Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Patikujek_Zabrze napisał(a):
Do Morska też go weź tylko nie wiem czy z tamtąd wróciłby w całości:evil_lol:

Moja Torcia lubiła kotki dopóki z takim jednym nie spróbowała się bawić, a on jej pazurki pokazał :evil_lol: Może zapomniała o tym ciężkim przeżyciu i nadal je lubi :cool3:

Posted

olekg18 napisał(a):
Kara asia nie ze ślaska tylko z ZAgłębia!Ona cie za tą zniewage zabije :D
:evil_lol::evil_lol::evil_lol:bo te Zagłębiaki jakieś takie przewrażliwione są:cool3:

Asiu ale kocik urósł i tak jakby kolorek zmienił ;)

Posted

Hej!

Ja mam nadzieje ze kociamber bedzie bialy:loveu:wczoraj probowal troszke chodzic ale pupcia przewazala i w koncu dal sobie spokoj:evil_lol:

ps:mama sie łamie zeby kurdupel zostal z nami;)

Posted

asiunia napisał(a):
Hej!

Ja mam nadzieje ze kociamber bedzie bialy:loveu:wczoraj probowal troszke chodzic ale pupcia przewazala i w koncu dal sobie spokoj:evil_lol:

ps:mama sie łamie zeby kurdupel zostal z nami;)
:evil_lol::evil_lol::evil_lol:ale by było wesoło:multi:

Posted

olekg18 napisał(a):
Asia bedzie Inbreed hodowodała

Hej!

Jasne...biorac pod uwage ze mamuska w tym miesiacu bedzie wysterylizowana to sie nahoduje ze fiu fiu:evil_lol:

Posted

Hej!

Troszke fotek weekendowych.:evil_lol:

Metuc i Psikus(imie jak najbardziej adekwatne do usposobienia)

udaje ze jest grzeczny...

a tak naprawde to zboj:evil_lol:

Posted

A no widze swinie siedzi przed monitorem w warszawie i ma nick anetta(żartuje ,ale nie mogłem sie powstrzymac :P:D:D:D:D:D) Tpo był naprawde żart gdyby ktoś nie wiedział:)

Posted

XXL napisał(a):
kilka tygodni i asiulka ma tygyrsa w domu i w dodatku orla tez juz ma :) wow :D slodki tygrysek :D ;)
:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:minie jeszcze kilka a Asiunia zaśpiewa ..........widziałam Orła cień ..........:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Tomuś :mad:a nas to się nie odwiedza :shake:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...