Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 695
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kolejny mail:
[FONT=Arial]Witam![/FONT]
[FONT=Arial][/FONT]
[FONT=Arial]Sliczna jest ta ruda sunia. Czy umie sie dogadac z innymi psami, tzn suczka? To musi byc jakas mala sunia, moze 7-8 kilogramów?[/FONT]
[FONT=Arial]Czy umie sygnalizowac, ze chce na spacer? Wiem, duzo pytan zadaje... :) [/FONT]
[FONT=Arial]A tak poza tym, Pani dziala jako wolontariuszka w jakims schronisku?? POZDRAWIAM[/FONT]
[FONT=Arial]Marta[/FONT]

Posted

Kolejny mail od Pani Marty:
[FONT=Arial]Witam raz jeszcze :)[/FONT]
[FONT=Arial][/FONT]
[FONT=Arial]Pytam o nią, czy się dogaduje z innymi, bo mam już jedną suczkę Ma teraz 3,5 roku. Znalazłam ją jak miała 3 tygodnie a może i mniej, bo dopiero jej się oczy otwierały. Moja Pesa nie jest agresywna do nikogo, ale zachowuje dystans dystyngowany....Pesa też jest nie duża, 10-11 kg. [/FONT]
[FONT=Arial][/FONT]
[FONT=Arial]Co Fizia je, karma sucha czy jakieś gotowane jedzenie? Moja jest na Chappim, a od święta ma gotowane nóżki z warzywami. Ale generalnie na suchej...[/FONT]
[FONT=Arial][/FONT]
[FONT=Arial]CZy Fizia jest wysterylizowana? Czy miala szczeniaczki juz?[/FONT]
[FONT=Arial][/FONT]
[FONT=Arial]Jakies ewentualne uwagi co do niej? Jakies problemy? Przyzwyczajenia? Czy chodzi na smyczy, czy bez smyczy. Czy ma jakies sklonnnosci do uciekania? [/FONT]
[FONT=Arial][/FONT]
[FONT=Arial]Moze ma Pani jakies inne zdjecia jeszcze Fizi?[/FONT]
[FONT=Arial][/FONT]
[FONT=Arial]POZDRAWIAM[/FONT]
[FONT=Arial]Marta[/FONT]

Posted

Mi sie też podoba.
Odpisałam oczywiście.
U mnie na osiedlu wszyscy karmią jedzeniem z Lidla.
Bo mamy pod nosem.
No, chyba,mże ktoś gotuje. ( Jak ja).
Nic nie zrobisz, takie podejście i już.
Reklamy swoje robią oczywiście.

Posted

Asior napisał(a):
pytanie czy da się przekonać???

często gęsto nie trzeba przekonywać - chappi nie jest tanią karmą więc jak się powie, że w tej samej cenie są lepsze karmy, nie barwione to ludzie jak kochają swoje zwierzaki to zmieniają

Posted

A tak z czystej ciekawosci - jakie sa karmy w cenie Chappi? - bo szczerze mowiac to sama nie wiem ;)

Ja karmie Acana, Eukanuba,RC,czy Purina Dog Chow, ale jak juz nie ma pieniedzy np. pod koniec miesiaca to albo gotowane, albo od czasu do czasu wlasnie niestety np. Frolic (Chappi - Pedigree - nienawidzi ;))
Ale juz chyba i tak cholera zaczne wielki worek kupowac na miesiac, np. Puriny Pro Plan, to taniej wyjdzie i na dluzej.

Posted

dzwonila Pani z Sosnowca
umowila sie ze mna na wczoraj na spotkanie
ale wczoraj zadzwonil maz ze im cos wypadlo i nie przyjada
moze za tydzien przyjada
ale nie sa przekonani ze wezma fizie
nie wiedza jak ich suka zareaguje

Posted

Odpisała mi Pani Marta:

[FONT=Arial]Dziękuję Ci za namiary Angeli.[/FONT]
[FONT=Arial][/FONT]
[FONT=Arial]Myślimy z mężem o zabraniu Fizi. Już mieliśmy w 2 niedziele jechać zobaczyć sunię, ale raz się wstrzymaliśmy ze względu na kontrolne badania (po zatruciu tlenkiem) - bylismy tydzien w szpitalu i przez ten czas sunia by byla z babcia i moja siostra tylko. A drugi raz ze wzgledu na sniezyce i tego ze auto nam nie odpalilo. Troche sie boimy, ze moga byc jakies klotnie miedzy Fizia a nasza Pesa. I tez tego, czy Fizia bedzie sie czula dobrze w naszym 2 pokojowym mieszkaniu (tyle, ze jak pisalam mam tesciowa za Zywcem i tam moja sunia jezdzi na wakacje kilka razy w roku - ful wypas dla psow, olbrzymi ogrod a po bieganinie leniuchownaie na kanapie). Angela nam mowila, ze mozemy wziasc Fizie na probe, ale tego nie chcemy ze wzgledu na nia. Ona ma przeciez uczucia. Ale wkrotce wybieramy sie do Angeli. POZDRAWIAM!! Marta[/FONT]