Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Hej!

Gryzaczek jak sama nazwa wskazuje służy do gryzienia:evil_lol:

Pikuś cześć :cmok:
Bora-gryzaczek żyje ale jego stan określiłabym jako krytyczny:eviltong:
Misiaczku-cześć kochana:loveu:fakt,ostatnio dość rzadko zaglądam na dogo-szkoła,szkoła,szkoła:shake:
Pati-Tofiki siedziały w mniejszych klatkach,to byli kuzyni Toficzków:evil_lol:

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Agga napisał(a):
Patrzac na tą fote dziwnie chopaki wyglądacie:eviltong:

Po prostu nie wiedzielismy czy czekac na ciebie z tym slonecznikiem bo jak zwykle sie wyglupialas na drzewie:D

Posted

orzech napisał(a):
Po prostu nie wiedzielismy czy czekac na ciebie z tym slonecznikiem bo jak zwykle sie wyglupialas na drzewie:D

No i zabłysnłą dowcipem:evil_lol: WIesz orzeszku najdroższy. ja nie przesiaduje na drzewach. No ale jak już chcieliście sie podzielić słonecznikiem trzeba było przyjść i poczęstować. Małpisozny dwa.:lol:

Posted

No i zabłysnłą dowcipem:evil_lol: WIesz orzeszku najdroższy. ja nie przesiaduje na drzewach.

hmm... w takim razie musialem pomylic cie z czitą:roll: bo na wybiegu sa tylko dwie malpki z wodoglowiem, ktore chodza po drzewach:evil_lol:
No ale jak już chcieliście sie podzielić słonecznikiem trzeba było przyjść i poczęstować. Małpisozny dwa.:lol:

Wcale nie chcielismy... my tylko tak z grzecznosci... ale nie moglismy do ciebie przyjsc, bo jestesmy za powazni na skakanie po galeziach:evil_lol:

Posted

orzech napisał(a):
hmm... w takim razie musialem pomylic cie z czitą:roll: bo na wybiegu sa tylko dwie malpki z wodoglowiem, ktore chodza po drzewach:evil_lol:

Wcale nie chcielismy... my tylko tak z grzecznosci... ale nie moglismy do ciebie przyjsc, bo jestesmy za powazni na skakanie po galeziach:evil_lol:

Ty się miśku doigrasz :mad:
Po pierwsze nie szwędam po drzewach i nie mam wodogłowaia. Po drugie jak cie spotkam to ci fyrerko z dupki powyrywam
:evil_lol:Asiu trzymaj go krócej na smyczy.

Posted

Po drugie jak cie spotkam to ci fyrerko z dupki powyrywam :evil_lol:

hmm... nie wiem co na to Asia:lol:
Juz nie takie maUpki do lasu wywozila:evil_lol:

• 3 weeks later...
Posted

Piszesz "dawno tych oto dziewczynek nie było" i na 3 i kolejnych zdjęciach wklejasz Kinderka, który jest 100% facetem a nie dziewczynką, a potem się dziwisz, że malusi Kindruś na powitanie Ciebie warczy :diabloti:

Posted

Monika3 napisał(a):
Piszesz "dawno tych oto dziewczynek nie było" i na 3 i kolejnych zdjęciach wklejasz Kinderka, który jest 100% facetem a nie dziewczynką, a potem się dziwisz, że malusi Kindruś na powitanie Ciebie warczy :diabloti:

Hej!

Jakbys nie zauwazyla moja droga to na kilku wczesniejszych sa dziewczynki:eviltong:

Metołek...

Posted

olekg18 napisał(a):
Anakondo odezwij się na gg bo mam nowy numer!
Asik ty też i ten już działa! JUPI JUPI JUPI

No a ja se pisze do OLeczka na gg i nic:angryy:

Posted

WITAJ ŻONKO PO DŁUGIEJ NIEOBECNOSĆI :cool3: :cool3: :cool3:

Jak Ci się żyje w Twoim drugim bigamicznym związku :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Lucy* napisał(a):
WITAJ ŻONKO PO DŁUGIEJ NIEOBECNOSĆI :cool3: :cool3: :cool3:

Jak Ci się żyje w Twoim drugim bigamicznym związku :evil_lol: :evil_lol:

Hej!

Czesc kochanie:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:koniecznie sie na spacer musimy wybrac:roll:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...