BORA Posted November 14, 2006 Posted November 14, 2006 asiunia napisał(a):Hej! Metosław juz po zabiegu:multi: Po jakim zabiegu? Chyba czegoś nie doczytałam :roll:
asiunia Posted November 14, 2006 Author Posted November 14, 2006 BORA napisał(a):Po jakim zabiegu? Chyba czegoś nie doczytałam :roll: Hej! Pisałam piekny dlugi post na ten temat ale mi go zjadlo...:roll:Metusia po cieczce dostała ropomacicza i dzisiaj miala sterylizacje:roll:
BORA Posted November 14, 2006 Posted November 14, 2006 Biedna Mecia :shake: Dobrze, że już po wszystkim :razz:
Ambra Posted November 15, 2006 Posted November 15, 2006 ojej, biedna Mecia! mam nadzieje, że juz sie dobrze czuje i może hasać! jak bedziecie się dziewczyny gdzies na spacerek wybierać - to dajcie mi znać!:razz: ale psiaki maja tu raj i wybieg! chyba Asia nic nie robi tylko spaceruje z nimi ! pozazdroscic!:lol:
asiunia Posted November 17, 2006 Author Posted November 17, 2006 Hej! Metusia ma się nieźle...nie ma co prawda apetytu i chodzi osowiała ale mam nadzieje ze wszystko wroci do normy:roll:Nie gorączkuje,ranka jest sucha i ładnie sie goi
KaRa_ Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 Oby teraz ładnie jej się zagoiła rana;) A szycie wyglada bardzo ladnie;)
Cimi Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 Ojeje.. ale dobrze, że już jest ok ;). Ambra, a może wpadniesz na spotkanie ślązaków w sprawie agility :lol: ?
Agga Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 Metunia co ci z brzuszkiem zrobili. Wracaj szybciutko do zrowia maleńka. A pańcia niech się już nie denerwuje.:loveu: Asiu trzymaj się.
Bonsai Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 Rocky rządzi. :) Jest śliczny. Apeluję o więcej zdjęć. :) Nie jestem może zbyt w temacie, ale też pozdrów ode mnie Metusię i życz jej zdrówka! :)
Linka Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 Biedna Metosława.. coś ty z nią zrobiła?:mad: :crazyeye: ehhh buziaki od nas.. szybkiego powrotu do zdrowia!:p
misiaczek Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 Biedna Mecia :-(....Misia ma już to za sobą.Na szczęście,szybko sunie dochodzą do siebie po sterylce.
anetta Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 Uuu, co ja czytam :( cale szczescie ze jest juz PO! :kciuki: Powiedz jak u niej ropomacicze przebiegalo?
asiunia Posted November 20, 2006 Author Posted November 20, 2006 anetta napisał(a):Uuu, co ja czytam :( cale szczescie ze jest juz PO! :kciuki: Powiedz jak u niej ropomacicze przebiegalo? Hej! Po pierwsze cieczka była bardzo skapa i w zasadzie niezauważalna,po jakiś 3 tyg pojawił się w pochwie ropny wyciek(w takiej ilosci ze miala całą pupe i łapy oklejone),dużo sikała,dużo piła i nie bardzo kladla sie na brzuszku...:shake:
Bonsai Posted November 23, 2006 Posted November 23, 2006 Co tam u Metuni, Rocky'ego i reszty ferajny? :)
asiunia Posted November 24, 2006 Author Posted November 24, 2006 Hej! Mamy się nieźle-dziekujemy:evil_lol:Dzisiaj ściagamy szwy z Metkowego brzuszka,Rocky jest szaleńczo zakochany w pewnej ON'ce która ma cieczke więc z myśleniem u niego kiepsko:eviltong:Aisza i Afra też mają się całkiem dobrze niebawem się do nich wybieramy na kawke:evil_lol:
Alka Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 cześć Asiuniu !:multi: Jak ja dawno u was nie byłam ... dopiero teraz doczytałam o Metce :oops: przesyłam moc pozdrowień dla całej ferajny :loveu:
misiaczek Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 asiunia napisał(a):Hej! Mamy się nieźle-dziekujemy:evil_lol:Dzisiaj ściagamy szwy z Metkowego brzuszka, No to bardzo się cieszymy :loveu:. Całuski dla rekonwalescentki i zakochanego :kiss_2: :lol:.
Alicja Posted November 29, 2006 Posted November 29, 2006 :pcześć Asik , no wymiziaj mi tą pocerowaną panne:loveu:
LAZY Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 Wstyd jak nic, że nic o sterylce z koniecznosci nie wiedziałam! Dobrze, ze juz wszystko wraca do normy!
Alicja Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 LAZY napisał(a):Wstyd jak nic, że nic o sterylce z koniecznosci nie wiedziałam! Dobrze, ze juz wszystko wraca do normy!;)bo Asiunia po cichutku , spokojniutko zareagowala ...nie to co my panikary:razz:
LAZY Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 Alicjarydzewska napisał(a):;)bo Asiunia po cichutku , spokojniutko zareagowala ...nie to co my panikary:razz: No to trzeba się od niej uczyć tego spokoju!
asiunia Posted December 3, 2006 Author Posted December 3, 2006 [quote name='Alicjarydzewska'];)bo Asiunia po cichutku , spokojniutko zareagowala ...nie to co my panikary:razz: Hej! Wrecz przeciwnie-wyłam tak ze nie byłam w stanie pisać:lol::evil_lol: Foteczki z naszego szkolenia:eviltong: oraz filmik http://www.wrzuta.pl/film...er_02.12.06_076
Recommended Posts