Manu Posted May 9, 2005 Posted May 9, 2005 Olcia napisał(a):a ze ja mam ciemne oczy, to moi znajomi oczywiscie te piosenke troche przerobili :DJak ???? 8) :evilbat: Quote
Olcia Posted May 9, 2005 Posted May 9, 2005 Manu napisał(a):Olcia napisał(a):a ze ja mam ciemne oczy, to moi znajomi oczywiscie te piosenke troche przerobili :DJak ???? 8) :evilbat: nie powiem :oops: Quote
Agga Posted May 9, 2005 Posted May 9, 2005 Diana14 napisał(a):Aggus nasz Włochaty powiedział, że postara sie przyjechać ale jesli juz to tylko na weekend ;) SUPER!!! manu no dobrze ze trafiłas na ten temat.... Quote
00000 Posted May 10, 2005 Author Posted May 10, 2005 [quote name='Manu']Że też dopiero teraz trafiłam na ten topik... :o :oops: :roll: Ale dobrze, że trafiłaś!!!!! :D Prosiłam adminów, o przyklejenie tematu gdzieś może na offie, ale jak widać - zero odzewu 0X [quote name='Manu'] My oczywiście (o ile coś nie wyskoczy niespodziewanego :roll: ) przyjezdżamy :D z tym, że w piątek wieczór (do nd) i pod namiot.... Plus oczywiście nasze piechy (spać będą w samochodzie) - takie zgłoszenie wystarczy ? 8) Bierze ktoś laptopa z nagrywarką ? 8) Zgłoszenie przyjęte 8) SZYKUJ WISIENKI!!!!!!!!!!!!!!! :angel: :angel: :angel: :angel: A laptopa na pewno ktoś zabierze - tak, jak zeszłym razem... :wink: :evilbat: :lol: Quote
Agga Posted May 10, 2005 Posted May 10, 2005 jesli wini bedzie jechał to ja go pomolestuje (moja ulubiona czynnosc) o ten laptop :lol: Manu ale tych wisienek wiecej :lol: :drinking: Quote
Regis Posted May 10, 2005 Posted May 10, 2005 A ja mam takie pytanie: czy ktoś z moim żenującym dorobkiem postów może być uznany za dogomaniaka (Diana może poświadczyć, że dogomaniakiem jestem :D ), bo na zlot takowy bardzo chętnie bym sie wybrał. Quote
Agga Posted May 10, 2005 Posted May 10, 2005 Regis napisał(a):A ja mam takie pytanie: czy ktoś z moim żenującym dorobkiem postów może być uznany za dogomaniaka (Diana może poświadczyć, że dogomaniakiem jestem :D ), bo na zlot takowy bardzo chętnie bym sie wybrał. No ktos tu koniecznie chce zarobic w ucho :lol: Sprubuj sie nie stawic na zlocie :lol: Quote
Regis Posted May 10, 2005 Posted May 10, 2005 No to w takim razie przyjade :D Nie wiem czy psami czy bez, ale bede na pewno. Quote
Manu Posted May 10, 2005 Posted May 10, 2005 [quote name='Pagaj'] SZYKUJ WISIENKI!!!!!!!!!!!!!!! :angel: :angel: :angel: :angel: No jak tylko winogronka u mamy obrodzą... 8) [quote name='Regis']No to w takim razie przyjade :D Nie wiem czy psami czy bez, ale bede na pewno. Super ! :D Quote
Manu Posted May 10, 2005 Posted May 10, 2005 [quote name='Pagaj'] Prosiłam adminów, o przyklejenie tematu gdzieś może na offie, ale jak widać - zero odzewu 0X Zrobione ! 8) 8) :drinking: :wink: Quote
Agga Posted May 10, 2005 Posted May 10, 2005 No jak tak pojdzie to bedziemy w iglo spac ..... :lol: Quote
Koma Posted May 10, 2005 Posted May 10, 2005 A ja takie pytanko mam :) Skoro to jest III zlot to musiały być też 2 wcześniej. Czy moglibyście tak pokrótce opisac co na tym zlocie będzie się działo itp. Aha i czy macie gdzieś na forum jakieś relacje z poprzednich zlotów, może jakieś fotki?? Jak tak to prosze o linki :) Pozdrawiam. Quote
sylrwia Posted May 10, 2005 Posted May 10, 2005 a czy trzeba spełniać jakieś warunki? czy każdy może tzn. czy ja bym też mogła przyjechać? Quote
Olcia Posted May 10, 2005 Posted May 10, 2005 sylrwia napisał(a):a czy trzeba spełniać jakieś warunki? czy każdy może tzn. czy ja bym też mogła przyjechać? kazdy :D jest jeden warunke musisz miec duzy zapas humoru i usmiechu :D Quote
00000 Posted May 10, 2005 Author Posted May 10, 2005 Manu napisał(a):Zrobione ! 8) 8) :drinking: :wink: Jesteś wielka :buzi: :drinking: :drinking: :drinking: Szkoda, że tylko na weekend będziecie... :cry: Quote
sylrwia Posted May 10, 2005 Posted May 10, 2005 Olcia napisał(a):sylrwia napisał(a):a czy trzeba spełniać jakieś warunki? czy każdy może tzn. czy ja bym też mogła przyjechać? kazdy :D jest jeden warunke musisz miec duzy zapas humoru i usmiechu :D dzis o to ciężko bo odszedł mój psiak :( Quote
00000 Posted May 10, 2005 Author Posted May 10, 2005 [quote name='Koma']A ja takie pytanko mam :) Skoro to jest III zlot to musiały być też 2 wcześniej. Czy moglibyście tak pokrótce opisac co na tym zlocie będzie się działo itp. Aha i czy macie gdzieś na forum jakieś relacje z poprzednich zlotów, może jakieś fotki?? Jak tak to prosze o linki :) Pozdrawiam. Poszperaj, poszukaj, jeśli bardzo chcesz jechać... :evilbat: No dobra, żeby nie było, że nie jestem uczynna: :wink: ZDJĘCIA Z II ZLOTU Do mniej więcej 8 strony są zdjęcia i ploytki, a później już tylko plotki 8) :wink: :lol: Quote
tunio Posted May 10, 2005 Posted May 10, 2005 A ja mam problem,bo wciaz nie wiem gdzie chce mieszkac.Ale mysle,ze chyba bezpieczniej w domku,bo nawet tam noce bywaly zimne jak diabli :roll: BTW.Zrobilam sobie emblemacik bez niczyjej pomocy i jestem z siebie dumna :lol: Zdjecia tez pozmniejszalam,ale nie wiem na jaki serwis moglabym wrzucic fot.skoro nie dziala mi skrzynka pocztowa. Quote
Olcia Posted May 10, 2005 Posted May 10, 2005 carragan napisał(a):A ja mam problem,bo wciaz nie wiem gdzie chce mieszkac.Ale mysle,ze chyba bezpieczniej w domku,bo nawet tam noce bywaly zimne jak diabli :roll: BTW.Zrobilam sobie emblemacik bez niczyjej pomocy i jestem z siebie dumna :lol: Zdjecia tez pozmniejszalam,ale nie wiem na jaki serwis moglabym wrzucic fot.skoro nie dziala mi skrzynka pocztowa. brawo i gratulacje :P u mnie bedzie chyba namiocik grany Quote
00000 Posted May 10, 2005 Author Posted May 10, 2005 Śliczny! Emblemacik oczywiście :lol: A kto obok maleństwa tam jest? Quote
EwaO Posted May 10, 2005 Posted May 10, 2005 Ludzie!!!!!!!!! GDZIE TO JEST????????????????????!!!!!!!!!!! Quote
Olcia Posted May 10, 2005 Posted May 10, 2005 EwaO napisał(a):Ludzie!!!!!!!!! GDZIE TO JEST????????????????????!!!!!!!!!!! w Morsku dokladne info masz na 1 stronie Quote
00000 Posted May 10, 2005 Author Posted May 10, 2005 EwaO napisał(a):Ludzie!!!!!!!!! GDZIE TO JEST????????????????????!!!!!!!!!!! Odsyłam do pierwszej strony wątku. Quote
Agga Posted May 10, 2005 Posted May 10, 2005 EwaO napisał(a):Ludzie!!!!!!!!! GDZIE TO JEST????????????????????!!!!!!!!!!! jak sie cofniesz na pierwsza strone wszystko stanie sie akie proste i jasne :lol: Quote
Recommended Posts