Regis Posted May 10, 2005 Posted May 10, 2005 A może jej chodziło, gdzie samo Morsko sie znajduje. Bo tego chyba nie ma na pierwszej stronie :wink: Quote
Olcia Posted May 10, 2005 Posted May 10, 2005 Regis napisał(a):A może jej chodziło, gdzie samo Morsko sie znajduje. Bo tego chyba nie ma na pierwszej stronie :wink: jest mapa na stronie osrodka Quote
misiekesa Posted May 10, 2005 Posted May 10, 2005 Agga napisał(a):No jak tak pojdzie to bedziemy w iglo spac ..... :lol: hehehe to fajnie ja juz nie raz w iglo spalem wiec wiem ze zawsze fajnie jest :D Quote
Agga Posted May 11, 2005 Posted May 11, 2005 [quote name='carragan']A ja mam problem,bo wciaz nie wiem gdzie chce mieszkac.Ale mysle,ze chyba bezpieczniej w domku,bo nawet tam noce bywaly zimne jak diabli :roll: . ja tam nie narzekałam .....mnie tam było ciepło... :lol: Quote
00000 Posted May 11, 2005 Author Posted May 11, 2005 Agga napisał(a): ja tam nie narzekałam .....mnie tam było ciepło... :lol: Potwierdzam, było tak ciepło, że ostatnią noc spędziłam pod gwiazdami :D 8) :lol: Quote
misiekesa Posted May 11, 2005 Posted May 11, 2005 EwaO napisał(a):Ludzie!!!!!!!!! GDZIE TO JEST????????????????????!!!!!!!!!!! wez mape i poszukaj :D od krakowa nie maz zbytnio dalek :D Quote
tunio Posted May 11, 2005 Posted May 11, 2005 Ha,fajnie ze moj trud z emblematem zostal doceniony :wink: Emblemacik przedstawia Malenstwo i Boogi,z ktora wygladaja razem rewelacyjnie 8) Agga napisał(a): ja tam nie narzekałam .....mnie tam było ciepło... :lol: No wiesz,gdybym ja miala przy boku zywy grzejnik to pewnie tez bym nie narzekala :wink: Quote
tunio Posted May 11, 2005 Posted May 11, 2005 Bogarka napisał(a):Boogi to siostra Malenstwa? Nie.Boogi to bodajze 3.5letnia suka z Roan Inisha. Quote
asher Posted May 11, 2005 Posted May 11, 2005 O jeju jeju, może ja tez bym przyjechała? :P Jeśli się zjawię, to śpię raczej na pewno w namiocie (kurnaolek, ma ktoś namiot pozyczyć?). I nie wiem, czy zabiorę Sabinę, bo ona chamka jest... :roll: Quote
Agga Posted May 11, 2005 Posted May 11, 2005 carragan napisał(a):Ha,fajnie ze moj trud z emblematem zostal doceniony :wink: Emblemacik przedstawia Malenstwo i Boogi,z ktora wygladaja razem rewelacyjnie 8) Agga napisał(a): ja tam nie narzekałam .....mnie tam było ciepło... :lol: No wiesz,gdybym ja miala przy boku zywy grzejnik to pewnie tez bym nie narzekala :wink: nom miałam zywy grzejniczek taki kofany :lol: Carry ale jaky tak popatrzec ty tez miałas ale twoj był strasznie owłosiony :lol: Quote
olekg89 Posted May 11, 2005 Posted May 11, 2005 heheh rozłożyłem namiot sobie w pokoju i niejest dziurawy!!!!!!! :D a wszyscy gadali ze jest porwany :roll: Quote
Agga Posted May 11, 2005 Posted May 11, 2005 olekg18 napisał(a):heheh rozłożyłem namiot sobie w pokoju i niejest dziurawy!!!!!!! :D a wszyscy gadali ze jest porwany :roll: oleg zebys ty wiedział jaki fajny namiot antu miała hahahah....porwany ale dało sie spac... Quote
AnTu Posted May 12, 2005 Posted May 12, 2005 Agga napisał(a): oleg zebys ty wiedział jaki fajny namiot antu miała hahahah....porwany ale dało sie spac... Agga hah nie moja wina :P najwazniejsze ze mi nie padalo nad glowa :D Quote
00000 Posted May 12, 2005 Author Posted May 12, 2005 AnTu napisał(a):Agga napisał(a): oleg zebys ty wiedział jaki fajny namiot antu miała hahahah....porwany ale dało sie spac... Agga hah nie moja wina :P najwazniejsze ze mi nie padalo nad glowa :D To wogóle był czaderski namiot - zdołała się w nim upchać połowa zlotowiczów.... :wink: :lol: :lol: :lol: Quote
Diana14 Posted May 12, 2005 Posted May 12, 2005 Ciocia AnTu miała wypasiony namiot :P Mnie tam się dobrze spało. Sprawdziłam, przetestowałam i jest ok ;) asher Sabinka jest taka kochana i spokojna. Czemu ma biedna nie pojechać :roll: ? Quote
EwaO Posted May 12, 2005 Posted May 12, 2005 ale niektorzy z Was sie wymadrzaja.. ;-( zadziwiajace.. Jak mozna znalezc Morsko, jak sie nie wie nawet , w jakiej czesci Polski moze sie znajdowac? Poza tym jest kilka miejscowosci z ta sama nazwa.. I chyba prosciej jest spytac osob, ktore "siedza w temacie", niz czegos gdzies szukac.. ? A napewno milej byloby uslyszec zyczliwa i pelna informacji odpowiedz, np. jak tam dojechac bedac juz na miejscu.. Mowi sie, ze nie ma glupich pytan, tylko moga byc glupie reakcje na te juz zadane..... Regis - dziekuje za zrozumienie. Quote
00000 Posted May 12, 2005 Author Posted May 12, 2005 EwaO napisał(a):ale niektorzy z Was sie wymadrzaja.. ;-( zadziwiajace.. No własnie - strasznie się tu niektórzy wymądrzają.... :evil: Quote
AnTu Posted May 12, 2005 Posted May 12, 2005 Pagaj napisał(a):To wogóle był czaderski namiot - zdołała się w nim upchać połowa zlotowiczów.... :wink: :lol: :lol: :lol: a jak cieplo bylo :D Quote
AnTu Posted May 12, 2005 Posted May 12, 2005 Diana14 napisał(a):Ciocia AnTu miała wypasiony namiot :P Mnie tam się dobrze spało. Sprawdziłam, przetestowałam i jest ok ;) hah w tym roku jesli sie uda i pojade namiot bedzie ten sam :) Quote
Diana14 Posted May 12, 2005 Posted May 12, 2005 Ewa Morsko jest niedaleko Zawiercia, na połdniu Polski gdzieś tam chyba niedaleko Opola :P Quote
00000 Posted May 12, 2005 Author Posted May 12, 2005 Diana14 napisał(a):Ewa Morsko jest niedaleko Zawiercia, na połdniu Polski gdzieś tam chyba niedaleko Opola :P Dianka, nie przestawiaj Opola na mapie.... hahahahah :lol: Do Opola stamtąd jest jakieś 150 km.... :lol: Quote
asher Posted May 12, 2005 Posted May 12, 2005 [quote name='Diana14']asher Sabinka jest taka kochana i spokojna. Czemu ma biedna nie pojechać :roll: ? taaa, a jak myślisz, czemu miała kaganiec na pysku? Podejrzewam, że sunia Olka poszłaby na pierwszy ogień - młoda, strachliwa i wilkowata - ulubiony cel mojej miłej i spokojnej Sabiny :evilbat: Ale może wpadniemy na weekend :wink: EwaO w piewrszym poscie jest linka do ośrodka wypoczynkowego. Na stronie tego ośrodka jest mapa dojazdu. Quote
szaraduszka Posted May 12, 2005 Posted May 12, 2005 Ahoj, nio właśnie weszlm w topik, pierszy post, adres ośrodka... CZEMU TO TAK DALEKO? :evil: Zawsze mam wrażenie, że mieszkam na końcu świata :roll: Jeszcze duużo czasu... więc pomyślę :hmmmm: Quote
Recommended Posts