olekg89 Posted April 26, 2005 Posted April 26, 2005 i rozłozyłas?????!!!!!!!!!!!!!!! rozpal ognisko rub umcia rumcia to cie puscii :lol: Quote
Agga Posted April 26, 2005 Posted April 26, 2005 [quote name='Rav']hej :) ja nie wiem czy bede, ale jka cos to na pewno biore namiot , bo domek w zeszlym roku brale na jedna noc i sie okazlo ze byly tylko 3 osoby, a w sumie bylo tak cieplo ze spalme na dworze pod spiworem :) a przypomnij w czyich objeciach :P oj szkoda ze mi nikt nie powiedział były by foty :lol: Quote
agatha Posted April 26, 2005 Posted April 26, 2005 Hey! Ja + Wilson zawitamy na pewno, choćby na week-end jakby sie nie udało na dłużej, ale zrobię wszystko, żeby udało się na dłużej ;) Śpimy oczywiście w namiocie, ew. w samochodzie :) Quote
olekg89 Posted April 26, 2005 Posted April 26, 2005 wilsonek :evilbat: przygniótł kaje teraz ją pomszczę :lol: :lol: :lol: bynajmniej jedna znajoma twarz i pysk :lol: masz być na dłużej p.s. weż kaszankęę :lol: :lol: Quote
agatha Posted April 26, 2005 Posted April 26, 2005 Hehe, kaszanka musi być obowiązkowo ;) A mnie się wydawało, że to Kaja pomiatała Wilsonem dosyć brutalnie ;p Tyle, że on to lubi ;) Quote
misiekesa Posted April 26, 2005 Posted April 26, 2005 wilson to chyba jakis sado macho :P :lol: :evilbat: Quote
Olcia Posted April 26, 2005 Posted April 26, 2005 agatha napisał(a):Hehe, kaszanka musi być obowiązkowo ;) A mnie się wydawało, że to Kaja pomiatała Wilsonem dosyć brutalnie ;p Tyle, że on to lubi ;) mam nadzieje ze nie bedzie mial nic przeciwko temu jak moje misie beda tarmosily w przypywie milosci:) Quote
00000 Posted April 27, 2005 Author Posted April 27, 2005 Agga napisał(a): a przypomnij w czyich objeciach :P oj szkoda ze mi nikt nie powiedział były by foty :lol: Ale ich nie ma :lol: I faktycznie, pogodę mieliśmy niesamowitą - bardzo ciepło i wogóle nie padało ani razu :D Quote
00000 Posted April 27, 2005 Author Posted April 27, 2005 Kaszanka jest obowiązkowa!!!!! :lol: :drinking: :drinking: :drinking: Zwłaszcza z piwkiem.... 8) :evilbat: Quote
misiekesa Posted April 27, 2005 Posted April 27, 2005 no ba PIWKO musi byc i piekna pogoda tez bedzie :D Kaszaka tylko pamietaj nie zaduzo napojow bo pozniej to nie umiesz :evilbat: Quote
olekg89 Posted April 27, 2005 Posted April 27, 2005 kajunia taka krucha kobietka by pomiatała no coś ty :lol: mniam piwkoo :lol: mniam :drinking: Quote
agatha Posted April 27, 2005 Posted April 27, 2005 misiekesa napisał(a):no ba PIWKO musi byc i piekna pogoda tez bedzie :D Kaszaka tylko pamietaj nie zaduzo napojow bo pozniej to nie umiesz :evilbat: Piwko jak najbardziej :) W końcu trzeba się czyms wspomagać, żeby móc z Payem klaskac i śpiewać :P A że się później "nie umie" to już skutek uboczny ;) Quote
olekg89 Posted April 27, 2005 Posted April 27, 2005 czego się nie umie :roll: bo nie wiem :roll: Quote
Diana14 Posted April 27, 2005 Posted April 27, 2005 Nie umie klaskać i śpiewac ;).... znaczy sa z tym problemy po wypiciu kilku piff... 8) :lol: :wink: Quote
agatha Posted April 27, 2005 Posted April 27, 2005 Nie umie sie juz chodzic do harcerzy w nocy celem kradziezy flagi ;) Quote
zaba14 Posted April 27, 2005 Posted April 27, 2005 hihi żabcia uwielbia piffko, ale zrobi tma poządek :evilbat: Quote
olekg89 Posted April 27, 2005 Posted April 27, 2005 żabcia niepełnoletnim nie wolno pic alkoholu :evilbat: ojoj :evilbat: Quote
zaba14 Posted April 27, 2005 Posted April 27, 2005 olekg18 napisał(a):żabcia niepełnoletnim nie wolno pic alkoholu :evilbat: ojoj :evilbat: HaHaha... ;) w lipcu bede miała urodzinki czyli bede miała pełne 17 latek.. a piwko moge sie napić :P tyle że jak bede z osobą towarzysząca to jej bede musiała pilnowac :lol: Quote
Diana14 Posted April 27, 2005 Posted April 27, 2005 agatha napisał(a):Nie umie sie juz chodzic do harcerzy w nocy celem kradziezy flagi ;) Hehe no tak ;) Niestety flagi pilnował groźny straznik - kosz :lol: Oleq a cio Ty tak żabki pilnujesz ;) ??? My ją przypilnujemy :lol: Quote
zaba14 Posted April 27, 2005 Posted April 27, 2005 Dianka mam nadzieję :lol: nie no żartuje ja sama sie pilnuje :evilbat: Quote
agacia Posted April 27, 2005 Posted April 27, 2005 A to nie byl "jakis facet w czerwonym polarze"? :lol: Quote
misiekesa Posted April 27, 2005 Posted April 27, 2005 oj sie nie umie po piwku :) na bym na pilnujacego wytypowal Paya a jak on byl by zbytnioniedysponowany z powodu romansu z sosenkami to zglaszam sie ja :D a flagi pilnowal naprawde facec w czerwonym polarku :D i byl naprawde grozny :D naszczescie w tym roku juz zaopatrzylem sie w czerwony polarek wiec bede w stanie go pokonac :D :evilbat: Quote
malawaszka Posted April 27, 2005 Posted April 27, 2005 :o o qrczaki :modla: żeby mi się udało przyjechać w tym roku :multi: Olcia - na 100% jedziesz??? to ja jadę jako opiekunka do rusków cooo??? :grins: oczywiście bez Lunetty bo byłoby cokolwiek niewypoczynkowo :-? śpię w namiociq i jak pojadę to mogę kogoś zabrać do ałta z Zagłębia - co Ty na to Asik?? może to mamcię przekona? :hmmmm: tylko niby czemu miałoby przekonać? może musiałabym na przesłuchanie przyjechać najpierw?? i zdać egzamin z jazdy samochodem? :wink: qrde ale fajnie :angel: jak w tym roku nie przyjadę to możecie już nigdy w życiu mi w nic nie uwierzyć :-? i ja sama sobie też już nie będę wierzyć :roll: ale bym chciała Lune zabrać ale ona by się żarła z sukami :evil: goopia maupa :-? Quote
tunio Posted April 28, 2005 Posted April 28, 2005 Malawaszka,to bylaby na smyczy tak jak Manu i puszczana na zmiane z innymi sukami tylko w towarzystwie samcow :niewiem: Manu tez sie zarl z Malenstwem wiec byl spuszczany,tylko kiedy Malenstwo bylo na smyczy i vice versa. Co do zlotu..Prosze o dopisanie jednej osoby dodatkowo,w czym bedzie mieszkac tego jeszcze nie wiemy. I tu pytanie.Czy zaakceptujecie niewychowanego,wowczas 13m-cznego ONka podworzowego,ktorego chcielibysmy zabrac,w ramach odrobinki umilenia zycia ? :roll: Quote
malawaszka Posted April 28, 2005 Posted April 28, 2005 haha ale Luna by się darła non stop - zobaczymy jeszcze - może do tego czasu udałoby mi się ją trochę oddziczyć :lol: a ONek to ONek czy ONka? :lol: Quote
Recommended Posts