00000 Posted June 3, 2005 Author Posted June 3, 2005 [quote name='Agga'][quote name='XXL']moze bende nie powiem na pewno bo ja ostanio mam malo czasu wolnego ! pozdro psycho-paci:D XXL jesli bedziesz na zlocie to ja zamawiam pudełko FAWORKÓW!!! Może od razu lepiej dwa przywieź.... 8) :lol: No i obowiązkowo z agrafką!!!!!!!!!!!!!! Quote
00000 Posted June 3, 2005 Author Posted June 3, 2005 Tak było na Woronie w Szczecinie: :D [quote name='Pagaj'] XXL specjalnie dla nas przyniósł ze sobą przepyszne faworki !!!! :angel: :lol: Quote
Agga Posted June 3, 2005 Posted June 3, 2005 Pagj ale mi teraz smaka zrobiłaś na faworeczki :lol: Quote
00000 Posted June 3, 2005 Author Posted June 3, 2005 Yhy........... jak wklejałam to zdjęcie, też mi ślinka ciekła........ :lol: Quote
zaba14 Posted June 3, 2005 Posted June 3, 2005 XXL napisał(a):moze bende nie powiem na pewno bo ja ostanio mam malo czasu wolnego ! pozdro psycho-paci:D XXL wygospodaruj troszke czasu co? :lol: Quote
mrowka Posted June 3, 2005 Posted June 3, 2005 [quote name='Agga']Pagj ale mi teraz smaka zrobiłaś na faworeczki :lol: Ja tam wole ciato :roll: ale oczywiscie faworeczkami nie pogardze :lol: ps. jutro sie najem :evilbat: Quote
asiunia Posted June 4, 2005 Posted June 4, 2005 Hej!! Mrowa zamiast gadac o "ciato" :lol: namawiaj rodzicow na zlot :D :wink: 8) Quote
Agga Posted June 4, 2005 Posted June 4, 2005 [quote name='asiunia']Hej!! Mrowa zamiast gadac o "ciato" :lol: namawiaj rodzicow na zlot :D :wink: 8) Mądrze gadasz córcia... :lol: Mrówa pokarz sie na zlocie CIASTO będzie :lol: Quote
zaba14 Posted June 5, 2005 Posted June 5, 2005 [quote name='Bogarka']Faworki mniam :): i to przez duże M Quote
mrowka Posted June 5, 2005 Posted June 5, 2005 [quote name='Agga'][quote name='asiunia']Hej!! Mrowa zamiast gadac o "ciato" :lol: namawiaj rodzicow na zlot :D :wink: 8) Mądrze gadasz córcia... :lol: Mrówa pokarz sie na zlocie CIASTO będzie :lol: Zobaczymy, jeszcze nic nikt nie wie :wink: Mamcia ciasto bedzie?! to juz zaluj ze to powiedzialas! :evilbat: Ah a ja wczoraj i dzis si enajadlam :drinking: ledwo zyje.. Za 2 tyg. powtoreczka :angel: Quote
Agga Posted June 5, 2005 Posted June 5, 2005 Mam nadzieje, ze nic nie popsuje moich planów i bede na zlocie :roll: Quote
Agga Posted June 7, 2005 Posted June 7, 2005 Na dzien dzisiejszy jade ale nigdy nic nie wiadomo :wink: Quote
mrowka Posted June 7, 2005 Posted June 7, 2005 Agga napisał(a): nigdy nic nie wiadomo :wink: Z tym sie zgodze :roll: W kazdej chwili..... 0X 0X :drinking: Quote
olekg89 Posted June 8, 2005 Posted June 8, 2005 oj agga nawet mnie nie wkurzaj!!! :evil: mrówa -a ty jedziesz???? Quote
mrowka Posted June 8, 2005 Posted June 8, 2005 [quote name='Olcia P.']Mrówa.... czyżbyś juz mnie nie kochała? ? No wiesz co, jak mozesz?!Wlosow nie obcielam wiec jak sadzisz? :evilbat: :iloveyou: Ja Cie kocham a Ty spisz! :evil: Pisze i pisze, a Ty sie nie odzywasz :( :( olekg :hmmmm: jeszcze nie wiem, zobaczymy.. Quote
Agga Posted June 8, 2005 Posted June 8, 2005 olekg18 napisał(a):oj agga nawet mnie nie wkurzaj!!! :evil: mrówa -a ty jedziesz???? pseprasam juz nie bede :lol: Quote
PaYooK Posted June 20, 2005 Posted June 20, 2005 ELO!!! jak narazie to jade caly czas pozdro ;) Quote
Ka-ka Posted June 24, 2005 Posted June 24, 2005 :hmmmm: a ja tu się zastanawiałam, gdzie wyskoczyć na wakacje :D:D:D do Zawiercia mam...jakieś 100km z domu 8) a to okolice.... to jak stoją sprawy zlotowe???? te osoby, które widnieją na pierwszej stronie cały czas sa za wyjazdem? a jak z dojazdem?dałoby się jakos umówić na stacji gdzieś lub cóś :hmmmm: sama wolę się nie tułać..... i co do spania-nie ma ktoś miejsca w namiocie? w razie czego domek też może być-choć widzę, że coś mało chętnych na domek, więc stuknie w koszty. a ja z ogromną chęcią w namiociku się prześpię. no bo co mi po własnym-nawet jak sobie kupię-już nie pamiętam, jak się rozbija :D:D:D ech, szkoda, że Prestona-zołzy zabrać nie mogę. ale by się cieszył-tyle osób do smerania za uszkiem :D:D:D noooo, ale gorzej z psami :cry: więc jak tam sprawy stoją? ma ktoś miejsce w namiociku :oops: 8) Quote
Recommended Posts