Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Agamika w pracy, więc ja doniosę jako ta życzliwa, że pan z Zakopanego jest Brokiem nadal zainteresowany, że chciałby się umówić na spotkanie. Ale wszelkie rozmowy prowadzi z panem agamika, więc musimy poczekać na szczegóły

Posted

Dostałam wiadomość od agamiki , że pan z Zakopanego z Broka zrezygnował "z powodu aury jaką stwarzamy wokół adopcji". Pewnie chodzi o umowę adopcyjną i wizytę przedadopcyjną :-(

Posted

[quote name='AMIGA']Dostałam wiadomość od agamiki , że pan z Zakopanego z Broka zrezygnował "z powodu aury jaką stwarzamy wokół adopcji". Pewnie chodzi o umowę adopcyjną i wizytę przedadopcyjną :-(

:crazyeye: no to z ponbockiem.... aura mu nie pasuje... a to dobre... :stupid:

a ci z Krk?

Posted

Ciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ci z Krakowa mają jutro przyjechać do hotelu i go zobaczyć.
Najgorsze jest to, że my jutro zawozimy psa z hotelu do Jaworzna, więc pewnie ci z Krakowa będą zdani na Pana Tomka.
A na spacer się umawiamy na wtorek, o ile jutrzejsze oględziny wypadną na korzyść Broka.

No ale jak tu nie kochać takiego ślicznego pomyleńca??

Posted

Właśnie nas z agamiką zastanawia też ten nos. Już gdybałam, że może usiłował nosem podkopywać się pod siatką, ale przecież prawdy się i tak nie dowiemy.

Posted

aaaa dla Broka mamy 300 zł na hotel póki co - z zegarka od jurmara98 :Rose:
żeby była jasność - za zegarek zapłacono 500 zł, ale 100 zł jurmar przeznacza na Stefana z Łodzi i 100 zł na Tarunię

Posted

malawaszka napisał(a):
a nie ma zmian skórnych? nosz ale się wkurzyłam... ludzie przyjadą zobaczyć psa i taki łysy nos może odstraszyć :(

Proszę o dobry dom dla chłopaka, jakby taki nos miałby byc powodem niechcenia pięknisia, to ja takiego domu nei chcę dla neigo ;)

Posted

malawaszka napisał(a):
aaaa dla Broka mamy 300 zł na hotel póki co - z zegarka od jurmara98 :Rose:
żeby była jasność - za zegarek zapłacono 500 zł, ale 100 zł jurmar przeznacza na Stefana z Łodzi i 100 zł na Tarunię

Żeby jasność była większa,to przypomnę,że Brok stratny nie jest z bazarku zegarkowego,jako że wcześniej przekazałem Amidze 2 razy po 100 zł na Broka (o czym zresztą pisała na wątku)

Posted

Pisała, pisała :-)) I wielkie dzięki
Donoszę jako ta życzliwa, że dzisiaj do godz. 10 ( a taki mieli górny limit czasu) państwo nie zjawili sie w hotelu na "zwiedzanie" Broka

Posted

Szkoda, że nie przyjechali. Takie wytarcia mają zazwyczaj psy trzymane w zamknięciu - wycierają wtykając nos w dziury siatki.
Malawaszka skojarzy sznaucerkę Neris u dusje - po zabraniu ze schronu miała identyczne wytarcia.

Posted

Oni mają numer tel. do agamiki, bo taki był podany w ogłoszeniach. Do naszego rozstania gdzieś koło godz 14 nie było od ludzi żadnego telefony, a co potem - niestety nie wiem, bo agamika się do mnie nie odezwała od tego czasu