mrowka Posted May 29, 2005 Posted May 29, 2005 [quote name='asiunia']Hej!! AAAAAAA dzieki Agguni Payowi oraz wsparciu duchowemu Mrowci moja mamuska zgodzila sie zebym jechala na zlot Takze jade ja ,jeden pies(a wlasciwie suczka),chcemy namiocik :D To chyba najbardziej pomoglo 8) :lol: Quote
Diana14 Posted May 29, 2005 Posted May 29, 2005 [quote name='mrowka'][quote name='asiunia']Hej!! AAAAAAA dzieki Agguni Payowi oraz wsparciu duchowemu Mrowci moja mamuska zgodzila sie zebym jechala na zlot Takze jade ja ,jeden pies(a wlasciwie suczka),chcemy namiocik :D To chyba najbardziej pomoglo 8) :lol: mrówcia a Ty nie potrzebujesz wsparcia żeby zjawić się na zlocie 8) :wink: :roll: ??? Quote
00000 Posted May 29, 2005 Author Posted May 29, 2005 asiunia napisał(a):Takze jade ja ,jeden pies(a wlasciwie suczka),chcemy namiocik :D SUPER!!! :D Poproszę pierwszego dnia o piękne loki, jakie widziałam w Katowicach 8) :lol: :lol: :lol: Quote
asher Posted May 29, 2005 Posted May 29, 2005 No niestety, mnie na 99 procent nie będzie :( Rodzice jadą w sierpniu do sanatorium, będą tam do września... A z dwoma psami to niestety nie dam rady. Nie chodzi o sam pobyt, a o transport... Bugajski to histeryk z chorobą lokomocyjną, chyba piechotą musiałabym na zlot wędrować, bo przwiezienie go komunikacją miejską z Wawy na Śląsk graniczyłoby z cudem, zwłaszcza, że byłaby jeszcze Sabina i toboły... A ja się nie czuje na siłach, by zostać cudotwórcą :wink: Miłej zabawy! Quote
asiunia Posted May 29, 2005 Posted May 29, 2005 Pagaj napisał(a):asiunia napisał(a):Takze jade ja ,jeden pies(a wlasciwie suczka),chcemy namiocik :D SUPER!!! :D Poproszę pierwszego dnia o piękne loki, jakie widziałam w Katowicach 8) :lol: :lol: :lol: Hej!! Kofana dla Ciebie wszystko :lol: :wink: Quote
mrowka Posted May 29, 2005 Posted May 29, 2005 [quote name='Diana14'][quote name='mrowka'][quote name='asiunia']Hej!! AAAAAAA dzieki Agguni Payowi oraz wsparciu duchowemu Mrowci moja mamuska zgodzila sie zebym jechala na zlot Takze jade ja ,jeden pies(a wlasciwie suczka),chcemy namiocik :D To chyba najbardziej pomoglo 8) :lol: mrówcia a Ty nie potrzebujesz wsparcia żeby zjawić się na zlocie 8) :wink: :roll: ??? A co chcesz przyjechac? 8) Zobaczymy w czerwcu albo w lipcu :roll: Quote
asiunia Posted May 29, 2005 Posted May 29, 2005 mrowka napisał(a): A co chcesz przyjechac? 8) Zobaczymy w czerwcu albo w lipcu :roll: Hej!! Mrowcia do negocjacji polecam PaYa-jak to moja mama okreslila" sympatyczny i konkretny" :lol: 8) :wink: Quote
Diana14 Posted May 29, 2005 Posted May 29, 2005 [quote name='mrowka'][quote name='Diana14'][quote name='mrowka'][quote name='asiunia']Hej!! AAAAAAA dzieki Agguni Payowi oraz wsparciu duchowemu Mrowci moja mamuska zgodzila sie zebym jechala na zlot Takze jade ja ,jeden pies(a wlasciwie suczka),chcemy namiocik :D To chyba najbardziej pomoglo 8) :lol: mrówcia a Ty nie potrzebujesz wsparcia żeby zjawić się na zlocie 8) :wink: :roll: ??? A co chcesz przyjechac? 8) Zobaczymy w czerwcu albo w lipcu :roll: Wiesz mrówcia chcieć to ja se mogę dużo... :roll: Quote
olekg89 Posted May 29, 2005 Posted May 29, 2005 asiunia-uważaj zeby PAY zabardzo sie nie spodobał mamie bo jeszcze na starośc tatuśia zmienisz;))))) Quote
Agga Posted May 29, 2005 Posted May 29, 2005 [quote name='mrowka'][quote name='asiunia']Hej!! AAAAAAA dzieki Agguni Payowi oraz wsparciu duchowemu Mrowci moja mamuska zgodzila sie zebym jechala na zlot Takze jade ja ,jeden pies(a wlasciwie suczka),chcemy namiocik :D To chyba najbardziej pomoglo 8) :lol: Tak byłam z payem u Asik..i myslałam ze bedzie gorzej przekonac mame Asi...ale było całkiem miło....Asia ma bardzo miła mamcie... :lol: I zebyscie widzieli jak Asia sie ucieszyła jak mama powiedziała Asia to jedziesz!!!! :lol: :D :D :D Mrowcia z nami była duchowo... :D Quote
zaba14 Posted May 29, 2005 Posted May 29, 2005 No ładnie to poznam Asie, Paya, Agge i tylu dogomaniaków.. aaaa ;) tylko jeszcze musze tate przekonać, bo nic jeszcze nie wie :lol: Quote
asiunia Posted May 29, 2005 Posted May 29, 2005 zaba14 napisał(a):No ładnie to poznam Asie, Paya, Agge i tylu dogomaniaków.. aaaa ;) tylko jeszcze musze tate przekonać, bo nic jeszcze nie wie :lol: Hej!! W razie problemow Zabciu polecam PaYa jako negocjatora :lol: :wink: Jeszcze raz wam chcialam strasznie podziekowac bez waszej pomocy na bank bym nie pojechala,a tak mama sie juz nie moze wycofac :lol: :buzi: Quote
zaba14 Posted May 29, 2005 Posted May 29, 2005 Asiunia moja mama to pestka ;) gorzej z ojcem, mu trudno przegadać.. ale narazie postaram się sama mu to jakoś ee.. powiedziec :lol: tylko że jakby mnie np. przywiózł do Katowic na peron to na bank zrobi wywiad srodowiskowy :lol: Quote
Agga Posted May 30, 2005 Posted May 30, 2005 asiunia napisał(a):zaba14 napisał(a):No ładnie to poznam Asie, Paya, Agge i tylu dogomaniaków.. aaaa ;) tylko jeszcze musze tate przekonać, bo nic jeszcze nie wie :lol: Hej!! W razie problemow Zabciu polecam PaYa jako negocjatora :lol: :wink: Jeszcze raz wam chcialam strasznie podziekowac bez waszej pomocy na bank bym nie pojechala,a tak mama sie juz nie moze wycofac :lol: :buzi: Asik cała przyjemnosc po naszej stronie, polecamy sie na przyszłość Quote
00000 Posted May 30, 2005 Author Posted May 30, 2005 Agga napisał(a):Asik cała przyjemnosc po naszej stronie, polecamy sie na przyszłość A zadzwonicie jeszcze do mojego TZ??? :wink: :lol: :lol: :lol: :drinking: :drinking: :drinking: Quote
Agga Posted May 30, 2005 Posted May 30, 2005 olekg18 napisał(a):asiunia-uważaj zeby PAY zabardzo sie nie spodobał mamie bo jeszcze na starośc tatuśia zmienisz;))))) O NIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Pagaj a co masz problemy z TZ??? Quote
00000 Posted May 30, 2005 Author Posted May 30, 2005 Agga napisał(a): Pagaj a co masz problemy z TZ??? TAK!!!!!! Też chciałby jechać....... :evil: :wink: :lol: :lol: :lol: :drinking: Quote
Agga Posted May 30, 2005 Posted May 30, 2005 Pagaj napisał(a):Agga napisał(a): Pagaj a co masz problemy z TZ??? TAK!!!!!! Też chciałby jechać....... :evil: :wink: :lol: :lol: :lol: :drinking: heheh niech jedzie.... Quote
olekg89 Posted May 31, 2005 Posted May 31, 2005 moja tez zrobi wywiad srodowiskowy na dworcu i siary mi narobi Quote
XXL Posted June 2, 2005 Posted June 2, 2005 moze bende nie powiem na pewno bo ja ostanio mam malo czasu wolnego ! pozdro psycho-paci:D Quote
Agga Posted June 2, 2005 Posted June 2, 2005 [quote name='XXL']moze bende nie powiem na pewno bo ja ostanio mam malo czasu wolnego ! pozdro psycho-paci:D XXL jesli bedziesz na zlocie to ja zamawiam pudełko FAWORKÓW!!! Quote
mrowka Posted June 2, 2005 Posted June 2, 2005 ELMO!! nic wiecej nie napisze, zebys sie przypadkiem nie ucieszyl 8) :evilbat: :wink: Quote
Recommended Posts