sylwiaskalska Posted August 1, 2006 Posted August 1, 2006 Chłopak wiedział gdzie najwięcej miejsca :)
olekg89 Posted August 1, 2006 Posted August 1, 2006 Ale on ma sliczny whiskasowy kolorek!!!!! Ale moja działkowa Penelopa jest najpiekniejsza! Mecia śliczna Roket zbój
misiaczek Posted August 1, 2006 Posted August 1, 2006 asiunia napisał(a): Łał...jakie śpiące tygrysisko :evil_lol:.
PIKA Posted August 1, 2006 Posted August 1, 2006 asiunia napisał(a): Moj tygrys jeszcze podrosl-i odkryl w sobie pasje aportowania:evil_lol:( i spania w Metkowym łozku) a co na to Metula? :evil_lol:
malawaszka Posted August 1, 2006 Posted August 1, 2006 ooo rany Asik ależ cudo Ci wyrosło :loveu: :loveu: :loveu: a fotka w Metkowym posłanku :loveu:
asiunia Posted August 1, 2006 Author Posted August 1, 2006 PIKA napisał(a):a co na to Metula? :evil_lol: Hej! Metula-mamula mleka dostala:roll:
asiunia Posted August 1, 2006 Author Posted August 1, 2006 a tak wogole kupilam ludwikowi obrozke:evil_lol:i uczy sie ciapciak w niej lazic:evil_lol:sciagnelam tylko dzwonek bo go bardzo draznil taka-w kolorze błęktinym
PIKA Posted August 1, 2006 Posted August 1, 2006 asiunia napisał(a):Hej! Metula-mamula mleka dostala:roll: i chce kociaka karmić ? :crazyeye: :evil_lol:
asiunia Posted August 1, 2006 Author Posted August 1, 2006 PIKA napisał(a):i chce kociaka karmić ? :crazyeye: :evil_lol: Hej! Tjaaa...za nic nie da sie jej wytlumaczyc ze jej wymionka sa za duze dla ryjka Ludwika i ze maly woli zdecydowanie miesko:evil_lol:
Agga Posted August 1, 2006 Posted August 1, 2006 Asia ty wiesz co z takich maluszków wyrasta??? WIelkie kociska:lol:
sylwiaskalska Posted August 2, 2006 Posted August 2, 2006 asiunia napisał(a):a tak wogole kupilam ludwikowi obrozke:evil_lol:i uczy sie ciapciak w niej lazic:evil_lol:sciagnelam tylko dzwonek bo go bardzo draznil taka-w kolorze błęktinym He he nie ma to jak kupowanie małych pierdółek :) :) :loveu:
zaba14 Posted August 2, 2006 Posted August 2, 2006 sylwiaskalska napisał(a):He he nie ma to jak kupowanie małych pierdółek :) :) :loveu: Uwielbiam kupowac ubrania sobie i pierdoły dla mojego psa :lol: a jak mam iść na zakupy spozywcze to mnie skręca :lol:
asiunia Posted August 2, 2006 Author Posted August 2, 2006 zaba14 napisał(a):Uwielbiam kupowac ubrania sobie i pierdoły dla mojego psa :lol: a jak mam iść na zakupy spozywcze to mnie skręca :lol: Hej! Tak jak mnie...a ile radosci przy kupowaniu psich i kocich rzeczy:loveu:
Lucy* Posted August 2, 2006 Posted August 2, 2006 asiunia napisał(a):Hej! Tak jak mnie...a ile radosci przy kupowaniu psich i kocich rzeczy:loveu: tak zwłaszcza jak się ma wymiarowego psa :cool1: :cool1: :evil_lol:
asiunia Posted August 4, 2006 Author Posted August 4, 2006 Hej! Pysia wysterylizowana:multi:ranka ladnie wyglada i koteczka jak narazie nie bardzo marudzi:evil_lol:
Alicja Posted August 4, 2006 Posted August 4, 2006 ;)no to już kłopocik z głowy i kocince będzie lżej;)
Linka Posted August 5, 2006 Posted August 5, 2006 jaki on juz duuuuuzy:shake: :* wielkie MUUuuaaa dla całej gromadki od cioci Linki ;)
PIKA Posted August 5, 2006 Posted August 5, 2006 To niech się Pysi szybko zagoi i niech szybko dochodzi do siebie :multi:
anetta Posted August 5, 2006 Posted August 5, 2006 Duzo zdrowka zycze Pysi, a za pare dni zapomni ze cos jej bylo :p
asiunia Posted August 7, 2006 Author Posted August 7, 2006 Hej! Felinologiem to ja choder nie bede:placz:Pysia miala byc Pysiem a Hiena Ludwikiem:placz::placz::placz::placz:dzisiaj bylismy u weta z Pyska i odrazu zabralismy malą zeby na 100% sprawdzic plec...no i wyszlo ze Ludwik to kociczka:-(a jak tak chcialam miec wielkiego,poteznego kocura:-( Ludwik oficjalnie zmienia imie na Hiena-ze wzgledu na swoje zachowanie:evil_lol:
Alicja Posted August 7, 2006 Posted August 7, 2006 asiunia napisał(a):Hej! Felinologiem to ja choder nie bede:placz:Pysia miala byc Pysiem a Hiena Ludwikiem:placz::placz::placz::placz:dzisiaj bylismy u weta z Pyska i odrazu zabralismy malą zeby na 100% sprawdzic plec...no i wyszlo ze Ludwik to kociczka:-(a jak tak chcialam miec wielkiego,poteznego kocura:-( Ludwik oficjalnie zmienia imie na Hiena-ze wzgledu na swoje zachowanie:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:dobrze że go w USC w dziale narodzin nie zgłosiłaś :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
misiaczek Posted August 7, 2006 Posted August 7, 2006 asiunia napisał(a):Hej! Felinologiem to ja choder nie bede:placz:Pysia miala byc Pysiem a Hiena Ludwikiem:placz::placz::placz::placz:dzisiaj bylismy u weta z Pyska i odrazu zabralismy malą zeby na 100% sprawdzic plec...no i wyszlo ze Ludwik to kociczka:-(a jak tak chcialam miec wielkiego,poteznego kocura:-( Ludwik oficjalnie zmienia imie na Hiena-ze wzgledu na swoje zachowanie:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Dobre :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Recommended Posts