Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jak czytam twoje posty Olku w różnych topicach to tak, jakbym czytała własne wypowiedzi:evil_lol:
A i na nowe fotki jak zwykle czekam!!!

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Hugo-Kochaś napisał(a):
Asiunia znowu Ci się rodzinka powiększyła???:crazyeye: ;-) :loveu:

Hej!

Cos za szybko nam to idzie:eviltong::placz:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:minie jeszcze kilka a Asiunia zaśpiewa ..........widziałam Orła cień ..........:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Tomuś :mad:a nas to się nie odwiedza :shake:

alu odwiedza odwiedza ale nie zostawia sladu po sobie :) dont wory bedzie troche wolnego czasu to nadrobie :);)

asiu fotki sa super ;)

Posted

Ostatnio obejrzałam fotki z zeszłorocznego zlotu:)
Mam nadzieję że i w tym roku metka taka grzeczna będzie , może i mój Baks się w niej zakocha jak Chips

Posted

Hej!

Witamy po krotkiej przerwie:evil_lol:Jestesmy brudnim
,zmeczeni,poobcierani i glodni ale jacy szczesliwi:lol:Ostatni tydzien spedzilismy wraz z marmara_19 i olkqiem18 i ich piechami w miejscowosci Pewel Mała k/Żywca:evil_lol:
Mielismy tam cudowna rzeczke gdzie psiaki chlapaly sie do upadlego i..poobcieranych poduszek:shake:

Posted

:multi:Asiunia , ale mieliście SUPER:multi::multi::multi:
Byłam w Pewli / tam na festynie grała taka kapela Byrtki z Pewli :evil_lol::evil_lol::evil_lol:/
Troszkę znam te okolice Jeleśnia , Korbielów , Krzyzowa ;)

Posted

[quote name='marmara_19']Aśka wstaw zdjecie jak alfa plynela na splywie psim ;p hahaha
Alicja- w tamtych terenach to ja spedzilam 10 lat swojego zycia:D:D;)wiemy gdzie fajnie:p
dawać te foty:razz:

Posted

Moja Żona beze mnie :placz: :placz: :placz: :placz:

dawaj foty... :diabloti: może się doszukam jakichś elementów zdrady :diabloti:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...