Jump to content
Dogomania

Ubojnia psów na smalec.....okolice częstochowy, potrzebna pomoc!!!!!!

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Oczywiście,że mogę,ale myślę,że inni też mogą się o tym dowiedzieć bezpośrednio od nich,a nie ode mnie.Ja znów mogę wprowadzić tzw zamęt ,a tego nie chcę.Chyba ,że to tajemnica.

Posted

Ada-jeje napisał(a):
Don a moja zaczepka byla wlasnie w Twoja strone, zeby Cie troche zdenerwowac po tak dlugiej nieobecnosci :eviltong:

Moja Ty maupeczko kochana:evil_lol: Ja się przez rok tak wyluzowałem ze ani Pajunia ani Afrodyta nie wytrąci mnie z równowagi.
Witam Andzia. Po roku i Ciebie lubię/ to był żart/ Wiesz że bulowate traktuję poważnie:loveu:

Posted

Donvitow napisał(a):

Witam Andzia. Po roku i Ciebie lubię/ to był żart/ Wiesz że bulowate traktuję poważnie:loveu:

hmmmm....co do pierwszej częsci zdania to podejdę do tego z pewną dozą nieufności:razz: co do drugiej - chyba nie mam wątpliwości:p

Michał - zerknij na posty Floridy - ona naprawdę ma co robić - może nie ma nic nowego do powiedzenia i dlatego nie pisze...a pisanie co chwilę co z pieseczkami to jak dla mnie nabijanie postów - chcesz wiedziec więcej - zadzwoń - choc ty bedziesz wiedział - a inni też mogą wykonać telefon jeśli to im wierci dziurę w brzuchu i koniecznie muszą wiedzieć to i owo natentychmiast:p

Posted

Informacja dla michal sm
Post nr 749 z dnia 26.08.2009

nefretette napisał(a):
Wszystkie psy i koty zostały zabrane z Kłobucka w zeszłym tygodniu. Przebywają w DT lub zostały oddane pod opiekę innych fundacji z, którymi jesteśmy w stałym kontakcie.
Rozliczenie wpłat zostanie podane najpóźniej w poniedziałek.

Na chwile obecną bardzo dziękujemy Dogomaniakom za wszelką pomoc w ratowaniu zwierząt ze "smalcowni".

Renata Mizera - Fundacja For Animals

Zacytowany cały post.
Wyboldowanie jest moje.

Posted

o i juz sie wyjasniło :)
andzia - witam serdecznie :)
donvitov- pani sie nie odezwała wiec i ja nie dzwoniłam do Ciebie, to jedna sprawa, a druga : co do roboty, co ??? :>
mój szczenior chyba przezyje, dzisiaj zrobił wzglednie normalną qpe i zabrał sie za gryzienie skarpetek - mało poządane zachowanie u szczeniąt - ale sie cieszę ;)
pakiet kociątek trzytygodniowych dał mi solidnie popalic, na szczescie już sie ich pozylam ;)
znaleziony bernardyn zostal oderany przez własciciela
wczoraj udało sie odebrac katowanego psa Dropsika /Snoopiego i szukamy dla niego domeczku na stałe
na DT czeka PILNIE pudelek i dużo kotów, kotek, kociątek - w roznym wieku, mamy pełną oferte.
sa również trzy nieduże suczki kundelki , zdziczałe troche po śmierci własciciela, wszystkie trzy urodziły i zostalo jeszcze 7 szczeniaków oraz suczki... obecny wlasciciel chce je zawieźć do schroniska a dla nich to wyrok smierci, bo zdziczale sunie nie bedą miały szans na adopcje...

no i psiaki z kłobucka - i koty - czekaja na nowe domki.

Posted

Ada-jeje napisał(a):
Gameta a skad wiesz ze nie ma zainteresowania, :shake: moze osoby chetne kontaktuja sie na PW z Florida, ja tez po za dogo wzielam Kruszynke do nas.

Według wyglądu wątku zainteresowania nie ma - przez prawie dobę zero postów, podczas gdy Florida milczała było ich kilkanaście.
Cieszę się, że mają pomoc poza dogo. Chodziło mi tylko o zasadę :)

Posted

już kiedys tlumaczyłam sie dlaczego nie piszę - osoba do kontaktu w tej sprawie jest nefretette i ja nie mogę sie wypowiadac - moze wcale nie byloby wątku na dogo, bo ona by nie załozyla, ale wiadomo, byly wiadomosci w tv wiec coś tu wypadalo napisać. Do mnie tez dzwonili z tv gazet, radia - zawsze odmawiałam, bo nie bedzie pieć osob mówic o d...marynie za przeproszeniem, jest jedna to wystarczy. Renata jest rzecznik i koniec. Ja aktualnie mam wątki pudelka i Dropsika/Snoopiego i zupelnie nie odwiedzany wątek Demona.

JA osobiście bylam w pracy podczas akcji, wszystko bez mojego udziału. nie załatwialam tymczasów - wiec o czym mam pisać ??????????? byłam tam dwa razy - i wszystko....

ale dzisiaj w drodze wyjątku napiszę - STALINKOWI/RUBINOWI (to ten rudy ratlerek ładny) kończy się DT - wlasciwie już się skonczył - i bardzo pilnie potrzebuje nowego....:cry::cry::cry:

Posted

florida_blue napisał(a):
w piątek moze być w czestochowie .......

a gdzie ma byc ? to wyslemy go ;) byle tylko opieke dobra mial :)

Jest moze jakies zdjecie??:lol::lol:to gdzie go wyslecie? do kogo?

Posted

coronaaj napisał(a):
Jest moze jakies zdjecie??:lol::lol:to gdzie go wyslecie? do kogo?

a gdziestam go wyślemy ;)

tak serio - gdyby faktycznie przyjechal mozemy gdzieś dalej organizowac transport- tam gdzie by sie miejsce dla niego znalazlo. Rozmawialam z Ada-jeje zna sytuację...

Posted

Ada-jeje napisał(a):
Dla Rubinka trzeba szuakc DT bez psow, ewentualnie z jedna sunka. Florida jak zaradzic obsikiwaniu wszystkiego, dostalam kilka rad od fachowca przekaze Ci telefonicznie lub na PW.

Supełek ?:crazyeye: