Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

BORA napisał(a):
Po jakim zabiegu? Chyba czegoś nie doczytałam :roll:

Hej!

Pisałam piekny dlugi post na ten temat ale mi go zjadlo...:roll:Metusia po cieczce dostała ropomacicza i dzisiaj miala sterylizacje:roll:

Posted

ojej, biedna Mecia! mam nadzieje, że juz sie dobrze czuje i może hasać!
jak bedziecie się dziewczyny gdzies na spacerek wybierać - to dajcie mi znać!:razz:
ale psiaki maja tu raj i wybieg! chyba Asia nic nie robi tylko spaceruje z nimi ! pozazdroscic!:lol:

Posted

Hej!

Metusia ma się nieźle...nie ma co prawda apetytu i chodzi osowiała ale mam nadzieje ze wszystko wroci do normy:roll:Nie gorączkuje,ranka jest sucha i ładnie sie goi

Posted

Metunia co ci z brzuszkiem zrobili. Wracaj szybciutko do zrowia maleńka. A pańcia niech się już nie denerwuje.:loveu: Asiu trzymaj się.

Posted

Rocky rządzi. :) Jest śliczny. Apeluję o więcej zdjęć. :)

Nie jestem może zbyt w temacie, ale też pozdrów ode mnie Metusię i życz jej zdrówka! :)

Posted

anetta napisał(a):
Uuu, co ja czytam :( cale szczescie ze jest juz PO!
:kciuki:

Powiedz jak u niej ropomacicze przebiegalo?

Hej!

Po pierwsze cieczka była bardzo skapa i w zasadzie niezauważalna,po jakiś 3 tyg pojawił się w pochwie ropny wyciek(w takiej ilosci ze miala całą pupe i łapy oklejone),dużo sikała,dużo piła i nie bardzo kladla sie na brzuszku...:shake:

Posted

Hej!

Mamy się nieźle-dziekujemy:evil_lol:Dzisiaj ściagamy szwy z Metkowego brzuszka,Rocky jest szaleńczo zakochany w pewnej ON'ce która ma cieczke więc z myśleniem u niego kiepsko:eviltong:Aisza i Afra też mają się całkiem dobrze niebawem się do nich wybieramy na kawke:evil_lol:

Posted

cześć Asiuniu !:multi:

Jak ja dawno u was nie byłam ... dopiero teraz doczytałam o Metce :oops:

przesyłam moc pozdrowień dla całej ferajny :loveu:

Posted

asiunia napisał(a):
Hej!

Mamy się nieźle-dziekujemy:evil_lol:Dzisiaj ściagamy szwy z Metkowego brzuszka,

No to bardzo się cieszymy :loveu:.
Całuski dla rekonwalescentki i zakochanego :kiss_2: :lol:.

Posted

LAZY napisał(a):
Wstyd jak nic, że nic o sterylce z koniecznosci nie wiedziałam! Dobrze, ze juz wszystko wraca do normy!
;)bo Asiunia po cichutku , spokojniutko zareagowala ...nie to co my panikary:razz:

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):
;)bo Asiunia po cichutku , spokojniutko zareagowala ...nie to co my panikary:razz:

No to trzeba się od niej uczyć tego spokoju!

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...