Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Hej!

Okazało się ze niestety mojego aparatu sie naprawić nie da,a na zakup nowego pewnie troche poczekam,więc fotek moich domownikow na razie niet:shake:

Posted

asiunia napisał(a):
Hej!

Okazało się ze niestety mojego aparatu sie naprawić nie da,a na zakup nowego pewnie troche poczekam,więc fotek moich domownikow na razie niet:shake:

fooooccchhhhhh:placz:
Kiedy mas zurodizny?
Złóżymy sie na Aparat dla Ciebie:cool3:
Każdy dogomaniakl da po 2 złote....to bedziesz miała aparat fuulll wypasss:cool3:

Posted

asiunia napisał(a):
Hej!

Ojojoj...ale lipa :shake:.No nic,musimy czekać.Może po maturze

Posted

misiaczek napisał(a):
Ojojoj...ale lipa :shake:.No nic,musimy czekać.Może po maturze

Hej!

Ja mysle ze az tak źle nie będzie-licze że w lutym uda mi sie coś wynegocjowac:evil_lol:

Posted

Anecioreczek napisał(a):
fooooccchhhhhh:placz:
Kiedy mas zurodizny?
Złóżymy sie na Aparat dla Ciebie:cool3:
Każdy dogomaniakl da po 2 złote....to bedziesz miała aparat fuulll wypasss:cool3:

Asiunia ma chyba 28sierpnia urodziny?jesli dobrze pamietam ale napewno koniec sierpnia:eviltong:

Posted

asiunia napisał(a):
Hej!

Ja mysle ze az tak źle nie będzie-licze że w lutym uda mi sie coś wynegocjowac:evil_lol:

Eee,to nie tak źle ;).Juz prawie luty :evil_lol:.

Posted

asiunia napisał(a):
Hej!

Anetko baaaardzo dziekujemy:loveu:

Tylko trzeba mi bylo powiedziec ze przez snieg chelm mi sie na wlosach zrobil:lol:

Juz nie moge sie doczekac kiedy zobacze ten twoj czerwony kask :evil_lol:

Posted

[quote name='asiunia']Hej!

Poki fotek ferajny nie posiadam,przedstawie jej przyszłego mieszkanca:evil_lol:

Miejmy nadzieje ze zamieszka z nami juz w lutym;):crazyeye:nooo extra;)

Posted

Hej!

Ja tylko na chwilke:evil_lol:

Nasza Aiszunia vel Anczi Acdado zgarnela III lokatke i ocene doskonala na wystawie w Rzeszowie.Wieczorkiem wrzuce fotki:loveu:

Posted

Asia,no to gratulacje dla Aiszy :laola:.
Tylko powiedz mi jak to Wasza?To ona też jest Twoja?Chyba gdzieś się pogubiłam,bo nie wiedziałam :oops:.Myślałam,że ona tylko na występach gościnnych w Waszej galerii wystepuje ;).
Proszę o wyjasnienia :evil_lol:.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...