asiunia Posted February 4, 2007 Author Posted February 4, 2007 [quote name='misiaczek']Asia,no to gratulacje dla Aiszy :laola:. Tylko powiedz mi jak to Wasza?To ona też jest Twoja?Chyba gdzieś się pogubiłam,bo nie wiedziałam :oops:.Myślałam,że ona tylko na występach gościnnych w Waszej galerii wystepuje ;). Proszę o wyjasnienia :evil_lol:. Hej! Moja pól córcia:eviltong::eviltong::eviltong:i mamusia mojego przyszlego kluska;)
misiaczek Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 Aaaa... to insza sprawa ;).A kiedy planujecie tego kluska? W bliższej czy dalszej przyszłości? :lol:
asiunia Posted February 8, 2007 Author Posted February 8, 2007 Hej! Klusek bedzie jak Aiszmaniu sam przestanie byc dzieckiem:evil_lol:Na razie to to mam fiu bzdziu w glowie i dzidzie byly by biedne przy tak szalonej mamie:eviltong:-a tak powaznie to jeszcze sporo pracy przed nami,poza wystawami zostaly jeszcze testy,przeglad hodowlany itd itd.. takze do kluska dalej niz blizej;) btw:aparacik dzisiaj zamowilam:loveu:
asiunia Posted February 9, 2007 Author Posted February 9, 2007 Hej! Voila!Na razie marne,ale ucze sie metoda prob i bledow
orzech Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 Marne? :crazyeye: W takim razie ciekawy jestem jakie beda jak sie oswoisz z tym cudem :lol: Przyjezdzaj szybko bo tez sie chce nim pobawic :eviltong:
asiunia Posted February 10, 2007 Author Posted February 10, 2007 statyk i proby uchwycenia w ruchu Rocky
misiaczek Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 Asia super fotki :loveu:.Widzę,że problemu z aparacikiem nie masz ;).A jaki to model,jeśli można wiedzieć? :)
asiunia Posted February 10, 2007 Author Posted February 10, 2007 [quote name='misiaczek']Asia super fotki :loveu:.Widzę,że problemu z aparacikiem nie masz ;).A jaki to model,jeśli można wiedzieć? :) Hej! Dzieki kochana:loveu:To jeszcze nie jest "to",ale ucze sie pilnie:eviltong: A aparacik to Fuji FinePix s5600;)(jak na jego mozliwosci do fotograf ze mnie do doopy:evil_lol:) z popoludniowego spacerku-probowalam roznych trybow wiec i jakos zdjec ma wiele do zyczenia,ale nie od razu Rzym zbudowano:oops: za wczesnie cyknelam ale minke ma fajna:evil_lol: dzisiejszy teren spacerowy i my:evil_lol:(siakos lepiej czuje sie po drugiej stronie aparatu:eviltong:)
misiaczek Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 [quote name='asiunia'] i my:evil_lol:(siakos lepiej czuje sie po drugiej stronie aparatu:eviltong:) Ale ładne z Was dziewczyny :loveu:. A co do umiejetności robienia fotek,to jasne,ze nie od razu Kraków zbudowano :evil_lol:.Pomału,pomału i będą coraz lepsze(dla mnie i tak te są the best).Ja obecny aparat mam juz około 2 lata i nawet instrukcji nie przeczytałam :oops:.Widzisz ile mi czasu schodzi nauka robienia fotek:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:.
Kiłi Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 Cześć:cool3: Hehe jaki uchachany:loveu: I ten jęzorek:razz:
shangri_la Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 [quote name='asiunia'] witam, śliczne foto :loveu:, szkoda tylko, że się uszko przycięło, ale to mały szczegół i jakie super-miękkie halti :cool3: pozdrawiam
KaRa_ Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 Asiunia bedziesz w weekend u Orzecha we Wroclawiu?:cool3: Bo ja bede u Komara wiec moze jakies wspolne piwko czy cos?:evil_lol:
zaba14 Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 ooo Metka biega :) http://img444.imageshack.us/img444/8862/ax4fr7.jpg ładne zdjęcia :loveu:
asiunia Posted February 14, 2007 Author Posted February 14, 2007 KaRa_TC napisał(a):Asiunia bedziesz w weekend u Orzecha we Wroclawiu?:cool3: Bo ja bede u Komara wiec moze jakies wspolne piwko czy cos?:evil_lol: Hej! Kara no pewnie!Ja z Mecia wracam w niedziele popoludniu wiec w sobote mozemy gdzies wyskoczyc;)
KaRa_ Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 asiunia napisał(a):Hej! Kara no pewnie!Ja z Mecia wracam w niedziele popoludniu wiec w sobote mozemy gdzies wyskoczyc;) To fajnie;) Miło będzie zobaczyć znajome twarze ;) To niech sie tam zgraja te chłopaki by się udało jakieś spotkanko:lol:
asiunia Posted February 14, 2007 Author Posted February 14, 2007 KaRa_TC napisał(a):To fajnie;) Miło będzie zobaczyć znajome twarze ;) To niech sie tam zgraja te chłopaki by się udało jakieś spotkanko:lol: Hej! My sie z Komarem dzisiaj spotykamy wiec napewno cos sie dogada;)
LAZY Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 Asiu! Po pierwsze pięknie z Metką wyszłyscie! Po drugie piękne zdjecia!
orzech Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 LAZY napisał(a):Asiu! Po pierwsze pięknie z Metką wyszłyscie! Po drugie piękne zdjecia! Bo we Wrocławiu tylko takie wychodza :eviltong: A takim fajnym dziewczynom to nawet w różowym dresie i swetrze kononowicza bylo by ładnie :D
KaRa_ Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 Ja tez ufocilam Metke we (w:evil_lol: ) Wrocławiu i Tofika tez oraz ich właścicieli:evil_lol:
Linka Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 Widzę na fotach znajome halti:evil_lol: Rękawiczki siostrzyczko masz zajebiste.. Jak ktoś zapyta dlaczego ja sama chodzę w jaskrawo pomarańczowych będę mogła mówić że to rodzinne:eviltong:
asiunia Posted February 19, 2007 Author Posted February 19, 2007 Linka napisał(a):Widzę na fotach znajome halti:evil_lol: Rękawiczki siostrzyczko masz zajebiste.. Jak ktoś zapyta dlaczego ja sama chodzę w jaskrawo pomarańczowych będę mogła mówić że to rodzinne:eviltong: Hej! Łahahahaha wiedzialam ze moje rekawiczki sa git!Wzielam najbardziej jaskrawo czerwone i jak na razie wszystkim sie bardzo podobaja:lol:
Agga Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 Asiu a mozesz mi ta fotke w orginale wysłac na skrzynkę.:loveu:
Recommended Posts