Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

na dwoch chyba albo na jednym sa a na reszcie dorobie jutro z rana bo na tym kompie nie mam programu zadnego do tego i wysle jeszcze raz ?? masz jakies uwagi co do tekstu ??

Posted

No, mam nadzieję, że nikt chłopaka nie będzie oglądał przez następne 2 tygodnie:) Bo wygląda, mhmmmmmmmmmmmm, ciekawie.... Wystrzygliśmy się, na skin heada:evil_lol: Nie chciał za bardzo współpracować na początku, próbował zjeść maszynkę, ale obyło się bez rozlewu krwi. A potem już z górki. Nawet uszy ogoliłam maszynką. I to był spory szok, że chłopak tak się dał męczyć:cool3: Mam tylko problem z głową, bo nie wiem, do którego miejsca mam go strzyc - bo brodę zostawiam, ale policzki golę? Bo ogoliłam.... Jak coś źle zrobiłam, to odrośnie pewnie za jakieś 4 miesiące:evil_lol: Amiga pożyczyła maszynę tortur i zaleciła strzyżenie na 2 mm, tylko się okazało, że na tej długości chłopak ma malutkie łyse placki, podejrzewam, że to pozostałość po strupach. Bo miał tą skórę okropną, jak do mnie przyjechał. Jeszcze jutro przytnę troszkę nóżki nożyczkami i będzie pięknie... po kilkunastu dniach zapewne:)

Byłam dziś też u wetynki z wynikami moczu - wszystko w porządku, więc mamy 2 opakowania duomoxu na zbyciu:) Miałam mu co prawda podawać od ostatniej wizyty, ale w dzień i w nocy nic się nie działo, dlatego poczekałam z dawkowaniem i się udało:p Chłopak zdrów jak ryba, zobaczymy tylko, co będzie, jak mu zmniejszę steryd...

Posted

A on od tego furosemidu nie sika? Przecież to lek moczopędny?

Tiaaaaaa, wszystko zwalić na Amigę - narzędzie tortur dała, kazała zgolić. Dobrze, że jest na kogo zwalić :-)

Posted

[quote name='PESTKA.']Jeszcze jutro przytnę troszkę nóżki nożyczkami i będzie pięknie... po kilkunastu dniach zapewne:)

[/QUOTE]

Pestko błagam , nie przycinaj biedakowi nóżek , wtedy będzie jamnikiem i już nigdy domku nie znajdzie :P

Posted

[quote name='lilo']Pestko błagam , nie przycinaj biedakowi nóżek , wtedy będzie jamnikiem i już nigdy domku nie znajdzie :P[/QUOTE]

Ale wtedy to byłby jedyny jamnikosznaucer na świecie i można by go było sprzedać na allegro za 7000 zł:)

Posted

[quote name='weszka']Pestka, no i zostałaś jeszcze psim fryzjerem! Policzki się goli do miejsca gdzie zaczyna wyrastać broda, jak odgarniesz brodę do przodu to na policzkach jest taki pieprz i właśnie do tego miejsca się goli :) Tutaj masz to na obrazkach http://www.draxpark.cc/grooming.php :)

Dzięki Weszko, super stronka. Próbowałam zrobić podobnie, ale nie wiem, co z tego wyszło:)

Posted

[quote name='PESTKA.']Dzięki Weszko, super stronka. Próbowałam zrobić podobnie, ale nie wiem, co z tego wyszło:)

Spoko Becia :fadein: wyszło super! a jak na pierwszy raz :razz: to super exktra!

[quote name='AMIGA']Najlepiej jak nam tu wrzucisz troche fotek. Zaraz to ocenimy i uwierz -na pewno będziemy bezwzględne :evil_lol:

...jak Becia strzeli focha a co gorsz się załamie to odda Wam i maszynkę i psa :diabloti:

Posted

[quote name='weszka'] Policzki się goli do miejsca gdzie zaczyna wyrastać broda, jak odgarniesz brodę do przodu to na policzkach jest taki pieprz i właśnie do tego miejsca się goli :)

wychodzi na to że najpierw się trzeba nauczyć na pieprzakach i dopiero brać za czarne ;)

Czy można zobaczyć Haśka "po" ???

Posted

Niestety zdjęcia są raczej kiepskiej jakości, ale na lepsze trzeba będzie poczekać, aż zacznie świecić słoneczko:( Jeszcze tylko będę mu musiała brzuszek zgolić, bo na i tak łysy placek po USG.

Posted

[quote name='jambi_']dla mnie bomba! ale On sam mine ma taka jakby nie do końca mu sie podobało ;)[/QUOTE]

Tiaaakkkk, on ma taką minę, bo mu się dźwięk aparatu przy robieniu zdjęć nie podoba. I dlatego też zdjęcia są jakie są, bo za każdym razem, jak pstrykałam, to chciał zagryźć to "coś":)

Posted

Haśko Haśko Haśko !! fantastyczny jesteś i mega przystojniak z Ciebie , może powinnyśmy zamieścic jego ogłoszenie na sympatia.pl ;p hehe znalazł by jakąś dziewczynę :) ale fajnie by było jakby się udało pstryknąc fotki na polku bo tu wygląda jakby był smutny ... gamoń jeden. A wiecie jacy ludzie są ... przy ogłoszeniach fotki to kluczowa sprawa

Posted

[quote name='PESTKA.']za każdym razem, jak pstrykałam, to chciał zagryźć to "coś":)[/QUOTE]

[quote name='lilo']A wiecie jacy ludzie są ... przy ogłoszeniach fotki to kluczowa sprawa[/QUOTE]

hmmm... no właśnie ja myślę, że on dobrze wie, że te zdjęcia to do ogłoszeń i właśnie dlatego sie tak zachowuje ;)