Jump to content
Dogomania

**Amstaf Drops po szkoleniu w Bogatynii gotowy do adopcji, POSZUKIWANY DS

Recommended Posts

Posted

hehehe dobre dobre :diabloti::diabloti:
ale teraz przejdźmy do realiów, możemy się cieszyć,ale w tej radości należy zacząć zbierać choćby deklaracje na następny miesiąc,bo napewno to potrwa,a dobrze wiemy że adopcje ida ostatnio jak krew z nosa :mad::angryy::angryy: a więc...

POSZUKIWANE DEKLARACJE NA NASTĘPNY MIESIĄC NA HOTEL DROPSA KTO POMOŻE??

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

wszyscy moga zrobić bazarki:)nie tylko MY, ja robie non toper, juz pół chaty sprzedałam:) dla Dropsa juz było a kolejka naszych potrzebujących się nie kończy,niestety narazie się nie zapowiada znowu dla Dropsa ale staram się jak mogę :(ale nie wyrabiam w ciagu doby:(

Posted

Dziewczyny, nie podawajcie numeru Marka w allegro!!!
Poza tym- normalnie nie robimy psom allegro do czasu aż dostaniemy od Marka "zielone światło" że pies jest do adopcji. W przypadku Dixona (który był o wiele łatwiejszy niż Drops) to było po czterech miesiącach. Wstrzymajcie się, allegro będzie leciało, pies się "opatrzy" i taki będzie efekt.

Posted

też jestem tego zdania:)słucham sie mądrzejszych :oops::eviltong:

[COLOR=Red][B]ZBIERAMY DEKLARACJE DLA DROPSA!! KTO POMOŻE???

[/B][/COLOR][B][COLOR=Purple]po raz kolejny potrzebuję pomocy w znalezieniu domku dla cudownego wesołego rudzielca znalezionego na parkingu[/COLOR][/B] :(
[url]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=13387972#post13387972[/url]

Posted

nowa dostawa fotek:)
pan Marek mówi że Dropsik uspokoił się już nie skacze,nie łapie za ręce ale oczywiście nadal trzeba nad nim pracować. Zobaczcie jak ważną rolę dla tego psa miał ruch i spacer,zabawa a jakiś gamoń potem ci powie "a po co on ma biegac,byłem z nim wkoło bloku" (na smyczy dł.1m) !!ehh

puk puk już jestem :)

ja latam...:)

dziewczyny niedługo kolejny miesiąc MY NIE MAMY KASY!!!

POTRZEBUJEMY PILNIE DEKLARACJI!!!!!!!!!!!

Posted

[quote name='piechcia15']muszę właśnie to ustalić z markiem jak on to policzy bo Drops pojechał jakoś pod koniec czy liczy od tego 30dni czy jak[/QUOTE]

[FONT=Arial]z tego co wiem to 30 dni ;)więc powinien mieć zapłacone do 24 .11
[/FONT]

Posted

qrcze ja nie pomogę finansowo niestety :-(

tylko jednej rzeczy zrozumieć nie mogę ... fundacja dała na miesiąc hotelowania ... pies zabrany ... i co ?
jak nie będzie kasy to co się z nim stanie ? - organizacja transportu i do schronu ?
dziewczyny błagajcie tą fundację o pieniądze na jeszcze jeden miesiąc a w tym czasie zbierajcie choćby po 5 zł na kolejny ... bo czarno widzę to wszystko :-(