iwona213 Posted August 6, 2009 Author Posted August 6, 2009 dzieki Krysiu :loveu::loveu::loveu: bedziesz miała kogo uczyć robić banerki :eviltong::eviltong::eviltong: Quote
malagos Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 Wstawiłam sobie banerek Takie suczki, starsze i małe to moja słabośc :roll: :oops: Quote
iwona213 Posted August 6, 2009 Author Posted August 6, 2009 wieczorem wrzuce foty, mała dochodzi do siebie, jednak jej stan psychiczny jest bardzo kiepski... Quote
iwona213 Posted August 6, 2009 Author Posted August 6, 2009 kochana ślicznotka... walcz maleństwo... ja pamiętam o Tobie i szukam dt oraz ds... Quote
Puchatek Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 Banerek dla Ślicznotki: Sorry że tak późno ale jestem na wakacjach i neta mam czasem :oops: Quote
iwona213 Posted August 6, 2009 Author Posted August 6, 2009 dzieki, wstawie sobie jeden od Krysi drugi od Ciebie ;) oby ja tylko ktoś wypatrzył... Quote
malawaszka Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 [quote name='Puchatek']Banerek dla Ślicznotki: Sorry że tak późno ale jestem na wakacjach i neta mam czasem :oops: Puchatku a ja mogę prosić takie cudeńko w większym rozmiarze? nie jako bannerek ale jako zdjęcie- proszę Quote
JoSi Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 W niedzielę dziewczyny jadą przez Kraków. Przywieźcie na DT. Co to był za guz? Quote
Puchatek Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 malawaszka napisał(a):Puchatku a ja mogę prosić takie cudeńko w większym rozmiarze? nie jako bannerek ale jako zdjęcie- proszę oczywiście ale dopiero po niedzieli z tekstem czy bez ? Quote
iwona213 Posted August 7, 2009 Author Posted August 7, 2009 JoSi napisał(a):W niedzielę dziewczyny jadą przez Kraków. Przywieźcie na DT. Co to był za guz? dziekuję Josi, jesteś kochana... Quote
malawaszka Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 JoSi weźmiesz to maleństwo? :loveu: :multi: dasz jej kącik tymczasowy? :Rose: Quote
malagos Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 malawaszka napisał(a):JoSi weźmiesz to maleństwo? :loveu: :multi: dasz jej kącik tymczasowy? :Rose: jezoo, jak cudnie! :multi: A jak ta bidulka po operacji, ma apetyt, pije? Quote
malagos Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 Josi, ta sunia z Twojego awataru to wypisz wymaluj ta malenka :crazyeye: Quote
Kisiaraf Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 Dziewczyny,a jak będzie z finansami? Kto zapłaci za weta-ściągnięcie szwów, szczepienia itp.? Nie możemy już Josi obciążać. Macie jakiś pomysł? Może jakiś bazarek? Ja czegoś poszukam do wystawienia-porobie fotki, ale sama nie potrafie zrobić. Quote
zuzka Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 Mogę ją wziąźć na DT jak nie macie gdzie jej ulokować Quote
malawaszka Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 Bazarek mogę zrobić, coś też poszukam na bazarek, coś dorzucę ze sznaucerowego konta - damy radę, żeby tylko malutka była bezpieczna Quote
malagos Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 zuzka napisał(a):Mogę ją wziąźć na DT jak nie macie gdzie jej ulokować :cool3: :multi: to dziewczyny macie do wyboru dwa dt! ;) Quote
malawaszka Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 :crazyeye: no ja nie mogę :mdleje: tylko się nie bijcie ciotki kochane :loveu: :multi: Quote
malagos Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 Błagam, cioteczki, tu jest potrzebna natychmiastowa pomoc!! http://www.dogomania.pl/forum/f28/mala-sunieczka-za-3-h-wycieczka-do-dymin-jakies-pomysly-jedrzejow-dt-na-juz-pomocy-143588/ Ten schron to mordownia!!! Quote
JoSi Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 malagos napisał(a):Josi, ta sunia z Twojego awataru to wypisz wymaluj ta malenka :crazyeye: To jamnik szorstkowłosy z zawiniętym do tyłu uchem. Teraz ma już 13.5 lat. Przyjmuje pod dach wszystko co się rusza tylko nie myszy i chomiki. U mnie DT jest bezpłatny, ewentualne wetki obok, tanie dla mnie jako ich pierwszej pacjentki. Tzn ONki - noworodka, teraz mającej 8 lat mieszkającej z synem. Jestem w stałym kontakcie przez PW z wolontariuszką. Przyjazd suczki do Krakowa jest możliwy w poniedziałek lub wtorek. Decydujcie same. DT jest na czas nieokreślony. Quote
malawaszka Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 JoSi napisał(a):To jamnik szorstkowłosy z zawiniętym do tyłu uchem. Teraz ma już 13.5 lat. Przyjmuje pod dach wszystko co się rusza tylko nie myszy i chomiki. U mnie DT jest bezpłatny, ewentualne wetki obok, tanie dla mnie jako ich pierwszej pacjentki. Tzn ONki - noworodka, teraz mającej 8 lat mieszkającej z synem. Jestem w stałym kontakcie przez PW z wolontariuszką. Przyjazd suczki do Krakowa jest możliwy w poniedziałek lub wtorek. Decydujcie same. DT jest na czas nieokreślony. TAK TAK TAK!!!!! :loveu: Quote
iwona213 Posted August 7, 2009 Author Posted August 7, 2009 zuzka napisał(a):Mogę ją wziąźć na DT jak nie macie gdzie jej ulokować dziekuję Ci bardzo zuzka za propozycje, ale zawieziemy maleńką do Josi skoro już wszystko dograne. wieczorem napisze jak po wizycie kontrolnej u weta, bede też stawała na głowie żeby ktos z wolontariuszy jutro ja zabrał do poniedziałku lub wtorku, aż pojedzie do Krakowa. Nie wyobrażam sobie odejść jutro ze schronu i ją tam zostawić... biedna maleńka... wszystkie psiaki są biedne, ale te które się w schronie poddają łamią mi serce... dziekuję JoSi raz jeszcze, i Wam cioteczki że jesteście z nami... Quote
zuzka Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 iwona213 napisał(a):dziekuję Ci bardzo zuzka za propozycje, ale zawieziemy maleńką do Josi skoro już wszystko dograne. Wazne że sunia zostanie zabrana do DT Quote
malagos Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 [quote name='zuzka']Wazne że sunia zostanie zabrana do DT Zuzka, proszę, moze weźmiesz tę sunię? O ile uda sie ją wyciagnąć z tej mordowni :placz: http://www.dogomania.pl/forum/f28/jej-sie-nie-udalo-pomoc-prosze-o-zamkniecie-watku-143588/index6.html Quote
Recommended Posts