Linka Posted July 6, 2006 Posted July 6, 2006 To ten kotecek już taki duuuuuuzy?? ehh boski! pozazdroscic.. wez go ze soba do poznania co? :D
Patikujek Posted July 6, 2006 Posted July 6, 2006 Do Morska też go weź tylko nie wiem czy z tamtąd wróciłby w całości:evil_lol:
BORA Posted July 7, 2006 Posted July 7, 2006 Patikujek_Zabrze napisał(a):Do Morska też go weź tylko nie wiem czy z tamtąd wróciłby w całości:evil_lol: Moja Torcia lubiła kotki dopóki z takim jednym nie spróbowała się bawić, a on jej pazurki pokazał :evil_lol: Może zapomniała o tym ciężkim przeżyciu i nadal je lubi :cool3:
Alicja Posted July 7, 2006 Posted July 7, 2006 olekg18 napisał(a):Kara asia nie ze ślaska tylko z ZAgłębia!Ona cie za tą zniewage zabije :D:evil_lol::evil_lol::evil_lol:bo te Zagłębiaki jakieś takie przewrażliwione są:cool3: Asiu ale kocik urósł i tak jakby kolorek zmienił ;)
asiunia Posted July 7, 2006 Author Posted July 7, 2006 Hej! Ja mam nadzieje ze kociamber bedzie bialy:loveu:wczoraj probowal troszke chodzic ale pupcia przewazala i w koncu dal sobie spokoj:evil_lol: ps:mama sie łamie zeby kurdupel zostal z nami;)
Alicja Posted July 7, 2006 Posted July 7, 2006 asiunia napisał(a):Hej! Ja mam nadzieje ze kociamber bedzie bialy:loveu:wczoraj probowal troszke chodzic ale pupcia przewazala i w koncu dal sobie spokoj:evil_lol: ps:mama sie łamie zeby kurdupel zostal z nami;):evil_lol::evil_lol::evil_lol:ale by było wesoło:multi:
asiunia Posted July 7, 2006 Author Posted July 7, 2006 olekg18 napisał(a):Asia bedzie Inbreed hodowodała Hej! Jasne...biorac pod uwage ze mamuska w tym miesiacu bedzie wysterylizowana to sie nahoduje ze fiu fiu:evil_lol:
asiunia Posted July 7, 2006 Author Posted July 7, 2006 Hej! Male dzidzi rosnie:multi::multi::multi: moj stworeczek slodki:loveu: , , , , i moj avatarek
Patikujek Posted July 8, 2006 Posted July 8, 2006 o bozie, jhakie to maleństwo już duże, a jakie śłodziutkie :loveu:
asiunia Posted July 12, 2006 Author Posted July 12, 2006 Hej! Troszke fotek weekendowych.:evil_lol: Metuc i Psikus(imie jak najbardziej adekwatne do usposobienia) udaje ze jest grzeczny... a tak naprawde to zboj:evil_lol:
anetta Posted July 12, 2006 Posted July 12, 2006 Ludwiczek jest cudny, ma wspaniale umaszczenie :-o Olek, gdzie Ty widzisz swinie? :mad: To jest sliczne prosiatko :loveu:
olekg89 Posted July 12, 2006 Posted July 12, 2006 A no widze swinie siedzi przed monitorem w warszawie i ma nick anetta(żartuje ,ale nie mogłem sie powstrzymac :P:D:D:D:D:D) Tpo był naprawde żart gdyby ktoś nie wiedział:)
Patikujek Posted July 12, 2006 Posted July 12, 2006 Boskie foty a ja zaczynam widzieć podobieństwo w poczuciu humoru moim i olka:lol:
XXL Posted July 13, 2006 Posted July 13, 2006 kilka tygodni i asiulka ma tygyrsa w domu i w dodatku orla tez juz ma :) wow :D slodki tygrysek :D ;)
Alicja Posted July 14, 2006 Posted July 14, 2006 XXL napisał(a):kilka tygodni i asiulka ma tygyrsa w domu i w dodatku orla tez juz ma :) wow :D slodki tygrysek :D ;):evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:minie jeszcze kilka a Asiunia zaśpiewa ..........widziałam Orła cień ..........:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Tomuś :mad:a nas to się nie odwiedza :shake:
olekg89 Posted July 14, 2006 Posted July 14, 2006 hahahah Patikujek jestes az tak porąbana ,ze masz takie poczucie humoru jak ja????
Koma Posted July 14, 2006 Posted July 14, 2006 Ale ssie paluszek jak smoczek :lol: fajny kropek :loveu:
Recommended Posts