Jump to content
Dogomania

**Amstaf Drops po szkoleniu w Bogatynii gotowy do adopcji, POSZUKIWANY DS

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ile jeszcze brakuje??Mam troche rzeczy na bazarek poprzesyłała bym Ci fotki piechcia bo widziałam że zajmujesz się bazarkami?
Dropsik już pokazał że zasługuje na kredyt zaufania,ludziska pomóżcie uzbierać kase!Może akcja literkowa?

Posted

zajmuje się bazarkami bo muszę:( ale wcale nie robię tego z przyjemnością:( bo nie ma na to ani kropli czasu:( przy takich grupowych bazarkach zawsze jest kłopot, bo ja wystawiam,zbieram kasę, a potem wysyłka od ciebie i takie tam. No ale już niech będzie. Zrób fotki tylko ładne!! bo jak foty będą kiepskie albo rzeczy nieładnie zaprezentowane to nikt nie chce kupować.

a oto nowe fotki Dropsika:)

a tu więcej fotek: ImageShack -

Posted

Ciotki poznałam dzisiaj Dropsa.
Świetny, wesoły i kontaktowy pies, zero agresji. Zaprasza do zabawy, uwielbia przeciąganie, mizdrzy się i chwali aportem - 'no popatrz co ci przyniosłem' :diabloti::loveu:
Byłyśmy odwieźć asta Trolla razem z Fiks i jej 10letnim synkiem... Drops powitał małego z radością i bawił się z nim tak samo jak z nami.

Mamy fajne zdjęcia bo obfociłyśmy go dokładnie, tak jak resztę psów, jak tylko Fiks mi je prześle to wrzucę tutaj.

Posted

andzia69 napisał(a):
czy już można w takim razie ogłaszać Dropsa? może stanie się cud i znajdzie dom?

przecież on dopiero tam trafił...nie wiem co mówi marek ale ja bym poczekała na miejscu dziewczyn. niech go najpierw wyszkolą panowie.

Posted

wiecie co, ja już nie wiem co z tym allegro, czy jeszcze czekać czy nie? w sumie to nadal nie wiadomo co mówić o nim? toleruje psy? stosunek do dzieci? zna komendy? umie chodzić na krótkiej smyczy?agresja?

umie ktoś odpowiedzieć na te pytania?

zapraszam na kolejny bazarek ratujący nasze Pabianickie bidy.
KOSMETYKI, BIŻUTERIA I RÓŻNE GADŻETY

http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=13465206#post13465206

Posted

Oj tak, z Baronem inna sprawa...

Z ogłaszaniem poczekajcie co powiedzą jego nowi szefowie ;) moje uwagi to tylko luźne spostrzeżenia z pozycji osoby, która psa widzi po raz pierwszy w życiu - po prostu wrażenie bardzo pozytywne. Natomiast rzecz jasna nie ma co się na tym opierać w ogłoszeniach, broń boże, bo z Dropsem spędziłam raptem 20 minut wszystkiego :cool1:

Posted

[quote name='piechcia15']wiecie co, ja już nie wiem co z tym allegro, czy jeszcze czekać czy nie? w sumie to nadal nie wiadomo co mówić o nim? toleruje psy? stosunek do dzieci? zna komendy? umie chodzić na krótkiej smyczy?agresja?

może zadzwoń do Marka i zapytaj jakie są rokowania :razz:

Posted

[quote name='piechcia15']wiecie co, ja już nie wiem co z tym allegro, czy jeszcze czekać czy nie? w sumie to nadal nie wiadomo co mówić o nim? toleruje psy? stosunek do dzieci? zna komendy? umie chodzić na krótkiej smyczy?agresja?

zapraszam na kolejny bazarek ratujący nasze Pabianickie bidy.
KOSMETYKI, BIŻUTERIA I RÓŻNE GADŻETY

*kosmetyki,biżuteria i inne gadżety od 1zł-->na Pabianickie psiaki,koniec 15.11 - Dogomania Forum

Piechcia, napisz maila albo zadzwoń, już na pewno Marek może coś powiedzieć.
Ale zazwyczaj jak pies jest gotowy do adopcji to Marek po prostu sam to pisze....
Jeszcze przynajmniej miesiąc bym się wstrzymała...

Na zdjęciach super!

Posted

Też tak myśle że mieśiąć i tak musi tam być, z ogłoszeniami można ruszyć wcześniej ale uwzględnić że do oddania za(to już określić musiałby Marek) ale minimum miesiąc

Posted

nie będe z siebie robić durnia przed markiem, powiedział, że powiadomi nas to tak będzie. Nie będę co chwile się do pytwywac. Wiadomo, ze on dopiero zaczyna układać tego psa. Trudno kieszeń boli, ale musimy to przetrzymać.
Dlatego też robię kolejny bazarek, wesprzyjcie go coo??

zapraszam na kolejny bazarek, ratujący budżet Pabianickich psiaczków umieszczonych w DT i hotelikach:(
OBRÓŻKI, ZABAWKI, wszystko dla zwierzaków:)

http://www.dogomania.pl/forum/f99/zwierzece-akcesoria-obroze-zabawki-miski-dla-pabianickich-psow-koniec-17-11-a-173229/

dostałam wpłatę 50zł od bebcik

Posted

w piatek przyjeżdżają Niemcy do naszego schroniska i przywiozą 200zł dla Dropsiaka:) a więc my musimy dołożyć resztę czyli jeszcze 100zł brakuje, to akurat jak andzia69 wpłaci to będzie gitara:)