Jump to content
Dogomania

Ubojnia psów na smalec.....okolice częstochowy, potrzebna pomoc!!!!!!

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

kuba123 napisał(a):
myślałam że wizyta już przeprowadzona

Madziek wysłałam do ciebie PW
PILNE!!!!

Dzięki dzięki, zadzwonię do Ciebie już jutro - może być?

Do Martyny pisałam i czekam na odpowiedź

Posted

to niemożliwe, żeby już był wyrok - raz że w polsce wyroki tak szybko nie zapadają, a dwa to przecież dopiero badany jest albo nawet jeszcze nie - ten smalec - więc skąd wyrok bez głównego dowodu?

Posted

[quote name='malawaszka']to niemożliwe, żeby już był wyrok - raz że w polsce wyroki tak szybko nie zapadają, a dwa to przecież dopiero badany jest albo nawet jeszcze nie - ten smalec - więc skąd wyrok bez głównego dowodu?[/quote]

Tak ponoć pisało w "Życiu na gorąco" :razz: ale to plotkarskie gazety, więc kto to tam wie.

Posted

[quote name='__Lara']Tak ponoć pisało w "Życiu na gorąco" :razz: ale to plotkarskie gazety, więc kto to tam wie.[/quote]

Lara - nie dość, że "ponoć" to jeszcze w "Życiu na gorąco" ;) no ja nie wierzę :lol:

Posted

[quote name='malawaszka']Lara - nie dość, że "ponoć" to jeszcze w "Życiu na gorąco" ;) no ja nie wierzę :lol:[/quote]

Wiem :p dlatego napisałam najpierw w formie zapytania czy ktoś wie coś na ten temat.

Posted

[quote name='__Lara']Wiem :p dlatego napisałam najpierw w formie zapytania czy ktoś wie coś na ten temat.[/quote]
Akurat czytalam:oops:bylo tylko napisane,ze za takie przestepstwo grozi kara do dwoch lat:roll:

Posted

[quote name='malawaszka']to niemożliwe, żeby już był wyrok - raz że w polsce wyroki tak szybko nie zapadają, a dwa to przecież dopiero badany jest albo nawet jeszcze nie - ten smalec - więc skąd wyrok bez głównego dowodu?[/quote]

:shake:Masz racje dalej nic nie wiadomo...tez nic nie wyczytalam..mam nadzieje , ze jakis wyrok dostanie:diabloti::diabloti:

Posted

[quote name='malawaszka']mosii to prawda, że łaciate siostrzyczki mają domki? a pozostałe jak tam?

Nie, to nieprawda. I od wczoraj próbuję cokolwiek w tej sprawie ustalić :angryy:

Posted

idusiek napisał(a):
coroonaj, a ty nie chcesz przypadkiem kogos na DT?:p jesteś jeszcze w Polsce?:cool3:

No wlasnie mam Bibi 5tyg.szczeniaka...:roll::roll:

Co slychac u Casablanki i Dzwoneczka nie ma zadnych wiadomosci:-o:-o
Marlenka napisz jak szunki sie czuja..