Jump to content
Dogomania

**Amstaf Drops po szkoleniu w Bogatynii gotowy do adopcji, POSZUKIWANY DS

Recommended Posts

Posted

tylko że pochodzenia Samby nie znamy i może zawsze była cudownym psem, a o dropsie jednak wiemy więcej gdyż właścicielka go oddała bo sobie z nim nie radziła.
Jutro lub najdalej chyba pojutrze powinnam wiedzieć czy będą fundusze, bo napisałam do niemieckiej fundacji, która zabiera od nas psy i nasze wszystkie amstafy kocha lecz nie może ich zabrać. Stać ich na 400zł dla jakiegoś tam pieska więc wyrazili zainteresowanie, ale jeszcze nic pewnego ciiiiichoo :p trzymajcie kciuki. ten pies musi się tam znaleźć!! a jak nie to nie wiem.
Zaraz może zrobie bazarek jakiś na jego cel, ale co to da moje kilka złoty do 400:placz::placz:

szukam ratunku dla tego psa, dlatego [SIZE=4]ZAPRASZAM NA BAZAREK
http://www.dogomania.pl/forum/f99/taniocha-psie-obroze-smycze-zabawki-miski-wszystko-od-5zl-na-hotel-dla-dropsa-148259/#post13105489

licze na was, jak zawsze :*

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

mam cudowne wieści!!

JEST KASA DLA DROPSA!!

"nasza" fundacja niemiecka zapłaci za pierwszy miesiąc hotelu. Ktoś dał tyle pieniędzy fundacji i zgodził sie aby ta kwota poszła na Dropsa, tylko w zamian żądają jego późniejszych zdjęć:)
aha i co najważniejsze, będzie potrzebna faktura za to ale wystawiona max do 16.10, bo przyjeżdżają do nas i chcą ją odebrać i kasę przekażą mi. DA SIĘ TO ZROBIĆ?? kto mógłby to załatwić? dane fundacji prześlę na pw

PROSZĘ O SZYBKĄ ODPOWIEDŹ:p

Posted

dziewczyny poproszę jeśli macie dane do przelewu do p.Marka, bo rachunek mi wystawi dopiero jak pieniądze wpłyną na konto. Więc wyłożę swoją kasę a niemcy mi za tydzień oddadzą :)

kurde nie ma żadnego transportu :(

Posted

piechcia15 napisał(a):
kurde głupo mi znowu dzwonić, gadałam z nim rano i powiedziałam że chyba mam dane, bo tak myslałam.no ale chyba nie mam wyjścia.

dzwoń bo to przecież nie zbrodnia ... tylko kasa dla P.Marka ;)

Posted

może ale liczy sobie 1zł za km

pati-c zgodziła się zawieść Dropsa tyle że za benzynę wychodzi 470zł :( więc musimy potężnie się wziąć w garść i zebrać tą kasę :( chyba że ktoś ma inny pomysł

Posted

transport Dropsa szykuje się na przyszły weekend, bo nasz zahukany bruno jedzie do DT do Wrocławia więc połączy dwa transporty w jednym, a ponieważ za transport Bruna jest osoba chętna do zapłacenia więc za Dropsa trochę odejdzie kasy:)

ale mimo wszystko CIOTECZKI PROSIMY O WSPARCIE FINANSOWE NA TRANSPORT!!

Posted

CIOTECZKI DROPSIKOWE mam prośbę, te które oferowały pomoc finansową typu deklaracje czy jednorazowe wpłaćcie mi na konto kasę, bo muszę już wiedzieć ile jest a ile brakuje.
jeśli DAGA, andzia i bebcik wpłaca swoje "działki" to będzie 160zł +mój bazarek 70zł= 230zł tyle będziemy mieć jeśli każda wpłaci

transport Dropsa wyniesie 250zł czyli JUŻ PRAWIE MAMY :cool3: kto jeszcze nam pomoże? która cioteczka dopłaci?

drops pojedzie najprawdopodobniej w przyszły weekend czyli 24.10-25.10

jesteśmy już tak blisko, proszę sprężmy sie i zróbmy to szybko