Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ślicznotka, maleńka sunia ok 8 lat. Sunia trafiła do schroniska w otwartym guzem na brzuchu, 04.08 guz zostanie zoperowany. Pilnie potrzebny dt po operacji. Sunia jest w schronisku od tygodnia, na początku była bardzo radosna cieszyła się do każdego, w tej chwili zrozumiała gdzie się znalazła i powoli się poddaje...

kontakt w sprawie adopcji:
P.Basia 501 762 009
kontakt ze mną (Iwona)
tel. 790 222 779
mail. [email protected]
mail. [email protected]

banerek zrobiony przez Kisiaraf :)

banerek zrobiony przez Puchatka :)

ślicznotka ogłoszona na:

yorkowata sunia pilnie szuka domu po operacji/pies (705254233) - Aukcje internetowe Allegro

ślicznotka - Zwierzaki - cafeanimal.pl

• Replies 166
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

najważniejszy jest jej stan psychiczny, mała jest bardzo smutna i przerażona. Byłam w schroniku jak ja przywieźli, była tak radosna że ogon nieustannie w ruchu, natomiast jak byłam teraz w sobote, nawet nie chciała podejsc do krat zeby ja pogłaskać.

Operacja jutro!!!

Posted

maleńka jeszcze nie do końca wybudzona z narkozy (operacja odbyła się ok godz 15) nawet nie chce myślec jak się całkiem wybudzi i zobaczy że jest sama, nikt jej nie głaszcze, nie przytula, nie szepce do uszka że wszystko będzie dobrze... :placz::placz::placz: ja dopiero w sobotę moge z nią posiedzieć...

Posted

iwona213 napisał(a):
malagos potrafisz robić banerki??? bardzo potrzebny, może ktoś ją wypatrzy...

nie umiem....
Ja prosiłam Ra_dunię :roll:
A teraz napisałam do Puchatka z prośbą o pomoc banerkową.

Posted

Jak będziesz wiedzieć więcej o Ślicznotce od razu pisz. A co do wejść to nie jest to współmierne z odzewem niestety. Banerek moge zrobić ale z podlinkowaniem mam problemy :(

Posted

YUPI udało mi się:multi: Wybaczcie, że tak się ciesze ale to mój pierwsze banerek-jeszcze podlinkowany hihiihi. Teraz musze jeszcze nad rozmiarem popracować zrobie zaraz nowy :loveu: