Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Regis napisał(a):
A może jej chodziło, gdzie samo Morsko sie znajduje. Bo tego chyba nie ma na pierwszej stronie :wink:

jest mapa na stronie osrodka

Posted

[quote name='carragan']A ja mam problem,bo wciaz nie wiem gdzie chce mieszkac.Ale mysle,ze chyba bezpieczniej w domku,bo nawet tam noce bywaly zimne jak diabli :roll:
.

ja tam nie narzekałam .....mnie tam było ciepło... :lol:

Posted

Agga napisał(a):

Potwierdzam, było tak ciepło, że ostatnią noc spędziłam pod gwiazdami :D 8) :lol:

Posted

Ha,fajnie ze moj trud z emblematem zostal doceniony :wink: Emblemacik przedstawia Malenstwo i Boogi,z ktora wygladaja razem rewelacyjnie 8)

Agga napisał(a):

No wiesz,gdybym ja miala przy boku zywy grzejnik to pewnie tez bym nie narzekala :wink:

Posted

O jeju jeju, może ja tez bym przyjechała? :P

Jeśli się zjawię, to śpię raczej na pewno w namiocie (kurnaolek, ma ktoś namiot pozyczyć?). I nie wiem, czy zabiorę Sabinę, bo ona chamka jest... :roll:

Posted

carragan napisał(a):
Ha,fajnie ze moj trud z emblematem zostal doceniony :wink: Emblemacik przedstawia Malenstwo i Boogi,z ktora wygladaja razem rewelacyjnie 8)

Agga napisał(a):

No wiesz,gdybym ja miala przy boku zywy grzejnik to pewnie tez bym nie narzekala :wink:

nom miałam zywy grzejniczek taki kofany :lol:

Carry ale jaky tak popatrzec ty tez miałas ale twoj był strasznie owłosiony :lol:

Posted

olekg18 napisał(a):
heheh rozłożyłem namiot sobie w pokoju
i niejest dziurawy!!!!!!! :D a wszyscy gadali ze jest porwany :roll:

oleg zebys ty wiedział jaki fajny namiot antu miała hahahah....porwany ale dało sie spac...

Posted

Agga napisał(a):

oleg zebys ty wiedział jaki fajny namiot antu miała hahahah....porwany ale dało sie spac...

Agga hah nie moja wina :P najwazniejsze ze mi nie padalo nad glowa :D

Posted

AnTu napisał(a):
Agga napisał(a):

Agga hah nie moja wina :P najwazniejsze ze mi nie padalo nad glowa :D

To wogóle był czaderski namiot - zdołała się w nim upchać połowa zlotowiczów.... :wink: :lol: :lol: :lol:

Posted

Ciocia AnTu miała wypasiony namiot :P
Mnie tam się dobrze spało. Sprawdziłam, przetestowałam i jest ok ;)

asher Sabinka jest taka kochana i spokojna. Czemu ma biedna nie pojechać :roll: ?

Posted

ale niektorzy z Was sie wymadrzaja.. ;-( zadziwiajace..

Jak mozna znalezc Morsko, jak sie nie wie nawet , w jakiej czesci Polski moze sie znajdowac? Poza tym jest kilka miejscowosci z ta sama nazwa..

I chyba prosciej jest spytac osob, ktore "siedza w temacie", niz czegos gdzies szukac.. ?

A napewno milej byloby uslyszec zyczliwa i pelna informacji odpowiedz, np. jak tam dojechac bedac juz na miejscu..

Mowi sie, ze nie ma glupich pytan, tylko moga byc glupie reakcje na te juz zadane.....

Regis - dziekuje za zrozumienie.

Posted

EwaO napisał(a):
ale niektorzy z Was sie wymadrzaja.. ;-( zadziwiajace..

No własnie - strasznie się tu niektórzy wymądrzają.... :evil:

Posted

Pagaj napisał(a):
To wogóle był czaderski namiot - zdołała się w nim upchać połowa zlotowiczów.... :wink: :lol: :lol: :lol:

a jak cieplo bylo :D

Posted

Diana14 napisał(a):
Ciocia AnTu miała wypasiony namiot :P
Mnie tam się dobrze spało. Sprawdziłam, przetestowałam i jest ok ;)

hah w tym roku jesli sie uda i pojade namiot bedzie ten sam :)

Posted

Diana14 napisał(a):
Ewa Morsko jest niedaleko Zawiercia, na połdniu Polski gdzieś tam chyba niedaleko Opola :P

Dianka, nie przestawiaj Opola na mapie.... hahahahah :lol:
Do Opola stamtąd jest jakieś 150 km.... :lol:

Posted

[quote name='Diana14']asher Sabinka jest taka kochana i spokojna. Czemu ma biedna nie pojechać :roll: ?

taaa, a jak myślisz, czemu miała kaganiec na pysku? Podejrzewam, że sunia Olka poszłaby na pierwszy ogień - młoda, strachliwa i wilkowata - ulubiony cel mojej miłej i spokojnej Sabiny :evilbat:
Ale może wpadniemy na weekend :wink:

EwaO w piewrszym poscie jest linka do ośrodka wypoczynkowego. Na stronie tego ośrodka jest mapa dojazdu.

Posted

Ahoj, nio właśnie weszlm w topik, pierszy post, adres ośrodka...
CZEMU TO TAK DALEKO? :evil:
Zawsze mam wrażenie, że mieszkam na końcu świata :roll:

Jeszcze duużo czasu... więc pomyślę :hmmmm: