Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

asiunia napisał(a):
Moj tygrys jeszcze podrosl-i odkryl w sobie pasje aportowania:evil_lol:( i spania w Metkowym łozku)

a co na to Metula? :evil_lol:

Posted

a tak wogole kupilam ludwikowi obrozke:evil_lol:i uczy sie ciapciak w niej lazic:evil_lol:sciagnelam tylko dzwonek bo go bardzo draznil
taka-w kolorze błęktinym

Posted

PIKA napisał(a):
i chce kociaka karmić ? :crazyeye: :evil_lol:

Hej!

Tjaaa...za nic nie da sie jej wytlumaczyc ze jej wymionka sa za duze dla ryjka Ludwika i ze maly woli zdecydowanie miesko:evil_lol:

Posted

asiunia napisał(a):
a tak wogole kupilam ludwikowi obrozke:evil_lol:i uczy sie ciapciak w niej lazic:evil_lol:sciagnelam tylko dzwonek bo go bardzo draznil
taka-w kolorze błęktinym

He he nie ma to jak kupowanie małych pierdółek :) :) :loveu:

Posted

sylwiaskalska napisał(a):
He he nie ma to jak kupowanie małych pierdółek :) :) :loveu:

Uwielbiam kupowac ubrania sobie i pierdoły dla mojego psa :lol: a jak mam iść na zakupy spozywcze to mnie skręca :lol:

Posted

zaba14 napisał(a):
Uwielbiam kupowac ubrania sobie i pierdoły dla mojego psa :lol: a jak mam iść na zakupy spozywcze to mnie skręca :lol:

Hej!

Tak jak mnie...a ile radosci przy kupowaniu psich i kocich rzeczy:loveu:

Posted

asiunia napisał(a):
Hej!

Tak jak mnie...a ile radosci przy kupowaniu psich i kocich rzeczy:loveu:

tak zwłaszcza jak się ma wymiarowego psa :cool1: :cool1: :evil_lol:

Posted

Hej!

Felinologiem to ja choder nie bede:placz:Pysia miala byc Pysiem a Hiena Ludwikiem:placz::placz::placz::placz:dzisiaj bylismy u weta z Pyska i odrazu zabralismy malą zeby na 100% sprawdzic plec...no i wyszlo ze Ludwik to kociczka:-(a jak tak chcialam miec wielkiego,poteznego kocura:-(

Ludwik oficjalnie zmienia imie na Hiena-ze wzgledu na swoje zachowanie:evil_lol:

Posted

asiunia napisał(a):
Hej!

Felinologiem to ja choder nie bede:placz:Pysia miala byc Pysiem a Hiena Ludwikiem:placz::placz::placz::placz:dzisiaj bylismy u weta z Pyska i odrazu zabralismy malą zeby na 100% sprawdzic plec...no i wyszlo ze Ludwik to kociczka:-(a jak tak chcialam miec wielkiego,poteznego kocura:-(

Ludwik oficjalnie zmienia imie na Hiena-ze wzgledu na swoje zachowanie:evil_lol:
:evil_lol::evil_lol::evil_lol:dobrze że go w USC w dziale narodzin nie zgłosiłaś :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

asiunia napisał(a):
Hej!

:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Dobre :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...