Mi. Posted August 7, 2006 Posted August 7, 2006 asiunia napisał(a):Hej! Felinologiem to ja choder nie bede:placz:Pysia miala byc Pysiem a Hiena Ludwikiem:placz::placz::placz::placz:dzisiaj bylismy u weta z Pyska i odrazu zabralismy malą zeby na 100% sprawdzic plec...no i wyszlo ze Ludwik to kociczka:-(a jak tak chcialam miec wielkiego,poteznego kocura:-( Ludwik oficjalnie zmienia imie na Hiena-ze wzgledu na swoje zachowanie:evil_lol: no to nieźle:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :lol: :lol: :lol:
Patikujek Posted August 10, 2006 Posted August 10, 2006 Wiesz co zajmij się lepiej psiurkami z nimi wychodzi ci lepiej:)
KaRa_ Posted August 12, 2006 Posted August 12, 2006 A u kotków tak łatwo mozna zauważyć kto pan a kto pani:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
asiunia Posted August 12, 2006 Author Posted August 12, 2006 Hej! Tak wlasnie zrobie-zostane przy psach:evil_lol:Tu przynajmniej wiadomo co i jak:eviltong: I piesiow troszke
Linka Posted August 12, 2006 Posted August 12, 2006 Siostra moze chcialabys jakis koci poradnik na urodziny?:evil_lol: :evil_lol: :eviltong:
malawaszka Posted August 12, 2006 Posted August 12, 2006 aaaaahhhhh ta mała ma czarny nosio i poduszeczki :loveu: :loveu: :loveu:
Ambra Posted August 12, 2006 Posted August 12, 2006 no tu nadfązyc to cięzko! widać że są wakacje!:evil_lol: ale z niej /byłego niego :evil_lol: słodziak! ssslicznyy! a jak Mecia do niego? ma anielską cierpliwość? pozdrawiam Wasza zgraję:lol:
olekg89 Posted August 12, 2006 Posted August 12, 2006 Miecia tak sie przejeła , Ludwikiem vel hieną ,że została mleczną krówką :D I doilismy ja na wakacjach :)
Monika3 Posted August 18, 2006 Posted August 18, 2006 Ale tygrys urosła :)) Fajna kotka z niej :)) No a Mecia i Roket jak zwykle cudni :)
asiunia Posted September 2, 2006 Author Posted September 2, 2006 Hej! To nowy uczestnik naszej galerii-Tofik
misiaczek Posted September 2, 2006 Posted September 2, 2006 Cześć Asia :). Jaki masz superancki nowy banerek.I nowy uczestnik Waszej galerii też super przystojny :loveu: :loveu: :loveu:.
BoJa2 Posted September 2, 2006 Posted September 2, 2006 [quote name='asiunia']Hej! To nowy uczestnik naszej galerii-Tofik Cóż to za jegomość???i skąd się u Ciebie wziął?????
KaRa_ Posted September 3, 2006 Posted September 3, 2006 Asiunia świetny banner:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: A Tofik widze,że do galeri się wkupił:lol: A jak tam uszko Metki?
LAZY Posted September 9, 2006 Posted September 9, 2006 Ja wiem, ze na dogo to zbyt wiele czasu nie mam, ale co uda mi sie zobaczyc Ciebie na forum, to kolejny zwierz w podpisie...az strach pomyslec co by było jakby mnie tu przez dłuższy czas zabrakło:evil_lol:
asiunia Posted September 14, 2006 Author Posted September 14, 2006 [quote name='LAZY']Ja wiem, ze na dogo to zbyt wiele czasu nie mam, ale co uda mi sie zobaczyc Ciebie na forum, to kolejny zwierz w podpisie...az strach pomyslec co by było jakby mnie tu przez dłuższy czas zabrakło:evil_lol: Hej! Toficzka niestety na stale w domku nie mamy:shake:a wiecej gadow w domku nie planuje:cool3: Byłysmy z Meteczka u Tofika we Wrocławiu... Bylismy(tym razem bez Meteczki:eviltong:)w zoo Wrocław bardzo nam sie spodobal:loveu:
asiunia Posted October 4, 2006 Author Posted October 4, 2006 [quote name='olekg18']O ciekawe z kim byłaś w tym Wrocku :D Hej! Z siakimś Olkiem czy coś:evil_lol: Metosław i jej gryzaczek czyli historia pewnej krótkiej przyjaźni:lol:
BORA Posted October 4, 2006 Posted October 4, 2006 [quote name='asiunia'] Metosław i jej gryzaczek czyli historia pewnej krótkiej przyjaźni:lol: Hmmm dlaczego krótkiej przyjaźni? Czyżby gryzaczek tego nie przeżył? :evil_lol:
misiaczek Posted October 5, 2006 Posted October 5, 2006 Cześć Asiu :).Dawno Cię tu nie było ;). Metka ma fajne szeleczki :).
orzech Posted October 10, 2006 Posted October 10, 2006 [quote name='Patikujek_Zabrze'] Ooo :O:O:O wiele Toficzków:evil_lol: Pati masz big minusa u toficzka:eviltong: A metka ma u mnie... zeby tak potraktowac piekny wroclawski gryzaczek...:shake:
Recommended Posts