Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Malawaszka ten ONek to ON :wink: Zreszta ten sam,ktory jest uwieczniony na fot. wraz z Malenstwem :roll:
Co do darcia sie....Coz,mysle ze jakos przezyjemy draca sie Lune...Zreszta zawsze mozemy utopic w basenie :wink:

Posted

malawaszka jade na 100% oczywscie jesli nie przydarza sie jakies sytuacje losowe a pomoc do ruskow napewno sie przyda bo dwie miski bo 2 wiaderka z jedzeniem trudno trzymac jednoczesnie:)

Posted

malawaszka napisał(a):
uuuraaaaa poznam ruski na żywooo :multi: tylko ta znajomość nie potrwa długo bo zostaną pożarte przez Lunichę :lol:

no no bez takich mi tu:) bo nie obetne ich na sznaucery i nie przywioze Ci futerka na skarpetki:)

Posted

Gucio napisał(a):
Normalnie mnie puścić nie chcą :evil: Normalnie znalazła sobie matka powód że nawet mi by sie to nie śniło :evil:

to moze mame zabierz a przekona sie jak jest super i za rok nie bedzie problemu:)

Posted

Olcia napisał(a):
Gucio napisał(a):
Normalnie mnie puścić nie chcą :evil: Normalnie znalazła sobie matka powód że nawet mi by sie to nie śniło :evil:

to moze mame zabierz a przekona sie jak jest super i za rok nie bedzie problemu:)

Jak zobaczą ile wy pijecie to mnie na pewno nie puszczą :lol: :lol:

Ale powód top oni mają :evil: prawda że wy AŻ TAK zboczeni nie jesteście? :lol: 8)

Oleq a jak uciekne to jak tam pojade? 8) Ja,psicaalbo nawet dwie ( :lol: ) i majdanek? :lol:

Posted

malawaszka napisał(a):
Pagajku kochana proszę mnię wpisać i napisać, ze zmiana zdania grozi 5000 zł kary!!! :lol:

Tylko 5000???? :evilbat:
A z piesem, czy bez piesa jedziesz??
I gdzie masz zamiar spać?

Posted

Pagaj napisał(a):
malawaszka napisał(a):
Pagajku kochana proszę mnię wpisać i napisać, ze zmiana zdania grozi 5000 zł kary!!! :lol:

Tylko 5000???? :evilbat:
A z piesem, czy bez piesa jedziesz??
I gdzie masz zamiar spać?

namiociq, a o piesu to nie wiem jeszcze :roll: