Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

nie no wystarczy rachunek, tylko, byleby było potwierdzenie za zabiegi. Ona zapłaci za wszystkie szczepienia, zabiegi i leczenie, tylko chce mieć pewność że te pieniądze tam dotrą.

• Replies 569
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

snuszkak napisał(a):
na ksiazeczke i szczepioania mam kasy wylozyc ale na operacje bedzie juz ciezko, zabierze sie fakture

a na to szczepienie isc? jesli tak to czy zabrac rachunek czy fakture i na kogo to ma byc?

Załozenie ksiażeczki to pikuś, u na np. jest za darmo. A jakie szczepienia? To dorosły pies, tylko wścieklizna właściwie powinna być, zwłaszcza jesli ją czeka operacja.

Posted

Snuszkak a czy ja mogę prosić o dane kontaktowe do ogłoszeń, bo w ogoszeniach dotychczas zrobionych ich nie znalazłam ? Dorobiłabym wówczas jeszcze kilka ogłoszeń Maskoci :)

Posted

W takim narazie w kontakcie podałam tylko e-mail, a gdy już będzie wiadomo jaki numer tel. to uzupełnię.

To ja dorzuciłam Maskotkę na:

poznan.gumtree.pl
nasza-klasa.pl ( konto fundacji )
nasipupile.pl
hodowcy.com.pl
oglosze.pl
aukcjezwierzat.pl
adopcjepsow.org
poznan.oxl.pl

Posted

no to może telefon podać do kasi jeśli ci to kasiu nie przeszkadza?w końcu mała jest przy tobie i ty umiałabyś odpowiedzieć na ewentualne pytania. A wierzę ze w złe i niesprawdzone ręce jej nie puścicie :) a kto robi jej allegro?

Posted

moze bym moj tel : 509565343 tylko ja czesto na uczelni, nie odbieram wtedy żeby ktos sie nie zniechecil jak sie nie dodzwoni :oops:

zaszczepiłam maskotke, ma juz ksiazeczke 60złotych placilam

ja allegro nie robie, a dobrze by bylo bo tam najlatwiej domek znalezc

Posted

A ja coś wiem...i nie wiem czy powiem, czy nie.
A może..ktoś inny napisze.

Maskotka ma szansę na dom (no właśnie, napisałam, a miałam nie pisać :shake:). Domek super by był.
Nasza Joo coś może o tym powiedzieć.
Karolino, napisz sama!

Posted

Nie możemy pozwolić żebyś się zawaliła...:eviltong:
Maskotka w zasadzie ma domek, domek czeka tylko na zabieg sterylizacji, żeby się kolega Bazylek nie interesował.
Mam nadzieję, że domek sam napisze, bo na dogo jest zarejestrowany - a w zasadzie nie domek tylko Córka domku.

Powiem jedno, jeśli moje zdanie się cosik liczy jakoś - dałabym tam psiaka bez zmrużenia powiek.
U Karoliny jest nasza Joo - zupełnie podobna do Maskotki. Starunia sunia. Trafiła na tymczas i hmmm, jakoś się zasiedziała i już Karolina nie oddała suni. Ma raj.
Rodzice, czytaj: domek Maskotki, porywaja czasami Joo do siebie. A teraz chcą dac dom Maskotce.
Ja sama nie wierzę!

Posted

No już piszę...
Moich rodziców (jak i mnie) makotka niezwykle urzekła.
Są zdecydowani, żeby ją zaadoptowac.
Do towarzystwa miałaby naszego staruszka Bazyla i 14 kotów.
Ale jak już wiem, nie będzie to dla niej problemem.
Poznałaby zapach świeżego powietrza na wsi :) Domek z ogrodem, spacery nad jeziorem :)
Oczywiście miszkałaby w domu, a Bazylek jak i moi rodzice (no i wiadomo- Joo,która wpada czasem w odwiedziny) mieliby niezwykle kochanego kompana.
Tak więc my jesteśmy gotowi..poczekamy tylko aż sunia przejdzie zabiegi i sterylke ( żeby z amorów czasami nic nie wyszło ) i możemy konkretnie działać. :cool3:;)

Posted

No to Maskotka ma szczęśćie, a jeszcze nawet nie wie jakie.
Jak dobrze że tu przyjechała i zostałą u kasi.
Aniu z Poznania, Twoja podpowiedź była rewelacyjna.

Trzymamy kciuki teraz za finalizację.

Posted

ja też się dziś dowiedziaąłm i jestem w szoku, może dlatego że nie spodziewałam się tak szybkiego rozwoju sytuacji, a tu popatrzcie maskotka powaliła wszytskich na kolana i już na nia domek czeka - a sam zainteresowana lezy sobie spokojnie po spacerze :razz:

Posted

Tak, zdecydowani ;)
Dzowniłam do mamy, powiedzieć, że bedą musieli jeszcze troche poczekać na sunię. Pierwsze co powiedziała : "Ale już jest dla nas zaklepana?? " :):):)

Na necie bywam albo wcześnie rano,albo pod wieczór na trochę..
Supergoga ma na mnie namiary, więc nie ucieknę..
mimo że będe tu w spowolnionym tempie odpisywac.;)