Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

asher-kaja dziekuje ze o niej pomyślałaś :D ,ale ona znów anioł nie jest :roll:
ale asher one mogły by być spuszczane na zmiane :D wiec weż sabinkę :D

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Kochani, jadę jutro nad moje ukochane Mazury - pomieszkać tydzień na jachcie i żeglować, żeglować, żeglować :D
:drinking: :drinking: :drinking:
Proszę się więc nie niepokoić - wracam 22 w niedzielę :D

Posted

[quote name='EwaO']ale niektorzy z Was sie wymadrzaja.. ;-( zadziwiajace..

Jak mozna znalezc Morsko, jak sie nie wie nawet , w jakiej czesci Polski moze sie znajdowac? Poza tym jest kilka miejscowosci z ta sama nazwa..

I chyba prosciej jest spytac osob, ktore "siedza w temacie", niz czegos gdzies szukac.. ?

A napewno milej byloby uslyszec zyczliwa i pelna informacji odpowiedz, np. jak tam dojechac bedac juz na miejscu..

Mowi sie, ze nie ma glupich pytan, tylko moga byc glupie reakcje na te juz zadane.....

Regis - dziekuje za zrozumienie.

No tak wymadrzaja nie ma co :-?

Wystarczyło zajrzec na pierwsza strone:
MORSKO

mapka dojazdu:
MAPA

Posted

Mam takie pytanie: czy można przyjechać do Morska z owczarkiem niemieckim?
Jest dość nieufny wobec ludzi, ale z psiarzami dość szybko się oswaja
Ewa

Posted

Ewa, myślę, że nikt nie nakłada ograniczeń :wink:
A jak dobrze pójdzie, to ja będę z dwoma :roll: W tym z jednym równiez nieco nieufnym wobec ludzi, ale tylko do tych, którzy nie mają czegos do jedzenia... Za kawałek parówki Bugajski w ogień by skoczył 8)

Posted

asher napisał(a):
Ewa, myślę, że nikt nie nakłada ograniczeń :wink:
A jak dobrze pójdzie, to ja będę z dwoma :roll: W tym z jednym równiez nieco nieufnym wobec ludzi, ale tylko do tych, którzy nie mają czegos do jedzenia... Za kawałek parówki Bugajski w ogień by skoczył 8)

czyli wszyscy powinni sie w kielbaski wyposazyc? :lol:

asher...ty sie nie boisz :o

bugajski moze nie bedzie chcial z toba wrocic 8) :wink:

Posted

[quote name='Ariadna']czyli wszyscy powinni sie w kielbaski wyposazyc? :lol:

W razie czego przywioze wyposażenie ze sobą. Ale za jakieś nieprzewidziane wypadki w stylu porwania kiełbasy z patyka prosto znad ogniska - nie odpowiadam 8)

[quote name='Ariadna']asher...ty sie nie boisz :o

bugajski moze nie bedzie chcial z toba wrocic 8) :wink:

A kto by tam takiego stfora chciał :roll:

A szczerze mówiac to z dwoma burasami raczej nie przyjadę. Z Sabiną to nawet balonem mogłabym leciec, ona jest bezstresowa, ale Bugajski ma chorobę lokomocyjną... :-?

Posted

misiekesa napisał(a):
do podlaesic mozna dojechac z zawiercia pksem a to juz nie daleko od morska lekki spacerek piechotka :D

Co rozumiesz pod lekkim spacerkiem?
Czy moglabym kogos poprosic, zeby przyjachal po mnie do Podlesic albo wzial mnie w Katowicach?

Posted

Bogarka napisał(a):
misiekesa napisał(a):
do podlaesic mozna dojechac z zawiercia pksem a to juz nie daleko od morska lekki spacerek piechotka :D

Czy moglabym kogos poprosic, zeby przyjachal po mnie do Podlesic albo wzial mnie w Katowicach?

a ską będziesz jechała i czy z dużym psiekiem??

Posted

Bogarka napisał(a):
misiekesa napisał(a):

hihi no wiesz ja pod lekki spacerek rozumiem jakies z 3 km no w karzdym badz razie nie jest to daleko :D co do zabrania z katowic to sie zobaczy jak pociagi beda jechac i ktora ekipa w jakim czasie dotrze na dworzec :P

Posted

Agga napisał(a):
manu a ty co takie wielkie oczy nie wiedzisz ze ona from Budapeszt :P
Widze, widzę... Ale jestem pod wrażeniem, że z tak daleka ktoś na Zlot przyjeżdża 8) Sądziłam, że akurat będzie w Polsce :)

Posted

Manu napisał(a):
Agga napisał(a):
manu a ty co takie wielkie oczy nie wiedzisz ze ona from Budapeszt :P
Widze, widzę... Ale jestem pod wrażeniem, że z tak daleka ktoś na Zlot przyjeżdża 8) Sądziłam, że akurat będzie w Polsce :)

Bo jak ktos bardzo chce to wszystko zrobi... :lol:

Posted

Hej!!

AAAAAAA dzieki Agguni Payowi oraz wsparciu duchowemu Mrowci moja mamuska zgodzila sie zebym jechala na zlot

Takze jade ja ,jeden pies(a wlasciwie suczka),chcemy namiocik
:D

Posted

miłego zlotu życze wszystkim :roll: ja od 2 lat prbuję bezskutczenie wymusić pozwolenie na pewnien zlot ale rady nie ma :( więc na tym też się pewnie nigdy nie zjawię .