotowości do wyjscia ustawil sie przy bramie.
Chyba powinnam Wam to nagrać.

Posted

A wiesz, że ja też tęsknię jak cholera? A przecież parę razy rzuciłam mu piłkę też w czwartek. Od tego jest mi jeszcze gorzej... :-( Sznurku... Znajdź domek, bo się tu zapłaczę... :-(

Posted

Mikrunia jest ze mną zsocjalizowana aż za bardzo - gdziekolwiek się ruszę, słyszę tupot małych nóżek. Socjalizacja z moim Tatą przebiega mniej pomyślnie, ale na pewno się dogadają :evil_lol:

A swoją drogą - Mikrunia jest, jak na razie, totalnie pozbawiona w stosunku do mnie agresji - dzisiaj musiałam ją wyjąć z legowiska na spacer, bo iść by poszła, ale bez obroży i bez smyczy :> Nawet nie pokazała zębów, nawet nie burknęła. Po prostu dała się wyjąć i wziąć na ręce :loveu: