Jump to content
Dogomania

**Amstaf Drops po szkoleniu w Bogatynii gotowy do adopcji, POSZUKIWANY DS

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

to na pewno fajny pies tylko musi poznać kilka zasad i się wybiegać a potem wyciszyć po schronisku ;)
w bogatyni był całus-mix astka z dogo canario-też taki się dzikus wydawał a okazało się że to super psisko i ma dom a jego pan jest przeszczęśliwy, że go ma! pewnie podobnie będzie z dropsem, tak cos czuję.

Posted

zobaczycie...jeszcze wszystkie będziemy ryczeć jak bobry gdy zobaczymy na dogo fotkę Dropsa leżącego na kanapie w nowym domu:D ja w to wierzę i miałam taką scenę przed oczami gdy dostawałam co rusz to inny telefon od pati,z relacjami co jeszcze zeżarł:) :evil_lol:

Posted

chyba padniecie na zawał ...tak jak ja gdy wam to pokażę:)
dostałam maila od p.Marka. cytuje "Dropsik jak na pierwsze dni pobytu u nas nie stwarza dużych kłopotów. Ma tendencje łapania za ręce i nogi, gryzie smycz. Swoim zachowaniem prowokuje do zabawy" :D

a teraz patrzcie i podziwiajcie:)ależ on piękny,nawet nie wiedziałam...

Posted

no to można powiedzieć że trafił idealnie ... wujkowie Marek i Łukasz nauczą chłopaka pokory :diabloti:
za kilka dni Drops będzie wpatrzony w Łukasza jak każdy psiak tam przebywający i w locie pojmie o co chodzi w psio-ludzkim życiu ;)

Posted

andzia69 napisał(a):
ja podejrzewałam, ze tak będzie:evil_lol:

teraz tylko jeszcze ta klapa od bagażnika spędza mi sen z powiek:-(

nooo z tą klapą to zupełna kapa
znaczy wychodzi na to że Drops skonsumował tapicerkę bo inaczej sobie jakoś tego nie wyobrażam ... jakie to jest auto ?

Renault Scenic?

Posted

renault scenic :) ale nie tapicerka na szczęście tylko to było plastikowe. Narazie Patrycja szuka po szrotach tego aby taniej było,ale wątpię aby Sceniki były już na szrocie:) zobaczymy. Transporter na szczęście udało się ocalić.Dropsik pogiął zębiskami kraty więc jakiś kolega jej to naprostował i będzie ok:)już następne psiaki jadą w nim do Bydgoszczy :eviltong:

Posted

sceniki i części do tego jest od groma na allegro - to z samochodów powypadkowych;) jakbym wiedziała czego szukać to bym poszukała - tylko zdjecie tego mi potrzeba:p no to troszke odetchnęłam z ulgą, że nie zeżarł całej tapicerki odbagażnika :mad:

nie wiem czy o ten plastik chodziło?

http://moto.allegro.pl/item756400411_plastik_klapy_tylnej_scenic_2005r.html
http://moto.allegro.pl/item779223366_renault_scenic_oslona_tylnej_klapy_idealna.html
http://moto.allegro.pl/item778948593_plastik_pod_tylna_klape_renault_scenic_99_03_rok.html

Posted

dropsiasty miał wizytę-przy okazji ;)

"Drops już 4 dzień w Bogatyni.
Czas na sprawdzenie efektów socjalizacji.

Pierwsze słowa Marka. Mamy Dropsa. Chcesz by go wypuścić ? Skacze, gryzie, uważaj./ Znaleźli sobie jelenia-pozoranta/

Psiak wypadł z kojca jak dziki. Najpierw głupawka na trawniku a potem zauważył " Obcego". Dwa solidne natarcia całym ciężarem/ jest co ustać/ Odwróciłem się tyłem do niego i zignorowałem. Dwa kolejne uderzenia " tornado. I nic. Facet nie leży. Psiak stracił napęd. Pobiegł się bawić. Skakał od Marka do Łukasza.. Jak przesadził Marek też w pewnej chwili musiał mu przydepnąć tylne łapy/ delikatniutko/. Jak wyciągnąłem aparat znowu stałem się obiektem " napaści". Nie jest pewne czy by go oddał. Musiałem zasłaniać własną piersią.. Na focie 13 widać że nie doceniłem jego szybkości i miałem Go na głowie./ Ale aparat cały/. Oczywiście gdy zadzwoniła"komórka" starał mi się ją odebrać.
Psiak cudowny. Piękny. Masywny. Potrzebuje ruchu i odstresowania. Nie widzę w jego zachowaniach agresji. Raczej stres, brak ruchu, przejścia i żywiołową energię. Totalny świr.. Ale przesympatyczny. Uwielbia zabawki i patyki. Wystarczy "nakręcić" go na aporcik albo piłeczkę i będzie ok."

Posted

agaga21 napisał(a):
Wystarczy "nakręcić" go na aporcik albo piłeczkę i będzie ok."

byle nie na rękaw i zabawy siłowe....:razz:

no ale reszta opisu jest taka jaką sie spodziewałam zobaczyc:p

Posted

a skąd ten cały opis?jesteś w kontakcie z Markiem?
ja zawsze wiedziałam że to w głębi duszy cudowny psiak:) wiadomo tez było że to nie jest morderca z urodzenia:p tylko właśnie ten przeklęty brak ruchu go zbzikował:)

Posted

widzę że Dropsik zrobił na jednym zdjęciu akuku :eviltong: panu fotografowi :eviltong: bo widać tylko jego podwozie :evil_lol::evil_lol:

ale Krejzol z niego:) wszystkie fotki rozmazane bo skubany taki szybki jest hehe:eviltong: cudownie widzieć go takim szczęśliwym!!