Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Aniusia przesliczna, ale urosla bardzo wg mnie :fadein:
Niech ci lekarze nie przesadzaja z ta ksiazkowoscia i waga wg tabelek, bo lepiej byc szczuplejszym niz potem cale zycie sie odchudzac.
Bardzo pogodna z niej dziewczyneczka :loveu: Caly czas sie smieje.

A ten husky to mieszka blisko Was? I chlopaki go nie lubia?
Husky powinien byc przyjazny wobec calego swiata, czy on podpadl chlopcom?

Posted

husky mieszka w okolicy, i jest wrogiem wszystkich psów w sasiedztwie. ale spotkany oko w oko nie jest skory do bójek z żadnym psem. może kiedys był i dlatego go tak nie lubią?

Ania zapewne bedzie szczupła, bo cała rodzina Pawła jest szczypła, i dziadkowie i pradziadkowie, że nie wspomne o jego siostrach- dorosłe dziewczyny a patyczaki :)

Posted

postanowiłam dzisia trochę poćwiczyc na podłodze i w ciągu kilku sekund dowiedziałam sie, ze potrzebuję mycia uszu i czesania włosów :evil_lol: a na koniec, ze konieczny jest szalik z czarnej mamby :lol: musiałam ich wyściskać i dopiero dali mi czas dla siebie :)

Ofik dzisiaj z rana dostał szału i biegał skakał, aż dziwne, że nie zaczął ftuwać, takie miał tempo :multi: a Fox nie chciał sie z nim bawić...

Posted

czarna mamba dała dzisiaj popis- wyszłam na 3 godziny z domu i szczekał cały czas!!! Moja mama była w domu i musiała go zamknąć w pokoju od strony podwórka, bez możliwości wyglądania przez okno, zeby się uciszył, bo Ania nie mogła przez niego spać!

chciałam zrobić przyjemność moim sierściuchom i kupiłam im wędzone uszy. bardzo bardzo rzadko trafiają im się takie rarytasy i jak je poczuli to rzucili sie jak szaleni. Efekt? psy smierdziały pół dnia, ale były całe dumne i szczęśliwe i dostały małpiego rozumu, a ja musiałam prać dwa psie posłania... dobrze, ze któryś nie skonsumował ucha w naszym łóżku :lol:

Posted

Nom, ucho to raratys, ale za duzo to niezdrowo, no i zapaszek tez nie teges.
Ja moim dziewczynom za czesto nie daje, bo capi im potem z paszcz :evil_lol:

Czy Off sie bal, ze nie wrocisz, ze szczekal caly czas? Skad on ma tyyyle energii? Niesamowity z niego rozbójnik :eviltong:

Posted

Ofik się niestety niczego i nikogo nie boi :razz:
nie wiem skąd w nim tyle energii, moze z tych plastikowych zabawek? wiecej mu nie kupię, dostał szału na punkcie pozerania ich. :crazyeye:
a ucho to taka rzadkość, że ho ho :)
a najmniej Ofik boi sie tego, ze nie wrócę- on sie zadowoli prawie każdym ;)

• 3 weeks later...
Posted

i jeszcze kilka fotek :)
z maleńką dzidzią :evil_lol:

zabawa w łóżku :)

i ogonem po twarzy :loveu:

i kilka zdjęć małego łobuza

w skoczku ( spapugowaliśmy po Murkach ;) )

w kąpieli

Posted

Łomatko ile zdjec i jakie cudne.
Anusia przekochana dziewczyneczka :loveu: jakie ma szczescie miec taka Rodzinke i psiaki i kota :p Tak jak Hania Murki i Kubus Agniesiulki.
Szczesliwe dzieciaki :lol:

Z Offa kluska byla zawsze, ale widze, ze teraz Pancia mu dogadza, smakolyki, przytulaski.

Posted

skoczek rewelacja! Ania super sie w nim czuje a jak sprężynuje mocno!
Ofkors jest kluską, choć od kilku miesiecy jest na karmie dla kastratów. Przestał już podjadac Foxowi z michy, ale i tak jest kluska. pięknie biega na spacerach, tempo ma takie, ze jakby miał 4 łapy to by chyba biegał tak szybko jak lampart ;)
nie dokarmiam go niczym, czasm tylko mu paluszka dam ;) bo je uwielbia :)

Posted

:loveu:o tak, mieje się z nich bardzo :) szczególnie kiedy Ofik przynosi zabawkę do rzucania albo Fox wypatrasza pluszaki, albo jak bawi się Dżek. na niego chyba najbardziej lubi patrzeć

Posted

Ofkors jest wredną samolubną małpą, ale to wszysy wiedzą ;)
jak daję im nowe zabawki, to choćbym mu dała 5 a Foxowi jedną to on i tak woli tą jedną Foxa :eviltong:

a tutaj wojna o tukana :)

i Fox z osą :)

Posted

Anusia cudenko dziewczynka :iloveyou: calkiem podobna do Ciebie Eloise :fadein: ma takie szczesliwe dziecinstwo z Rodzicami, Dziadkami oraz zwierzakami :p

U mnie jest tez zawsze walka o zabawke, zabiera mielecka Casablanka, a caly koszyk zabawek stoi i czeka :evil_lol:

Posted

dostaliśmy niedawno cały wór zabawek i była wsród nich takam psia pelerynka :evil_lol: na dziecięcą głowę, ale na psach też nieźle sie prezentuje :lol:

chłopcy nie zabierają Ani zabawek nawet jak zostawimy je w zasiegu ich pysków. Chyba, ze jest to pluszowa kostka z dzwoneczkiem w środku. Mają takie same, ale Ani zabawka jest fajniejsza :razz: Na szczęście jak Ania leży na podłodze ze swoimi zabawkami, to w ogóle do niej nie podchodzą. Dopiero jak zabieram Anię, to Fox kładzie sie na macie i wtedy właśnie kradnie kostkę :evil_lol: