Ada-jeje Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 Don a moja zaczepka byla wlasnie w Twoja strone, zeby Cie troche zdenerwowac po tak dlugiej nieobecnosci :eviltong: Quote
michal_sm Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 A ja uporczywie z zapytaniem .Czy tam są jeszcze jakieś psy czy wszystkie już bezpieczne. Quote
andzia69 Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 michal_sm napisał(a):A ja uporczywie z zapytaniem .Czy tam są jeszcze jakieś psy czy wszystkie już bezpieczne. a nie mozesz zadzwonić do F.A? chyba będzie najprosciej.... Quote
michal_sm Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 Oczywiście,że mogę,ale myślę,że inni też mogą się o tym dowiedzieć bezpośrednio od nich,a nie ode mnie.Ja znów mogę wprowadzić tzw zamęt ,a tego nie chcę.Chyba ,że to tajemnica. Quote
Donvitow Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 Ada-jeje napisał(a):Don a moja zaczepka byla wlasnie w Twoja strone, zeby Cie troche zdenerwowac po tak dlugiej nieobecnosci :eviltong: Moja Ty maupeczko kochana:evil_lol: Ja się przez rok tak wyluzowałem ze ani Pajunia ani Afrodyta nie wytrąci mnie z równowagi. Witam Andzia. Po roku i Ciebie lubię/ to był żart/ Wiesz że bulowate traktuję poważnie:loveu: Quote
andzia69 Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 Donvitow napisał(a): Witam Andzia. Po roku i Ciebie lubię/ to był żart/ Wiesz że bulowate traktuję poważnie:loveu: hmmmm....co do pierwszej częsci zdania to podejdę do tego z pewną dozą nieufności:razz: co do drugiej - chyba nie mam wątpliwości:p Michał - zerknij na posty Floridy - ona naprawdę ma co robić - może nie ma nic nowego do powiedzenia i dlatego nie pisze...a pisanie co chwilę co z pieseczkami to jak dla mnie nabijanie postów - chcesz wiedziec więcej - zadzwoń - choc ty bedziesz wiedział - a inni też mogą wykonać telefon jeśli to im wierci dziurę w brzuchu i koniecznie muszą wiedzieć to i owo natentychmiast:p Quote
Ada-jeje Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 Tu sa trzy sztuki dlatego tak duzo wiem o sprawie. :evil_lol: http://www.dogomania.pl/forum/f1166/dwie-kruszynki-wyrwane-ze-smalcowni-kolo-czestochowy-cudem-uniknely-smierci-143879/index4.html Quote
Margo05 Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 Jeśli mnie pamięć nie myli, to wiele postów wstecz było info, że wszystkie psiaki zabrane. Ale można to sprawdzić przeglądając posty sprzed kilku dni. Quote
Finetta Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 Informacja dla michal sm Post nr 749 z dnia 26.08.2009 nefretette napisał(a):Wszystkie psy i koty zostały zabrane z Kłobucka w zeszłym tygodniu. Przebywają w DT lub zostały oddane pod opiekę innych fundacji z, którymi jesteśmy w stałym kontakcie. Rozliczenie wpłat zostanie podane najpóźniej w poniedziałek. Na chwile obecną bardzo dziękujemy Dogomaniakom za wszelką pomoc w ratowaniu zwierząt ze "smalcowni". Renata Mizera - Fundacja For Animals Zacytowany cały post. Wyboldowanie jest moje. Quote
florida_blue Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 o i juz sie wyjasniło :) andzia - witam serdecznie :) donvitov- pani sie nie odezwała wiec i ja nie dzwoniłam do Ciebie, to jedna sprawa, a druga : co do roboty, co ??? :> mój szczenior chyba przezyje, dzisiaj zrobił wzglednie normalną qpe i zabrał sie za gryzienie skarpetek - mało poządane zachowanie u szczeniąt - ale sie cieszę ;) pakiet kociątek trzytygodniowych dał mi solidnie popalic, na szczescie już sie ich pozylam ;) znaleziony bernardyn zostal oderany przez własciciela wczoraj udało sie odebrac katowanego psa Dropsika /Snoopiego i szukamy dla niego domeczku na stałe na DT czeka PILNIE pudelek i dużo kotów, kotek, kociątek - w roznym wieku, mamy pełną oferte. sa również trzy nieduże suczki kundelki , zdziczałe troche po śmierci własciciela, wszystkie trzy urodziły i zostalo jeszcze 7 szczeniaków oraz suczki... obecny wlasciciel chce je zawieźć do schroniska a dla nich to wyrok smierci, bo zdziczale sunie nie bedą miały szans na adopcje... no i psiaki z kłobucka - i koty - czekaja na nowe domki. Quote
gameta Posted September 9, 2009 Posted September 9, 2009 no i co tak zamilkło ? Każdy chciał psa, jak Florida wysypała co ma to nagle zero chętnych ??? Quote
Ada-jeje Posted September 9, 2009 Posted September 9, 2009 Gameta a skad wiesz ze nie ma zainteresowania, :shake: moze osoby chetne kontaktuja sie na PW z Florida, ja tez po za dogo wzielam Kruszynki do nas. Quote
gameta Posted September 9, 2009 Posted September 9, 2009 Ada-jeje napisał(a):Gameta a skad wiesz ze nie ma zainteresowania, :shake: moze osoby chetne kontaktuja sie na PW z Florida, ja tez po za dogo wzielam Kruszynke do nas. Według wyglądu wątku zainteresowania nie ma - przez prawie dobę zero postów, podczas gdy Florida milczała było ich kilkanaście. Cieszę się, że mają pomoc poza dogo. Chodziło mi tylko o zasadę :) Quote
Soema Posted September 9, 2009 Posted September 9, 2009 Weź pod uwagę, że wykasowano niektóre posty PO Floridy.. może niekoniecznie na temat, ale były...:roll: widzę na mailu. Quote
florida_blue Posted September 9, 2009 Posted September 9, 2009 już kiedys tlumaczyłam sie dlaczego nie piszę - osoba do kontaktu w tej sprawie jest nefretette i ja nie mogę sie wypowiadac - moze wcale nie byloby wątku na dogo, bo ona by nie załozyla, ale wiadomo, byly wiadomosci w tv wiec coś tu wypadalo napisać. Do mnie tez dzwonili z tv gazet, radia - zawsze odmawiałam, bo nie bedzie pieć osob mówic o d...marynie za przeproszeniem, jest jedna to wystarczy. Renata jest rzecznik i koniec. Ja aktualnie mam wątki pudelka i Dropsika/Snoopiego i zupelnie nie odwiedzany wątek Demona. JA osobiście bylam w pracy podczas akcji, wszystko bez mojego udziału. nie załatwialam tymczasów - wiec o czym mam pisać ??????????? byłam tam dwa razy - i wszystko.... ale dzisiaj w drodze wyjątku napiszę - STALINKOWI/RUBINOWI (to ten rudy ratlerek ładny) kończy się DT - wlasciwie już się skonczył - i bardzo pilnie potrzebuje nowego....:cry::cry::cry: Quote
Ada-jeje Posted September 9, 2009 Posted September 9, 2009 Florida a gdzei macie Rubinka, w jakiej miejscowosci? Quote
florida_blue Posted September 9, 2009 Posted September 9, 2009 Ada-jeje napisał(a):Florida a gdzei macie Rubinka, w jakiej miejscowosci? w piątek moze być w czestochowie ....... a gdzie ma byc ? to wyslemy go ;) byle tylko opieke dobra mial :) Quote
coronaaj Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 florida_blue napisał(a):w piątek moze być w czestochowie ....... a gdzie ma byc ? to wyslemy go ;) byle tylko opieke dobra mial :) Jest moze jakies zdjecie??:lol::lol:to gdzie go wyslecie? do kogo? Quote
Ewelina.w38 Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 A co z ta analiza smalcu w końcu?prokuratura robi to na swoj koszt czy os.fizyczna moze wystąpić z takim wnioskiem i to sfinansować? Quote
florida_blue Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 coronaaj napisał(a):Jest moze jakies zdjecie??:lol::lol:to gdzie go wyslecie? do kogo? a gdziestam go wyślemy ;) tak serio - gdyby faktycznie przyjechal mozemy gdzieś dalej organizowac transport- tam gdzie by sie miejsce dla niego znalazlo. Rozmawialam z Ada-jeje zna sytuację... Quote
Ada-jeje Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 Dla Rubinka trzeba szuakc DT bez psow, ewentualnie z jedna sunka. Florida jak zaradzic obsikiwaniu wszystkiego, dostalam kilka rad od fachowca przekaze Ci telefonicznie lub na PW. Quote
Donvitow Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 Ada-jeje napisał(a):Dla Rubinka trzeba szuakc DT bez psow, ewentualnie z jedna sunka. Florida jak zaradzic obsikiwaniu wszystkiego, dostalam kilka rad od fachowca przekaze Ci telefonicznie lub na PW. Supełek ?:crazyeye: Quote
Ada-jeje Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 Tak dobrymi checiami jest wybrukowane pieklo, :diabloti: ale w naszym przypadku okazalo sie ze tez tylko mielismy dobre checi pomocy, jednak nie dysponujemy DT bez innych pieskow. Quote
gameta Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 A że głupio zapytam - czy kastracja tego strażaka nie przyniosłaby ulgi w problemie ? Quote
Recommended Posts