Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Rav']hej :)
ja nie wiem czy bede, ale jka cos to na pewno biore namiot , bo domek w zeszlym roku brale na jedna noc i sie okazlo ze byly tylko 3 osoby, a w sumie bylo tak cieplo ze spalme na dworze pod spiworem :)

a przypomnij w czyich objeciach :P oj szkoda ze mi nikt nie powiedział były by foty :lol:

Posted

Hey!

Ja + Wilson zawitamy na pewno, choćby na week-end jakby sie nie udało na dłużej, ale zrobię wszystko, żeby udało się na dłużej ;)
Śpimy oczywiście w namiocie, ew. w samochodzie :)

Posted

wilsonek :evilbat: przygniótł kaje teraz ją pomszczę :lol: :lol: :lol:
bynajmniej jedna znajoma twarz i pysk :lol:
masz być na dłużej

p.s. weż kaszankęę :lol: :lol:

Posted

agatha napisał(a):
Hehe, kaszanka musi być obowiązkowo ;)

A mnie się wydawało, że to Kaja pomiatała Wilsonem dosyć brutalnie ;p Tyle, że on to lubi ;)

mam nadzieje ze nie bedzie mial nic przeciwko temu jak moje misie beda tarmosily w przypywie milosci:)

Posted

Agga napisał(a):

a przypomnij w czyich objeciach :P oj szkoda ze mi nikt nie powiedział były by foty :lol:

Ale ich nie ma :lol:
I faktycznie, pogodę mieliśmy niesamowitą - bardzo ciepło i wogóle nie padało ani razu :D

Posted

misiekesa napisał(a):
no ba PIWKO musi byc i piekna pogoda tez bedzie :D

Kaszaka tylko pamietaj nie zaduzo napojow bo pozniej to nie umiesz :evilbat:

Piwko jak najbardziej :)
W końcu trzeba się czyms wspomagać, żeby móc z Payem klaskac i śpiewać :P A że się później "nie umie" to już skutek uboczny ;)

Posted

olekg18 napisał(a):
żabcia niepełnoletnim nie wolno pic alkoholu :evilbat: ojoj :evilbat:

HaHaha... ;)

w lipcu bede miała urodzinki czyli bede miała pełne 17 latek.. a piwko moge sie napić :P tyle że jak bede z osobą towarzysząca to jej bede musiała pilnowac :lol:

Posted

agatha napisał(a):
Nie umie sie juz chodzic do harcerzy w nocy celem kradziezy flagi ;)

Hehe no tak ;) Niestety flagi pilnował groźny straznik - kosz :lol:

Oleq a cio Ty tak żabki pilnujesz ;) ??? My ją przypilnujemy :lol:

Posted

oj sie nie umie po piwku :) na bym na pilnujacego wytypowal Paya a jak on byl by zbytnioniedysponowany z powodu romansu z sosenkami to zglaszam sie ja :D

a flagi pilnowal naprawde facec w czerwonym polarku :D i byl naprawde grozny :D naszczescie w tym roku juz zaopatrzylem sie w czerwony polarek wiec bede w stanie go pokonac :D :evilbat:

Posted

:o o qrczaki :modla: żeby mi się udało przyjechać w tym roku :multi:

Olcia - na 100% jedziesz??? to ja jadę jako opiekunka do rusków cooo??? :grins: oczywiście bez Lunetty bo byłoby cokolwiek niewypoczynkowo :-? śpię w namiociq i jak pojadę to mogę kogoś zabrać do ałta z Zagłębia - co Ty na to Asik?? może to mamcię przekona? :hmmmm: tylko niby czemu miałoby przekonać? może musiałabym na przesłuchanie przyjechać najpierw?? i zdać egzamin z jazdy samochodem? :wink: qrde ale fajnie :angel: jak w tym roku nie przyjadę to możecie już nigdy w życiu mi w nic nie uwierzyć :-? i ja sama sobie też już nie będę wierzyć :roll:

ale bym chciała Lune zabrać ale ona by się żarła z sukami :evil: goopia maupa :-?

Posted

Malawaszka,to bylaby na smyczy tak jak Manu i puszczana na zmiane z innymi sukami tylko w towarzystwie samcow :niewiem: Manu tez sie zarl z Malenstwem wiec byl spuszczany,tylko kiedy Malenstwo bylo na smyczy i vice versa.

Co do zlotu..Prosze o dopisanie jednej osoby dodatkowo,w czym bedzie mieszkac tego jeszcze nie wiemy.

I tu pytanie.Czy zaakceptujecie niewychowanego,wowczas 13m-cznego ONka podworzowego,ktorego chcielibysmy zabrac,w ramach odrobinki umilenia zycia ? :roll: