piechcia15 Posted October 27, 2009 Author Posted October 27, 2009 hehehe dobre dobre :diabloti::diabloti: ale teraz przejdźmy do realiów, możemy się cieszyć,ale w tej radości należy zacząć zbierać choćby deklaracje na następny miesiąc,bo napewno to potrwa,a dobrze wiemy że adopcje ida ostatnio jak krew z nosa :mad::angryy::angryy: a więc... POSZUKIWANE DEKLARACJE NA NASTĘPNY MIESIĄC NA HOTEL DROPSA KTO POMOŻE?? Quote
kasia14 Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 superrrr:):):):):) Drops na nareszcie może się wyszaleć:) Piechcia, to znaczy, że Niemcy za sponsorowali tylko 1 miesiąc dla Dropsa tak? Quote
piechcia15 Posted October 27, 2009 Author Posted October 27, 2009 niestety tak:( wiesz zawsze można poprosić o więcej ale jakoś tak głupio wyłudzać jak ktoś już raz pomógł :( czy nie? Quote
andzia69 Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 wy nie biadolcie tylko ogłoszenia mu róbcie - bo widać, ze to raczej normalny, ześwirowany pies:p bazarki tyż mozecie zrobić:lol: Quote
piechcia15 Posted October 27, 2009 Author Posted October 27, 2009 wszyscy moga zrobić bazarki:)nie tylko MY, ja robie non toper, juz pół chaty sprzedałam:) dla Dropsa juz było a kolejka naszych potrzebujących się nie kończy,niestety narazie się nie zapowiada znowu dla Dropsa ale staram się jak mogę :(ale nie wyrabiam w ciagu doby:( Quote
modliszka84 Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 ja mogę mu robic allegro tylko nie wiem na kogo kontakt - może na p.Marka? jak tak to podajcie mi numer Quote
piechcia15 Posted October 28, 2009 Author Posted October 28, 2009 nie no mi sie wydaje że na nas,przecież marek nie będzie się użerał ze wszystkimi telefonami Quote
modliszka84 Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 nie spodziewam się zbyt dużo tych telefonów. a marek najwięcej może o nim powiedzieć Quote
piechcia15 Posted October 28, 2009 Author Posted October 28, 2009 to zapytam go w mailu. ale przeciez to nie jest jego pies,zobaczymy,ale myślę że na nas namiary.poczekajmy Quote
ania z poznania Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 Dziewczyny, nie podawajcie numeru Marka w allegro!!! Poza tym- normalnie nie robimy psom allegro do czasu aż dostaniemy od Marka "zielone światło" że pies jest do adopcji. W przypadku Dixona (który był o wiele łatwiejszy niż Drops) to było po czterech miesiącach. Wstrzymajcie się, allegro będzie leciało, pies się "opatrzy" i taki będzie efekt. Quote
piechcia15 Posted October 28, 2009 Author Posted October 28, 2009 też jestem tego zdania:)słucham sie mądrzejszych :oops::eviltong: [COLOR=Red][B]ZBIERAMY DEKLARACJE DLA DROPSA!! KTO POMOŻE??? [/B][/COLOR][B][COLOR=Purple]po raz kolejny potrzebuję pomocy w znalezieniu domku dla cudownego wesołego rudzielca znalezionego na parkingu[/COLOR][/B] :( [url]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=13387972#post13387972[/url] Quote
piechcia15 Posted November 1, 2009 Author Posted November 1, 2009 nowa dostawa fotek:) pan Marek mówi że Dropsik uspokoił się już nie skacze,nie łapie za ręce ale oczywiście nadal trzeba nad nim pracować. Zobaczcie jak ważną rolę dla tego psa miał ruch i spacer,zabawa a jakiś gamoń potem ci powie "a po co on ma biegac,byłem z nim wkoło bloku" (na smyczy dł.1m) !!ehh puk puk już jestem :) ja latam...:) dziewczyny niedługo kolejny miesiąc MY NIE MAMY KASY!!! POTRZEBUJEMY PILNIE DEKLARACJI!!!!!!!!!!! Quote
piechcia15 Posted November 1, 2009 Author Posted November 1, 2009 sory że w małych formatach ale czasu brak a duże zdjęcia to duuugo się ładują na serwer. Quote
andzia69 Posted November 1, 2009 Posted November 1, 2009 jaki on uśmiechnięty:loveu::loveu::loveu: Piechcia - a od kiedy do kiedy zapłacony jest hotelik? Quote
Alicja Posted November 1, 2009 Posted November 1, 2009 [FONT=Arial]boshe ...luxtorpeda :evil_lol:[/FONT] Quote
piechcia15 Posted November 1, 2009 Author Posted November 1, 2009 muszę właśnie to ustalić z markiem jak on to policzy bo Drops pojechał jakoś pod koniec czy liczy od tego 30dni czy jak Quote
Alicja Posted November 1, 2009 Posted November 1, 2009 [quote name='piechcia15']muszę właśnie to ustalić z markiem jak on to policzy bo Drops pojechał jakoś pod koniec czy liczy od tego 30dni czy jak[/QUOTE] [FONT=Arial]z tego co wiem to 30 dni ;)więc powinien mieć zapłacone do 24 .11 [/FONT] Quote
piechcia15 Posted November 2, 2009 Author Posted November 2, 2009 no logicznie myśląc to tak...a to oznaczaaaaa NIE MAMY KASYYYYYY RATUNKU!!!!!!!!!!!!!! Quote
DAGA1505 Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 ja podrzymuje deklaracje w związku z tym że fundacja opłaciła mc przeleje za dwa mc czyli i tak niewiele 20 zł :oops: Quote
andzia69 Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 ja na razie nie dam rady wspomóc finansowo...październik mnie zrujnował:-( Quote
fioneczka Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 qrcze ja nie pomogę finansowo niestety :-( tylko jednej rzeczy zrozumieć nie mogę ... fundacja dała na miesiąc hotelowania ... pies zabrany ... i co ? jak nie będzie kasy to co się z nim stanie ? - organizacja transportu i do schronu ? dziewczyny błagajcie tą fundację o pieniądze na jeszcze jeden miesiąc a w tym czasie zbierajcie choćby po 5 zł na kolejny ... bo czarno widzę to wszystko :-( Quote
andzia69 Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 Dropsik prosi o kredyt na życie....:-( Quote
Recommended Posts